Kızları hiç anlamıyorum aga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edebiyata gerek yok aga kızları kimse gerçek anlamda çözebilmiş değil.Sadece onun tersine gitme ve iyi geçinmeye çalış.Eğer anlamaya çalışırsan kendini mahvedersin

Tepkiler: coldman41 ve serinaga
arada tersine git bağır çağır aşağıla

- - - Eklendi - - -

hakediyorlar bazen

Tepkiler: coldman41

KayraBey

Üye
Allah Hz.Havva annemizi Hz.Adem babamızın eğri kaburga kemiğinden yaratmıştır.Efendimiz bir hadisinde:

"Fazla düzeltmeye çalışmayın kırılır" buyuruyor.Kısacası onlarla %100 harika da olmuyor.Onlarsız da olmuyor.Evliyim 2 çocuğum var.Benimde ufak tefek kavgalarım oluyor.Bazen neden evlendim ki başıma dert aldım diyorum ama sonra o 2 küçük adamı görünce işler değişiyor ve iyi ki evlenmişim diyorum.

Tepkiler: coldman41, serinaga, pelın_ ve 2 diğerleri

Ağzından bal damlıyor

Tepkiler: Mazlum Somer
dün gece şu konuyu okurken bir kızla da kavga ediyordum bu sefer olay bendendi tabi ben tersledim sonuç : halen konuşmuyoruz umrumda değil ama önemsersem olan bana oluyor

Tepkiler: coldman41 ve Mazlum Somer

Oğuzhan

Üye
daha 15 yaşındasın ne diye yoruldum moruldum diyon

Neden kızları anlayamıyorsun ki ? İstedikleri sevgi, dürüstlük, ondan başkasına bakma ve hediye Ben bunları yaptım 3 yıllık bir ilişkim var çok mutluyuz ama uzağız

Tepkiler: man20 ve coldman41
kızları anlamak ; onları anlayamayacağını anlamaktır

Enes

Üye

bayanları anlama klavuzu ön söz

bu da klavuz

Tepkiler: coldman41, serinaga ve Dede
Yalnız değilsin senin gibi milyarlarca varanlamaya çalışma kardeşim akışına bırak ,bi süre sonra devreleri zorlayabilirsin.

lgkg300

Üye
Kızları bence de anlamaya çalışmayın sadece iyi geçinmeye bakın baska işiniz mi yok anlamaya çözmeye çalışıyorsunuz :-)

Bayanlara dürüst davrandığınız zaman zaten kendiliğinden çözülüyorlar.

Şunu bilmekte fayda var bayanlar her zaman şüphecidirler o yüzden bir şeyi yapmadan önce birkaç kez düşünün

Harikasın...

Tepkiler: Dede

MrTech

Üye

Abi Kendine Has Söylemişsin.Bitanesin

[ENGİN]

Üye
kızlarda erkekleri anlamıyordur eminim

DDorlion

Üye
Yalnız Değilsin Kardeşim Bende Anlamıyorum Takma Kafaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...