olmamaydı leyla olurmuydu mecnunmecnuna benzer bir halimiz varmı![]()

nişanlınız çok sinirliyse tavsiye etmem 
şimdiki kızlar uyanık ne kacması süründürmeden evlenmıyo
istisnalar harıc![]()

yarasın afiyet tuz olsunaynen.
arkadaşımın başına gelmiyen kalmadı.
ailesi erkek tarafını süründürmediği kaldı.
Tuzlu kahvede içti tabii ki.![]()

şimdi öyle dıyosunbana verse kafasından aşağı dökerim o kahveyi çeker giderim
çocuklarımın anası olacak kadının neyi niçin yaptığını bilmesi gerkir doğrumu degilmi diye düşünmeden eğlenmek için böyle şeyler yapan birinin çocuklarımı yetiştirmesine izin veremem

kötü olmus senın adına üzüldüm ama atlatmıssın gecmıs olsunTuzlu kahve olayı benimde başıma geldi hemen anlatayım.
benim nişanlım beni çok sevdiği için ilk başta kahveme tuz koymamış ilk kahve servisini yaptığı sırada onun o çok bilmiş dangalak arkadaşları kahvenin içine 3 çay kaşığı tuzu basmışlar. aynı zamanda o günde ağzımın içerisinde yara vardır anam kahve bir geldimi anladım ben hemen kızların gülmesinden ama babam falan içeceksin dedi sonuçta bana o kahveyi içirdiler dünyam karardı.
Not: sonuç olarak tuzu nişanlım yerine arkadaşları koyduğu için mutfakta az kalsın elimde kalıyordular. kovdum evden üçünüdenişanlınız çok sinirliyse tavsiye etmem
![]()

sana kalsa ben aşık değilim ama yanılıyorsun zaten birine aşığım ama herşeyin aşk olmadığını bilen biriyim
şimdi öyle dıyosun
onu bilmende güzel nekadar olgun oldugunu gösterır..ama yerı geldıgınde cocuklasmayı da bıleceksın..hayat hep ciddiyetle gecmezsana kalsa ben aşık değilim ama yanılıyorsun zaten birine aşığım ama herşeyin aşk olmadığını bilen biriyim
beni kimse istemeye qelmesin:
tşk edermtamam söylücem gelmesinle
![]()

onu bilmende güzel nekadar olgun oldugunu gösterır..ama yerı geldıgınde cocuklasmayı da bıleceksın..hayat hep ciddiyetle gecmez
tşk ederm![]()

tamamnedemek başka bi arzun varsa söle ama burda söleme konu kaynıyo![]()