kız istemeye gidildiğinde erkeğin kahvesine tuz koyma düşüncesi hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
mecnuna benzer bir halimiz varmı :)

badboycihan

Üye
Tuzlu kahve olayı benimde başıma geldi hemen anlatayım.
benim nişanlım beni çok sevdiği için ilk başta kahveme tuz koymamış ilk kahve servisini yaptığı sırada onun o çok bilmiş dangalak arkadaşları kahvenin içine 3 çay kaşığı tuzu basmışlar. aynı zamanda o günde ağzımın içerisinde yara vardır anam kahve bir geldimi anladım ben hemen kızların gülmesinden ama babam falan içeceksin dedi sonuçta bana o kahveyi içirdiler dünyam karardı.

Not: sonuç olarak tuzu nişanlım yerine arkadaşları koyduğu için mutfakta az kalsın elimde kalıyordular. kovdum evden üçünüde :) nişanlınız çok sinirliyse tavsiye etmem
:)

kemal21

kemal21

Üye
bana verse kafasından aşağı dökerim o kahveyi çeker giderim
çocuklarımın anası olacak kadının neyi niçin yaptığını bilmesi gerkir doğrumu degilmi diye düşünmeden eğlenmek için böyle şeyler yapan birinin çocuklarımı yetiştirmesine izin veremem

jeki01

jeki01

Üye
şimdiki kızlar uyanık ne kacması süründürmeden evlenmıyo:ehe

istisnalar harıc :D

aynen.
arkadaşımın başına gelmiyen kalmadı.
ailesi erkek tarafını süründürmediği kaldı.
Tuzlu kahvede içti tabii ki. :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
aynen.
arkadaşımın başına gelmiyen kalmadı.
ailesi erkek tarafını süründürmediği kaldı.
Tuzlu kahvede içti tabii ki. :ehe
yarasın afiyet tuz olsun:haha::haha:

--------------- Ekleme ---------------

bana verse kafasından aşağı dökerim o kahveyi çeker giderim
çocuklarımın anası olacak kadının neyi niçin yaptığını bilmesi gerkir doğrumu degilmi diye düşünmeden eğlenmek için böyle şeyler yapan birinin çocuklarımı yetiştirmesine izin veremem
şimdi öyle dıyosun :D

--------------- Ekleme ---------------

Tuzlu kahve olayı benimde başıma geldi hemen anlatayım.
benim nişanlım beni çok sevdiği için ilk başta kahveme tuz koymamış ilk kahve servisini yaptığı sırada onun o çok bilmiş dangalak arkadaşları kahvenin içine 3 çay kaşığı tuzu basmışlar. aynı zamanda o günde ağzımın içerisinde yara vardır anam kahve bir geldimi anladım ben hemen kızların gülmesinden ama babam falan içeceksin dedi sonuçta bana o kahveyi içirdiler dünyam karardı.

Not: sonuç olarak tuzu nişanlım yerine arkadaşları koyduğu için mutfakta az kalsın elimde kalıyordular. kovdum evden üçünüde :) nişanlınız çok sinirliyse tavsiye etmem
:)
kötü olmus senın adına üzüldüm ama atlatmıssın gecmıs olsun :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
sana kalsa ben aşık değilim ama yanılıyorsun zaten birine aşığım ama herşeyin aşk olmadığını bilen biriyim
onu bilmende güzel nekadar olgun oldugunu gösterır..ama yerı geldıgınde cocuklasmayı da bıleceksın..hayat hep ciddiyetle gecmez

kemal21

kemal21

Üye
yeri konusunda farklı fikirlerimiz var

Perfect!

Üye
ya yazık be acıyın biraz zaten evlendikten sonra yeterincve çektiriyonuz isterken bari rahat bırakın
bi yiter yaa :ehe

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Bu kadar sert çıkışmalara ve mübağlağlara hiç gerek yok zira gaye damadı terletmek :)

kol@j

kol@j

Üye
bacım...
4-5 yıllık evliydik...
hanımla aramız limoniydi ... o zamanlar herbir şeye küserdi... sorunu da kendinde aramazdı...
meğersem bu durumdan dolayı kendisini sevmediğimi düşünüyormuş...
beni teste tabi tutmuş... haberim olmadan...
evimizde misafir varken... eşim çayları ikram etti ... çayları içmiştik...

bir iki gün sonra eşim sordu... çayda bir şey farkettin mi?
yoo...n'oldu ki?
çayına tuz atmıştım...
niye beni sevip sevmediğini anlamak için...
o nasıl oluyo'?
tuzlu çay içilirse seviyormuşsun...içmezsen .....
eee ne oldu şimdi...

!!!!!!!!!!!!!!!

minoo

minoo

Üye
beni kimse istemeye qelmesin :sinir:

ozanazy

ozanazy

Üye
Benimde kahveme 2.5 ay kadar önce tuz koymuşlardı çok daralmıştım sıcakta çok iyi geldi herkese tavsiye ederim.:nono:

Üst Alt