Kızdan nasıl kurtulabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haluk.

Haluk.

Üye
Su kız kimmiş merak ediyorum. Fotoğrafı felan var mı ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ben yanlş bişey dediğimi düşndüm ya o mesajdan ceza almam umarm :)

Teknolojihastası

Teknolojihastası

Üye
    Konu Sahibi
iki yıl kurtuldum galiba... :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
hayırlı uğurlu olsun :)
nasıl oldu :)

Teknolojihastası

Teknolojihastası

Üye
    Konu Sahibi
Su kız kimmiş merak ediyorum. Fotoğrafı felan var mı ?

Ayıp ediyorsun kardeşim... O.rsp'u çok dışarıda... Bu kız öyle biri değil... Sadece mantıksız düşünen biri

Haluk.

Haluk.

Üye
Megandroid

Megandroid

Üye
benimde başımda vardı :)
eğer kız gerçekten namusluysa cinsel istekte bulun
kabul ederse senin boyle biri olacağını sanmyordum senin gibi biriyle olmaz dersin kabul etmezse zaten kurtulmuş olursun :)

ben mecbur kaldm bu yontemle ayrldm biraz fazla küfür yedim ama yapacak bişey yoktu :)

Ilyas yontem supermis :ehe:

- - - Eklendi - - -

iki yıl kurtuldum galiba... :)

Anlatsana nasil oldu ;)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
konuşursan bende kendimi öldürürüm de,ters etki
mesafeli konuş,cümlelerin kısa olsun 2 gün sonra ne arar nede sorar

Fatic

Fatic

Üye
Ben sıkıldım senden bitti de ben hep böyle yaparım garanti veriyorum ayrılcağınıza :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
konuşursan bende kendimi öldürürüm de,ters etki
mesafeli konuş,cümlelerin kısa olsun 2 gün sonra ne arar nede sorar

+1 Eğer ki birbirinizin dış görünüşünüze baktığınızdan 1 yıldır birlikteyseniz (ki öyleyse biraz ilginç olur) bir şey diyemeyeceğim ama eğer seni karakterin için sevdiğini düşünüyorsa en basit yöntem bu.Olmadığın birisi gibi davranırsan onun sevdiği kişi olmaktan çıkarsın ^.^ İyiki liseye giderken sevgili işleri ile uğraşmamışım, bulması dert bırakması dert :ehe Bak şimdi ne kadar rahatız :d:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye
arkadasım kendinden tiksindir

UpOneTR

UpOneTR

Üye
sorun çözüldü arkadaşlar
:locked2:

nokia_belle

nokia_belle

Üye

+1 Eğer ki birbirinizin dış görünüşünüze baktığınızdan 1 yıldır birlikteyseniz (ki öyleyse biraz ilginç olur) bir şey diyemeyeceğim ama eğer seni karakterin için sevdiğini düşünüyorsa en basit yöntem bu.Olmadığın birisi gibi davranırsan onun sevdiği kişi olmaktan çıkarsın ^.^ İyiki liseye giderken sevgili işleri ile uğraşmamışım, bulması dert bırakması dert :ehe Bak şimdi ne kadar rahatız :d:

bizim zamanımızdayken lisede olurdu onlar ama şimdiki nesil ilk okul 3 ten başlıyor okumayı bilmeden bazıları öpüşme evresine geçiyor

Megandroid

Megandroid

Üye
bizim zamanımızdayken lisede olurdu onlar ama şimdiki nesil ilk okul 3 ten başlıyor okumayı bilmeden bazıları öpüşme evresine geçiyor

Cok haklisin. Ayrica artik herkes asik olduguyla cikmak yerine sevgili ariyor. Birine duygular hissetmeden sirf sevgili bulmak icin yasayan millet olduk. Yazik valla. Sevgi,saygi ask gibi duygulardan uzak kalmaya basladik. Cok kotu cok..

messevim

messevim

Üye
ha intihar diyosun ya

allahın verdiği canı yanlzca allah alır
en fazla acı çeker hastanede felan yaşar ölürse senin yüzünden olan bişey değildir
çünkü insan kendi kaderini kendi belirler.

insan kendi kaderini kendi belirler cümleniz yanlış. MazAllah kufre kadar götürebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt