kız arkadaşın nasıl giyinmeli

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
erkek dayanışması

SucX

SucX

Üye
Karşı tarafın kendi hür iradesine bağlı.
Evlendiğim zaman ben ve eşim'in gereken olgunluğa erişeceğimizi düşünüyorum o vakitten sonrada ne giyeceği konusunda ona ben pek müdahelede bulunmam kendini nasıl rahat hissediyorsa o şekilde giyinebilir bulunduğu ortamda dikkat çekmemek koşuluyla :)

arslansem

arslansem

Üye
Mini etek giymemeli bi kere en başta :coold: Çok açık seçik giyenleri sevmem.Ama güzelliğini ön plana çıkaran şık duran giysileri tercih etmelerine de karışmam.
Kızlarda zaten öyle bi psikoloji de var..Açık seçik giymeyenler ilgi çekmiyor çekici olmuyor gibisinden..Olan bize oluyor günaha giren biz oluyoruz :ehe

Mebuchadnezzar

Üye
İstedikleri gibi giyinebilirler ailemden hiç kimseye karışmam. Anneannem türban değil ama başörtüsü takar. Annem gayet modern giyinir.

Kız arkadaşım konusuna gelirsek, türban takan bir kadınla beraber olmam. Kişisel tercihimdir :)

Aynı şekilde memelerini yarısına kadar gösteren, poposunun çatalı görünen bir kadınla da beraber olmam o da kişisel tercihimdir :)

Kız arkadaşımın daha doğrusu karımın ne kadar açık giyindiğine belli sınırlar içinde müdahale ederim. Çünkü benim kadınım, benim olmadığım ortamda beni temsil eder. Daha ötesi tüm ailemi temsil eder.
Ona Ata'nın karısı der insanlar. Ve benim nasıl bir kadın seçtiğim de benim nasıl bir insan olduğumu gösterir.
Aynısı benim için de geçerli. Ne ben onun gıyabında onu utandırabilirim. Ne de o benim yokluğumda beni utandırma hakkına sahiptir.

Yani ben çok modern bir erkeğim, karım ne isterse giyer demem :)

anneannem türban değil baş örtüsü takar annem modern giyinir lafına takıldım ben ne yani kapalı olanlar modern değilmi gözlerinizi açın az bakın ne hale gidiyoruz 5 6 sene öncesine kadar millet evlendirme programlarına farklı gözle bakardı evlenmeden çocuk sahibi olmak topluma ters birşeydi ama batıya o kadar özendikki şimdi televizyonlar evlenmek için programlara doluyo millet evlenmeden hamile kalıp bu doğal birşey olarak kabul ediliyo hatta aileler öyle bi hâlâ geldi ki adam kızının evlenmeden bekaretini vermesine kızmıyo hamile kalmasına kafayı takıyo yakında onada birşey demezler. Gitti batılilarin bütün kötü alışkanlıklarını aldık onlardan onlar gibi giyiniyoruz onlar gibi konuşuyor onlar gibi hareket ediyoruz ama bi Allah'in kulu demiyo onlar gibi çalışalım başarılı olalım git gide dinden uzaklaşıyor ülke şunuda unutmayın osmanlı dinden uzaklaştı die yok oldu. Allah göstermesinde bu ülke bir savaşa daha girse (böyle giderse aç gözlü ülkeler kesin üşüşur Türkiyemin başına) sanmayın ki o çanakkalede askerlerimizin yanında savaşan melekler yine bize yardıma gelir o zamanlar osmanlı torunuyduk müslümanlığın son kalesiydik şimdikiler osmanlıyıda müslümanlığıda inkar eder hâlâ geldi. Allah yardımcımız olsun

Calaissien

Üye
Öncelikle herkesin bu konuda hür olduğu görüşüne herkes gibi katılıyorum.Fakat kız arkadaş konusuna gelirsek eğer kız arkadaşım türban,başörtüsü,çarşaf giyiyor yada çok açık saçık giyiniyorsa zaten benim kız arkadaşım değildir.Herkesin bu konuda hür bir iradeye sahip olduğu görüşünde olduğumu tekrar vurgulamak isterim.Fakat çok yakınımdaki kişiler için aynı şeyi söyleyemem :).Mesela annem Isparta'da başörtüsü giyer.Normal zamanlarda başı açıktır buna karışmam ben.

--------------- Ekleme ---------------

anneannem türban değil baş örtüsü takar annem modern giyinir lafına takıldım ben ne yani kapalı olanlar modern değilmi gözlerinizi açın az bakın ne hale gidiyoruz 5 6 sene öncesine kadar millet evlendirme programlarına farklı gözle bakardı evlenmeden çocuk sahibi olmak topluma ters birşeydi ama batıya o kadar özendikki şimdi televizyonlar evlenmek için programlara doluyo millet evlenmeden hamile kalıp bu doğal birşey olarak kabul ediliyo hatta aileler öyle bi hâlâ geldi ki adam kızının evlenmeden bekaretini vermesine kızmıyo hamile kalmasına kafayı takıyo yakında onada birşey demezler. Gitti batılilarin bütün kötü alışkanlıklarını aldık onlardan onlar gibi giyiniyoruz onlar gibi konuşuyor onlar gibi hareket ediyoruz ama bi Allah'in kulu demiyo onlar gibi çalışalım başarılı olalım git gide dinden uzaklaşıyor ülke şunuda unutmayın osmanlı dinden uzaklaştı die yok oldu. Allah göstermesinde bu ülke bir savaşa daha girse (böyle giderse aç gözlü ülkeler kesin üşüşur Türkiyemin başına) sanmayın ki o çanakkalede askerlerimizin yanında savaşan melekler yine bize yardıma gelir o zamanlar osmanlı torunuyduk müslümanlığın son kalesiydik şimdikiler osmanlıyıda müslümanlığıda inkar eder hâlâ geldi. Allah yardımcımız olsun
Ayrıca biz müslümanlığı inkar etmiyoruz arkadaşım herkesin hür bir iradesinin olduğunu söylüyoruz.Lütfen bu konulara girmeyelim bunlar çok derin mevzular konumuz bu değil bence.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
isterse hiçbişey giymesin, ben karışmam bu kendisine bağlı. ama bilirki biz adanadayız, ve mahalle kültürü gelişmiş bi çevredeyiz. o yüzden bedenini gösteren, daha doğrusu erkeklerin dikkatini çeken hiçbişey giyemez. mantıklı düşünebilen bi bayan bunu yapar zaten. kendini neden teşir etsin bir erkeğin yanından geçince erkek neden kafasını çevirip profilden, ve çeşitli açılardan ona tekrar baksın, bundan rahatsız olması gerekir, ama ben anlamıyorum çevremde vucudunu sergileyen bayanlar var bunlar neden böyle yapıyo, anladığım kadarıyla kendini topluma karşı kanıtlayamamış, silik bi tip olarak büyümüş insanlar bunu dikkat çekmek amacıyla yapıyolar. nası giyinir bilemem ama nasıl giyinemeyeceğini çok iyi biliyorum.

Lina_TR

Lina_TR

Üye

Pm atarsanız daha rahat konuşursunuz genel bi konuda özel tartışma yapmak yasak üste bende Ata abiye soru sordum cvplamadı. Özelden hallettik burda sizi rahatsız etmemiş olduk.:oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Pm atarsanız daha rahat konuşursunuz genel bi konuda özel tartışma yapmak yasak üste bende Ata abiye soru sordum cvplamadı. Özelden hallettik burda sizi rahatsız etmemiş olduk.:oke:
:op:

Konu siyasi tartışmaya çok meyilli.
Lütfen sadece konuda sorulanı cevaplayınız. Korsan yorumlarda bulunmayınız :)
Yoksa konu kilitlenir!

Ayrıca bir kişiye soru sormak istiyorsanız özel mesaj da atabilirsiniz.

Pure Life

Pure Life

Üye
Lütfen kişisel görüşlere saygı duyalım.

Lina_TR

Lina_TR

Üye

Yoksa konu kilitlenir!

yanlış yazmışım Ata abi yaw çok özur dilerim hemen düzeltiyorum

Yoksa konu kilitlenir!

yaw ben yanlış anladım korsan yorum derken:D

Mebuchadnezzar

Üye
Burda kimseye saygısızlık etmiyoruz görüşlerimizi paylaşıyoruz görüşlerinizi özelde paylaşacak olsak forumlar olmazdı istiyoruz ki ne düşündüğümüzü herkez görsün yanlış olduğu düşündükleri şeyleri ve neden yanlış olduğunu düşündüğünü açıklasın soruyu sadece kişisel olarak değil herkeze soralım herkez görüşünü bildirsin kaliteli bi sohbet olsun

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hiç giyinmeyin olsun bitsin :ehe

Mebuchadnezzar

Üye
Konunun genel özeti çoğu arkadaşımız fazla kapalı olmasınıda istemem fazla açılda olmasını ama özgürdür karışmam diyor. Her insan özürdür ama ne kadar özgürdür. Ben özgürüm ama uymam gereken kurallar var bu özgürlüğümü kısıtlıyo ama bitirmiyo. Benim eşim sevgilimde özgürdür ama bazı kurallar çerçevesinde özgür die herşeyi yapacak değilya müdahale etmem gereken bi yer varsa müdahalemi yaparım. Bi babayi düşünün onun kızı oğluda özgür ama gerekirse 30 40 yaşındaki kızını oğlunu bi kenara çekip kızım oğlum bunu bunu yapıyorsun yanlış yapıyorsun yapma diye biliyo bu kızınin veya oğlunun özgür olmadığı anlamınami gelir ? Bende eşimin sevgilimin uygun bulmadığım bir davranişi varsa söylerim uyarırım bu onların özgürlüğünü engellemez sadece kısıtlama getirir.

Hiç giyinmeyin olsun bitsin :ehe

yorum yok:vur

Nazy

Nazy

Üye
bu konu uzar gider benden söylemesi:)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Kardeşim kimseyi ikna edemessin onun için tartışma istemiyoruz konuda sen söyle giyinsin de tamam. Ama eğer illa sizleri bilgilendirmek isterim dersen başka konu aç ?

Catty espiri yaptı hiç giyin mesin diyerek tek yorum zuha ha:D

Salihyet

Salihyet

Üye

katılıyorum fakat bu konu uzar..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sevgilim = Çok açık giyinmemeli, çok dar yada kısa vs. Hele bikini hayatta giymemeli..
Anne,Abla = Yaşları belli bir seviyeye geldiği için örtünmeleri gerekiyor, onları sıkmam zorlamam ama kapanmaları gerekiyor..
sevgili kapanacağını biliyor, benim kurallarım böyle..

aynen böyle benim de:ehe

Üst Alt