Kızdan nasıl kurtulabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknolojihastası

Teknolojihastası

Üye
    Konu Sahibi
Kızdan nasıl kurtulabilirim
Biriyle çıktım bir yıl ama artık çok sıktı hep konuşmak istiyor ders çalışmama izin vermiyo ailem çok kızıyor... Seneye Öss var ama benimle yaşıt kız anlamıyor öldürürüm kendimi deyince birşey de yapamaz oluyorum yapmadığım şey kalmadı yardım edin nasıl kurtulabilirim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Aklımda bir şey var ama o olmaz hacı sakın yapma onu... :hmmm

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
ona ters davran soğut kendini

UpOneTR

UpOneTR

Üye
benimde başımda vardı :)
eğer kız gerçekten namusluysa cinsel istekte bulun
kabul ederse senin boyle biri olacağını sanmyordum senin gibi biriyle olmaz dersin kabul etmezse zaten kurtulmuş olursun :)

ben mecbur kaldm bu yontemle ayrldm biraz fazla küfür yedim ama yapacak bişey yoktu :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kabul ederse senin boyle biri olacağını sanmyordum senin gibi biriyle olmaz dersin kabul etmezse zaten kurtulmuş olursun :)

ben mecbur kaldm bu yontemle ayrldm biraz fazla küfür yedim ama yapacak bişey yoktu :)

Abisi varsa dayağı yer valla...

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye

Bende bunu diyecektim en mantıklısı bu .kabul ederse direk dışlama ;)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ha intihar diyosun ya

allahın verdiği canı yanlzca allah alır
en fazla acı çeker hastanede felan yaşar ölürse senin yüzünden olan bişey değildir
çünkü insan kendi kaderini kendi belirler.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye

eğer seni seviyosa gerçekten bundan başka hiç bişeyden soğumuyo valla :)

evet ama genelde bu istekleri kabul eder kızlar zaten biriyle neden çıkar ki insan bu yaşta evlenecek değilsin amaç bu zaten

Teknolojihastası

Teknolojihastası

Üye
    Konu Sahibi
ha intihar diyosun ya

allahın verdiği canı yanlzca allah alır
en fazla acı çeker hastanede felan yaşar ölürse senin yüzünden olan bişey değildir
çünkü insan kendi kaderini kendi belirler.

Öyle diyorsun daa... Ne bileyim birinin senin için intihar etmesi çok büyük birşey... Ölmese bile buna teşebbüs etmesi...

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Öyle diyorsun daa... Ne bileyim birinin senin için intihar etmesi çok büyük birşey... Ölmese bile buna teşebbüs etmesi...

palavra :)
sen suyuna git o zaman ölemezsin felan
dini boyutunu anlat dinsiz misin felan dersin :)
jilete vurur kendini felan nolcak :)

Haluk.

Haluk.

Üye
Yanında geğir, yada osur felan sapik bisey teklif et o kız bir daha yanına gelmez. Yüzünü ancak rüyanda görürsun

Teknolojihastası

Teknolojihastası

Üye
    Konu Sahibi
Şu cinsel istek meselesi kesin çözüm olur mu ya onu mu denesem... Ama kabul eder ki çok iyi biliyorum huyunu...

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Yanında geğir, yada osur felan sapik bisey teklif et o kız bir daha yanına gelmez. Yüzünü ancak rüyanda görürsun

o osurup geğirir :)
canm cicim aylarını geçtilerse olur :)

Teknolojihastası

Teknolojihastası

Üye
    Konu Sahibi

o osurup geğirir :)
canm cicim aylarını geçtilerse olur :)

Bu işlerin duayeni olmuşsunuz bilmediğiniz yok maşallah :D
Ama durum ciddi... :/ Üniversiteye geçinceye kadar tüm bağlantıları kesmeyi kabul etti... O zaman çok daha kolay olur demi

Berk E.

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt