" Kıza Laf Atmayın " Dedi, Öldürüldü ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi

Bursa'da bir genç kıza sarkıntılık edildiğini görüp uyaran genç, beş gün sonra kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Bursa İnegöl’de yaşayan Murat Günay, Eskişehir Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İç Mimarlık Bölümü son sınıfı öğrencisiydi.
Dar gelirli ailesine katkı için yazları tarlalarda çalışan Günay, pazartesi günü markette tanımadığı bir kıza sarkıntılık edildiğini görünce dayanamadı ve 19-20 yaşlarındaki dört genci uyardı. Gruptan H.E., “Sonra görüşürüz ” diyerek arkadaşlarıyla birlikte uzaklaştı. Cuma akşamı teravih namazı kılan Günay amcasına odun taşımak için babasının yanından ayrıldığında tartıştığı dört kişiyle karşılaştı. İddiaya göre cebindeki çakıyı çıkaran H.E., Günay’ı kalbinden bıçakladı. Günay hastane yolunda ölürken kaçan H.E. ve üç arkadaşı yakalandı. Hastanede sinir krizi geçiren anne İlknur Günay, “Oğlum askere gidip geldikten sonra mesleğinde çalışacaktı. Bunun özlemiyle yaşıyordu” diyerek ağladı

arslansem

arslansem

Üye
Helal olsun.En azından seyirci kalmamış.Kaderi buymuş diyelim..Bişeyler sebep olacak..

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Helal Olsun Tabikide Semih
Yazık Olmuş Baksanaa Hem Okuyo Hemde Ailesine Yardım Ediyomuş
Yazık Günah İçim Nasıl Acıdı.
Allah Ailesine Sabır Versin :(

yildiztepeli51

Üye
delıkanlı bır cocukmus allah rahmet eylesın

huri$

huri$

Üye
melegim bugunku haberler oldurdu beni kiz
aslan gibi hemde tam delikanliymis
allah anne babasina sabir versin evlat acisi cok kotu yaa bu iyi insanlar olecegine o kotuler geberse yaa bu cocugu vuranlar bir arabanin altinda surunerek olseler ya

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Allah Hiç Bir Şeyi Karşılıksız Bırakmaz Huri$im Cezaların Mutlaka Bir Gün Görüp Çekiceklerdir.
Amin Mekanı Cennet Olur İnşallah.

aLone

aLone

Üye
ya bu dünya böyle şerefsizlerle mi dolu ya bizim kardeşimiz sevgilimiz sokakta gezemicek mi
ya da birileri delikanlılık yaptığında sonucu ölümle mi sonuçlancak allah böylelerinin cezasını versin ne biçim insan bunlar ya bi insanı nasıl öldürebiliyosun gözünü kırpmadan :@

guneytamer

Üye
nereye gidiyo bu ülke

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Hayrı Hamalet Değil Sonuçlar.

'Davut

'Davut

Üye
çok üzücü bi olay hep böyle gençleri buluyor bu olaylar

aLone

aLone

Üye
hemde hiç hayır değil şuna bak hem kıza laf atıyolar bide adam öldürüyolar bunlara hayvan bile denmez hayvanlarda merhamet var çünkü

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Topunun Allah Belasını Versin

'Davut

'Davut

Üye
kızlara laf atan kendine adam demesin

aLone

aLone

Üye
bu bizim ülkemizde ne yazık ki çok var kendi kardeşimşize sevgilimize laf atıldı mı kıaymetleri koparırız ama başka kıza attın mı suç değil allahın abazaları :@

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Yaa Bazıı Kazmaa Erkeklerde Laff Atıyolar.
Ama İş Kardeşine Bacınaa Edilirse Dalıyolar Ellam Nee Saçmalıktır Bu ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bazı amele tipli krolar cok yapıyor bunu ... ben de kız gerçekten hoşlanmıyorsa bu durumdan laf atanlara kızıyorum (arkadaşım yanımdaysa tabii :ehe) ama bazı kızların hoşuna gidiyor bu durum :)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Oo Kızlar Gerzek :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hiç öyle deme melek bazılarınin çok hoşuna gidiyor :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Bazı amele tipli krolar cok yapıyor bunu ... ben de kız gerçekten hoşlanmıyorsa bu durumdan laf atanlara kızıyorum (arkadaşım yanımdaysa tabii :ehe) ama bazı kızların hoşuna gidiyor bu durum :)
öyle kızları çok gördün herhalde:hmmm

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Harbı delıkanlı adammış helal olsun.Ben ona şehit bile derım,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...