arkadaşlar tamam gerçekten yapmak istediğiniz şey samimi bir havada yapıp biraz neşelenmek isteyebileceğiniz birşey haklısınız..bu normal birşey sonuçta adetlerimizden geleneklerimizden bir konu bu.. ama biri kalkıpta ben istemem böyle şeyleri dediğindede böyle sert tepkiler vermenize gerek yok sonuçta siz hoşlanırsınız ama bir başkası hoşlanmaz bu gayet doğal değilmi..?
eğer burda bizler sizi üzecek kıracak birşey söylediksek yada bir lafımızdan alındıysanız kendi adıma sizden özür dilerim..
insan düşününce iki eş arasında gayet hoş birşey bu kahveye tuz olayı ama biraz düşününcede o insan için o tuzlu kahvenin ne sonuçlar doğuracağınıda bilmiyorsunuz..belki adam onu içince çok kötü olur hasta olur yada başka birşey bu sefer siz o yaptığınızdan zevk alırmısınız..belli olmaz belkide hiçbir sonuç doğurmaz sadece topluca gülünür o güzel günün güzel bir anısı olur hatta bu çok güzel birşey olur ama erkekler onu içeceği için tabiki bu durumu sevmezler bu konuda haksızmıyım peki siz söyleyin..
siz bile bile tuzlu kahve içeceğini bilseniz siz çokmu hoşlanırsınız bu durumdan ben sadece bunu demek istedim.yoksa olayın geneline bakarsanız güzel hoş birşey
..(yanlız damada birşey olmaması şartıyla..
)