Kızlar gelin size birşey söyleyeceğim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Kızlar gelin size birşey söyleyeceğim.
Kızların neden kaybettiğini buldum !!!1!1!1!1

Kızlar bir erkekle tanışır ve erkekle ilişki düzeyine geldiğinde hemen bir arayışa girer maddi veya manevi ama bu kıza göre değişiyor ve zamanla erkekte onu severse onun beklentilerine cevap verme arzusuna giriyor ve artık mutluluk sadece beklentiler karşılandığında yaşanıyor.

Bunu toplam 4 yıl bir kızla 2,5 yıl bir kızla çıktıktan sonraki tecrübeyle keşfettim.

Beyler havaya girmeyin erkekleri aklamak için yazmadım bunu bazen tam terside olabiliyor mesela erkek kızdan cinsel bir kbeklenti içine giriyor kızda onu kaybetmemek için yakınlaşıyor sonra tartışınca küsünce erkek yalnız kaldığında iç konuşmalar başlıyor benle yapan herkesle yapar veya bu kadar basit kızı sevmemeliyim diye kendi kendi ile konuşuyor.

Ve nolursa olsun olan AŞK'a oluyor herkes birgün unutuyor acılar diniyor ama zaman ilerledikçe nesiller AŞK'ı yanlış tanıyor.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

TheCower

TheCower

Üye
Modern zamanın çarpıklaştırdığı kız erkek arası ilişkilerden uzak durun. Daha kaybedeceğiniz çok şey varken...

night_jack

night_jack

Üye
Şu var,karşınızdakini iyi tanıyın.Kavga edin hatta kendinizden bıktırın ama bir gün geldiğinde halen yanınızda duruyorsa zaten onun beklentisi sizinle beraber olmaktır,uzun adımlar atmaktır ozaman:)
Yeni nesil eski nesil değilde bu tipler hep zaten vardı seçmesini biliceksiniz;)
Cinsellik diyorsunuz uzun ilişkilerde bunun olması zaten normaldir,hayır sevgilinizle böyle birşeyi yaşamıyacaksınız da bir yabancıdan mı tadıcaksınız onu?
Bazen hep kafam karışıyor zaten yıllarca tanıdığın birisi olur ama sonu hüsranla biter 1-2 ay içinde bir tanıdığın olur onda da hiç tatmadığın duyguları tadarsın böylede olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
biz kaybetmeyiz.Sadece öyle sanmanızı isteriz!!!:ehe

Stratejik oynamak lazım dimi ama :)

night_jack

night_jack

Üye
Satranç sizin oyununuz zaten:ehe
Hep derim,ne dediğine dedğil ne demek istediğine bak:D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...