kız istemeye gidildiğinde erkeğin kahvesine tuz koyma düşüncesi hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
tırstım bak şimdi :D

Aziz™

Üye
yok daha neler Pınar sende..
yok birde heyecan olsun işin geleneğiymiş diye birazcık tuzruhu koyunda ruhlarımız bağlansın olayı yapın..
yada biraz kezzap koyun birazcık kebab tadı olsun dedim diye söyleyin..böyle adetmi olur yahu..kızı istemeye gelince şöyle ağız tadıyla sevdiğimin elinden güzel bir kahve içemeyeceksem ohooo başlarım böyle adete.sonuçta kız isteme olayı çok güzel bir ortamdır.o ortam insanın hayatına bir defa gelir ve bu şekilde mahvedilmesi heyecanmıdır yoksa saçmalıkmı..?

Revengeful

Emekli Yönetici
işte budur:good:

minoo

minoo

Üye
bn öyle düşünmüyorum walla..bu sonuçta yeni bşey deil..kız istenirken olur byle şeyler hatta doquda fln erkeklere resmen işkence yapıyolar kızı vermeden önce..bunlar qzel şeyler..
Aziz bi fincan kahveyi tuzlu içsen ölür müsn ??
nolur içsen?..bunun qbi mesela.

Aziz™

Üye
tamam yahu getir içeyim..:)
sorun buysa içerim bitsin gitsin..

minoo

minoo

Üye
istemeye qideceqin kızdan bahsediyorum onun yaptıqı tuzlu kahveyi içsen ölür müsn

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ne içmesi arkadaş tuzlu kahve mi içilir. İçirirsiniz tuzlu kahveyi erkekte evlenince size içirir ama tuzlu tuzlu kahveleri çayları

Aziz™

Üye
peki normal kahve getirmenin ne zorluğu var..:)

Godfather

Godfather

Üye
Banada yaptılardı. Ama tahmin etmiştim böyle bi saçmalık yapacaklarını ve içmeden önce ufak tadına baktım, harbiden tuzluydu. İçmedim elimde beklettim. Ertesi günde kavga ettik, kızdım bağırdım çağırdım. Eğer erkek arkadaşınız biraz sinire sahipse ayrılma noktasına bile gelebilirsiniz. Bu tür heyecanlar aramayın.
Siz mutfakta damat adayının tuzlu kahveyi içerken kikirderken, o adamın ne halde olacağını düşünün. yada o tuzlu kahveden bi yudumda siz için vermeden önce
Erol abi 4ever :ehe Katılıyorum:oke::oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

Ne kdr büyüttnz :s
smdi dha da çok tuz koycam.eqer 1fincan nazımı çekemyosa o adamla ztn işm olmz defolup qtsin.
O kadar kolaymı beeee :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Aziz™;2432075' Alıntı:
yok daha neler Pınar sende..
yok birde heyecan olsun işin geleneğiymiş diye birazcık tuzruhu koyunda ruhlarımız bağlansın olayı yapın..
yada biraz kezzap koyun birazcık kebab tadı olsun dedim diye söyleyin..böyle adetmi olur yahu..kızı istemeye gelince şöyle ağız tadıyla sevdiğimin elinden güzel bir kahve içemeyeceksem ohooo başlarım böyle adete.sonuçta kız isteme olayı çok güzel bir ortamdır.o ortam insanın hayatına bir defa gelir ve bu şekilde mahvedilmesi heyecanmıdır yoksa saçmalıkmı..?
:kop:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yav arkadaşlar içiverin sizde bi kereliğine ne olacak yahu

Godfather

Godfather

Üye
Tuzlu tuzlu içim bayılır ben içmem hıh! (Daha en az 10 sene var :ehe)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yav ne içmesi arkadaş tuzlu kahve içilirmi

qpel

Üye
evet biraz saçmadır ama adet işte güya erkeklerin sabrını ölçmek için çıkartılmış ama ters tepme ihtimali herzaman vardır dikkatli olmak gerekir:ehe

minoo

minoo

Üye
Ay Aziiiiz ne kdar terssin.snle ewlenmeyeceqm içn çk mtluym

Aziz™

Üye
arkadaşlar tamam gerçekten yapmak istediğiniz şey samimi bir havada yapıp biraz neşelenmek isteyebileceğiniz birşey haklısınız..bu normal birşey sonuçta adetlerimizden geleneklerimizden bir konu bu.. ama biri kalkıpta ben istemem böyle şeyleri dediğindede böyle sert tepkiler vermenize gerek yok sonuçta siz hoşlanırsınız ama bir başkası hoşlanmaz bu gayet doğal değilmi..?
eğer burda bizler sizi üzecek kıracak birşey söylediksek yada bir lafımızdan alındıysanız kendi adıma sizden özür dilerim..
insan düşününce iki eş arasında gayet hoş birşey bu kahveye tuz olayı ama biraz düşününcede o insan için o tuzlu kahvenin ne sonuçlar doğuracağınıda bilmiyorsunuz..belki adam onu içince çok kötü olur hasta olur yada başka birşey bu sefer siz o yaptığınızdan zevk alırmısınız..belli olmaz belkide hiçbir sonuç doğurmaz sadece topluca gülünür o güzel günün güzel bir anısı olur hatta bu çok güzel birşey olur ama erkekler onu içeceği için tabiki bu durumu sevmezler bu konuda haksızmıyım peki siz söyleyin..
siz bile bile tuzlu kahve içeceğini bilseniz siz çokmu hoşlanırsınız bu durumdan ben sadece bunu demek istedim.yoksa olayın geneline bakarsanız güzel hoş birşey..(yanlız damada birşey olmaması şartıyla..:) )

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
ben önce tadına bakıp ıcırırım kıyarbılırsem ,tabı hoslanmayan olabılır.:oke:relax

jeki01

jeki01

Üye
selam.
bir gelenek hayatımızda.
Daha içmedim tuzlu kahve.:d:
iyi akşamlar.

Üst Alt