Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

ebuş...

Üye
aaa bi dakikaaa aklıma çok önemli bişey geldi :S ilk önce yaşına bakarım ben... olgun olmalı ya bende bi sorun var galiba küçücük çocukken bile hiç yaşıtlarıma bakmadım ... hahaaa hiç unutmam 7 yaşlarındaydım ve serdar ortaça aşıktım ( en basit örnekti

Tepkiler: Tuba.Erva

Elektr0

Üye

ben 7 yaşındayken aşkı degil A harfini Biliyormuydum şuan için hatırlamıyorum .. Allaha çok şükür şimdi biliyoruz...

ebuş...

Üye
7 yaşındayken benim için aşk : gazetede gördüğüm, beğendiğim erkeklerin resimlerini kesip saklamaktı

Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve Elektr0

Elektr0

Üye
7 yaşındayken benim için aşk : gazetede gördüğüm, beğendiğim erkeklerin resimlerini kesip saklamaktı

iyimiş...ben aşkı zaten geçen sene ögrendim.. sonra unuttum gibi oldu şimdi farklı bişi ...yok arkadaş ben bilmiyorum yaa allah allah

Konu Sahibi
ama yaşla ölçülmuyokı bazısının babam kadar yası oluyo ama olgunluktan eser yok hala cocuk

ebuş...

Üye
yaş olarak olgun olsunda bi karakter olarak olgunluğuna sonra bakarız ilk bakışta olmaz o

Elektr0

Üye
Ben Hep güneş gözlügü takıyorum hava güneşli olsun olmasın her türlü ışık kaynagı rahatsız ediyor ... bu benim gelecegimi etkileyecek mi yani..(şaka şaka ) .. Gözlerim genel olarak yanıyor ve kanlanıyor ama görme konusunda bir sıkıntı yok.. Gözlerimi hiç kimseye göstermim bilee mutluyum

Berlin Boleyn

Hangi marka ona bakarım.....

Masha

Üye
yürüyüşüne ve dişlerine

Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve Tuba.Erva

enkazcı

Üye
başka bi yer war ama ceza alırım

Dafny

Üye
Gözlerine bakarım o benim nereme bakıyor diye

Tepkiler: Elektr0, ebuş... ve Silinen Üye 166392

jeosalih

Üye
Anaa. Allahtan evlenebilmişiz. Çok şükür yeni nesil fenaaaaaa

Tepkiler: Elektr0, ebuş... ve Tuba.Erva

amelia75

Üye
önce beynine sonra dişlerine sonrada ellerine....

Beynine nasıl bakarsın

gerizekalı insan kendini belli eder zaten görmesini gerek yok

COBRAMAX

Üye
meydani bos buldunuz konusun bakalim

Tepkiler: Silinen Üye 166392