kız istemeye gidildiğinde erkeğin kahvesine tuz koyma düşüncesi hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
kız istemeye gidildiğinde erkeğin kahvesine tuz koyma düşüncesi hakkında ?
benim konu bıraz anket tarzı ama evlenenler yada evlenecek olanlar yada düşünenler..hani hep bir adet vardır ya erkegın kahvesıne tuz koyma:ehe
yada tükürme ,tükürünce senin sözün gecermıs evde:naughty:
bu konu hakkındakı düşüncelerınızı almak ıstıyorum..yapmayı düşünen varmı evet benı ıstemeye geldıklerınde yapacagım dıyen..

erkeklerde bu konuda ne düşünüyor cok merak edıyorum tuzlu kahve ıcmek nasıl bir duygu :allalla:

--------------- Ekleme ---------------

bunu da sımdı farkettım ekleyım:ehe

• Beğen
Tepkiler: kol@j ve minoo

minoo

minoo

Üye
ben ypcm :eller:
ama ndn blmyorm qelenek qórenek :ehe
sn ypcn mi Tubism :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
ben ypcm :eller:
ama ndn blmyorm qelenek qórenek :ehe
sn ypcn mi Tubism :D
yapmammı yok öyle kolayca ısteyıp gitmek:haha:

bütün baharat cesıtlerını eklıycem ıcıne biber,tuz,seker,kakao:seytan:

artık gecenın devamını hastanede gecırırz mide fesatından:ehe

rapman

rapman

Üye
yapma yahu yazıktır :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Banada yaptılardı. Ama tahmin etmiştim böyle bi saçmalık yapacaklarını ve içmeden önce ufak tadına baktım, harbiden tuzluydu. İçmedim elimde beklettim. Ertesi günde kavga ettik, kızdım bağırdım çağırdım. Eğer erkek arkadaşınız biraz sinire sahipse ayrılma noktasına bile gelebilirsiniz. Bu tür heyecanlar aramayın.
Siz mutfakta damat adayının tuzlu kahveyi içerken kikirderken, o adamın ne halde olacağını düşünün. yada o tuzlu kahveden bi yudumda siz için vermeden önce

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Banada yaptılardı. Ama tahmin etmiştim böyle bi saçmalık yapacaklarını ve içmeden önce ufak tadına baktım, harbiden tuzluydu. İçmedim elimde beklettim. Ertesi günde kavga ettik, kızdım bağırdım çağırdım. Eğer erkek arkadaşınız biraz sinire sahipse ayrılma noktasına bile gelebilirsiniz. Bu tür heyecanlar aramayın.
Siz mutfakta damat adayının tuzlu kahveyi içerken kikirderken, o adamın ne halde olacağını düşünün. yada o tuzlu kahveden bi yudumda siz için vermeden önce
o anın heycanı malum ama bu da bır gercekkı tuzlu kahve olmadan tadı cıkmıyor.zekıysen sinirli olsada hertürlü alırsın gönlünü kıyamaz şebekliklerine:ehe
ha hıcbırını yemezse iyotlu tuzdu canım dersın saglıgn ıcın ekledım
.belkı senınkının tuzunu fazla kacırdı:allalla:

Tuba

Tuba

Üye

Çok saçma....
Dediğin gibi ayrılmaya noktasına bile varılabilir...
Ama sende içseydin Erol pek ayıp etmişsin...:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Çok saçma....
Dediğin gibi ayrılmaya noktasına bile varılabilir...
Ama sende içseydin Erol pek ayıp etmişsin...:ehe
ikramı zaten gerı cevırmemıs azcık bakmıs tadına..zeki olayı cakmıs hemen:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
birde su var hanı aklında tuz yokken seker yerıne tuz koyar kahveye..ıkram ettıgınde dogal olarak seker yerıne tuz koydugu ıcın yanlıslıkla herkes tuzlu kahve bana rasladı dıye sesını cıkarmadan ıcerler:ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
çağırıp geri vermeyi düşündüm rezil olsun diye ama kıyamadım gene tuttum elimde

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
ne güzel kıyamamıssın..
bir arkadası ıstemeye gıtmıslerdı aynı tuzlu kahveyı yapmıstı ..gülüyo tabı cocuk ondan zeki cıktı..cebınden tuz cıkardı canım tuzunu az koymussun dedı ekledı..kız rez
ıl oldu:evet:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İşin özü yapmayın böyle şeyler. Akıllı olun

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ne güzel söyledin abla

minoo

minoo

Üye
Ne kdr büyüttnz :s
smdi dha da çok tuz koycam.eqer 1fincan nazımı çekemyosa o adamla ztn işm olmz defolup qtsin.

Üst Alt