Kızlar ve Babaları...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Şöyle bir evladınız olsa sevilmez mi

• Beğen
Tepkiler: nazlican

somurtukk

somurtukk

Üye
onu da Allah yarattı. o öyle olmayı tercıh etti. kınamayalım bence.
herkes kendınden sorumlu..
su acıdan bakılırsa onun yaptıgınıda cogu meslektası yapamıyor. basarılı bır tasarımcı olmasa bu kadar tannmazdı. :tebessüm:

• Beğen

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
onu da Allah yarattı. o öyle olmayı tercıh etti. kınamayalım bence.
herkes kendınden sorumlu..
su acıdan bakılırsa onun yaptıgınıda cogu meslektası yapamıyor. basarılı bır tasarımcı olmasa bu kadar tannmazdı. :tebessüm:

ALLAH yarattıda ALLAH öylemi yarattı alakası yok ezgi meslek falan önemli değil önemli olan kişilik RABBİM kadınlara benzesin diye yaratmadı erkek ve kadın olarak yarattı herkesi ortalarda bişey yaratmadı bu onun kendi seçimi tabi herkes kendine

somurtukk

somurtukk

Üye
Evet Nazlı haklısın ama yargılamak bize düşmez. Kocaman insan aklı var fıkrı var. böyle yasmak istiyorsa bıze saygı duymak düşer. bunları söyluyor olmam onun bu sekılde yasamasını onaylıyorum anlamına gelmez. Tabıkı yanlıs bır secım yapmıs. ama dediğim gibi biz konusarak onu düzeltemeyeceğimiz gibi onunla ilgili düşüncelerimizle günahını da üzerimize cekıyoruz. Yanlıs anlamayın beni lütfen..

• Beğen

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
Evet Nazlı haklısın ama yargılamak bize düşmez. Kocaman insan aklı var fıkrı var. böyle yasmak istiyorsa bıze saygı duymak düşer. bunları söyluyor olmam onun bu sekılde yasamasını onaylıyorum anlamına gelmez. Tabıkı yanlıs bır secım yapmıs. ama dediğim gibi biz konusarak onu düzeltemeyeceğimiz gibi onunla ilgili düşüncelerimizle günahını da üzerimize cekıyoruz. Yanlıs anlamayın beni lütfen..

yok cnm yanlş anlamadık zaten bizde yargılamadık sadece allah böyle evlat vermesin kimseye doğurduğuna pişman eder insanı tabi herkesin kendi seçimi ve yaşantısı neyse rabbim islah etsin böylelerini

• Beğen
Tepkiler: somurtukk
somurtukk

somurtukk

Üye

yok cnm yanlş anlamadık zaten bizde yargılamadık sadece allah böyle evlat vermesin kimseye doğurduğuna pişman eder insanı tabi herkesin kendi seçimi ve yaşantısı neyse rabbim islah etsin böylelerini

amin canım

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bence ezgi nazlıyı döver :d:

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bence ezgi nazlıyı döver :d:

Kız gavgası çok eylenceli oluyor. can alıcı yere vurup ölümcül hamleyi yapmamaya özen gösteriyorlar

Konfeksiyonda çalışan erkelerin cogunda ılıklık oluyor

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
en son lisede kavga etmişdim ne kavgaydı ama :) kızın saçını bi çekmişim avucum bi top kıl :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Kimden ötürü senden ötüürmü benden ötürümü bakem ganamayı gözlük tak... herkez izlemiştir
ah yılmaz gözün kör olmaya emi :d:

somurtukk

somurtukk

Üye
hiç kavga etmedim. :)
konusarak sorunların giderileceğini düşündüm hep. ama bazıları laftan anlamıyor :)

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kavga etmek için hiçbir sebep yoktur olamaz da sorunları kavga ile değil de konuşarak halledebilen insanlar artık çok az gerçi insan diyorum ama insanlara hakaret oluyor.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Birbirleirne saygı duymayan insanlar kavga eder

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
lafdan anlamayan insanlar olunca hakediyorlar işte

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bir söz söyleyeyim bari konuyla ilgili.

Cahillerle yarışmaya girmeyin çünkü ben hiç kazanamadım.

Önce seni kendi seviyesine düşürürler sonra da tecrübesiyle seni yenerler.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kimdağıttı bu konuyu :d:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt