aaa bi dakikaaa aklıma çok önemli bişey geldi :S ilk önce yaşına bakarım ben... olgun olmalı ya bende bi sorun var galiba küçücük çocukken bile hiç yaşıtlarıma bakmadım ... hahaaa hiç unutmam 7 yaşlarındaydım ve serdar ortaça aşıktım ( en basit örnekti
aaa bi dakikaaa aklıma çok önemli bişey geldi :S ilk önce yaşına bakarım ben... olgun olmalı ya bende bi sorun var galiba küçücük çocukken bile hiç yaşıtlarıma bakmadım ... hahaaa hiç unutmam 7 yaşlarındaydım ve serdar ortaça aşıktım ( en basit örnekti
Ben Hep güneş gözlügü takıyorum hava güneşli olsun olmasın her türlü ışık kaynagı rahatsız ediyor ... bu benim gelecegimi etkileyecek mi yani..(şaka şaka ) .. Gözlerim genel olarak yanıyor ve kanlanıyor ama görme konusunda bir sıkıntı yok.. Gözlerimi hiç kimseye göstermim bilee mutluyum