UpOneTR
Üye
Şu cinsel istek meselesi kesin çözüm olur mu ya onu mu denesem... Ama kabul eder ki çok iyi biliyorum huyunu...
eğer kabul edecek bi kızsa bence hiç uğraşma

Şu cinsel istek meselesi kesin çözüm olur mu ya onu mu denesem... Ama kabul eder ki çok iyi biliyorum huyunu...

Su kız kimmiş merak ediyorum. Fotoğrafı felan var mı ?

nabcan hayırdr![]()

Güzel mi acaba diye![]()

Su kız kimmiş merak ediyorum. Fotoğrafı felan var mı ?
Ayıp ediyorsun kardeşim... O.rsp'u çok dışarıda... Bu kız öyle biri değil... Sadece mantıksız düşünen biri

Ayıp ediyorsun kardeşim... O.rsp'u çok dışarıda... Bu kız öyle biri değil... Sadece mantıksız düşünen biri
benimde başımda vardı![]()
eğer kız gerçekten namusluysa cinsel istekte bulun
kabul ederse senin boyle biri olacağını sanmyordum senin gibi biriyle olmaz dersin kabul etmezse zaten kurtulmuş olursun![]()
ben mecbur kaldm bu yontemle ayrldm biraz fazla küfür yedim ama yapacak bişey yoktu![]()
:iki yıl kurtuldum galiba...![]()
konuşursan bende kendimi öldürürüm de,ters etki
mesafeli konuş,cümlelerin kısa olsun 2 gün sonra ne arar nede sorar
Bak şimdi ne kadar rahatız 
+1 Eğer ki birbirinizin dış görünüşünüze baktığınızdan 1 yıldır birlikteyseniz (ki öyleyse biraz ilginç olur) bir şey diyemeyeceğim ama eğer seni karakterin için sevdiğini düşünüyorsa en basit yöntem bu.Olmadığın birisi gibi davranırsan onun sevdiği kişi olmaktan çıkarsın ^.^ İyiki liseye giderken sevgili işleri ile uğraşmamışım, bulması dert bırakması dertBak şimdi ne kadar rahatız
![]()
bizim zamanımızdayken lisede olurdu onlar ama şimdiki nesil ilk okul 3 ten başlıyor okumayı bilmeden bazıları öpüşme evresine geçiyor
ha intihar diyosun ya
allahın verdiği canı yanlzca allah alır
en fazla acı çeker hastanede felan yaşar ölürse senin yüzünden olan bişey değildir
çünkü insan kendi kaderini kendi belirler.