Çok açık seçik giyenleri sevmem.Ama güzelliğini ön plana çıkaran şık duran giysileri tercih etmelerine de karışmam.
İstedikleri gibi giyinebilirler ailemden hiç kimseye karışmam. Anneannem türban değil ama başörtüsü takar. Annem gayet modern giyinir.
Kız arkadaşım konusuna gelirsek, türban takan bir kadınla beraber olmam. Kişisel tercihimdir
Aynı şekilde memelerini yarısına kadar gösteren, poposunun çatalı görünen bir kadınla da beraber olmam o da kişisel tercihimdir
Kız arkadaşımın daha doğrusu karımın ne kadar açık giyindiğine belli sınırlar içinde müdahale ederim. Çünkü benim kadınım, benim olmadığım ortamda beni temsil eder. Daha ötesi tüm ailemi temsil eder.
Ona Ata'nın karısı der insanlar. Ve benim nasıl bir kadın seçtiğim de benim nasıl bir insan olduğumu gösterir.
Aynısı benim için de geçerli. Ne ben onun gıyabında onu utandırabilirim. Ne de o benim yokluğumda beni utandırma hakkına sahiptir.
Yani ben çok modern bir erkeğim, karım ne isterse giyer demem![]()
.Mesela annem Isparta'da başörtüsü giyer.Normal zamanlarda başı açıktır buna karışmam ben.Ayrıca biz müslümanlığı inkar etmiyoruz arkadaşım herkesin hür bir iradesinin olduğunu söylüyoruz.Lütfen bu konulara girmeyelim bunlar çok derin mevzular konumuz bu değil bence.anneannem türban değil baş örtüsü takar annem modern giyinir lafına takıldım ben ne yani kapalı olanlar modern değilmi gözlerinizi açın az bakın ne hale gidiyoruz 5 6 sene öncesine kadar millet evlendirme programlarına farklı gözle bakardı evlenmeden çocuk sahibi olmak topluma ters birşeydi ama batıya o kadar özendikki şimdi televizyonlar evlenmek için programlara doluyo millet evlenmeden hamile kalıp bu doğal birşey olarak kabul ediliyo hatta aileler öyle bi hâlâ geldi ki adam kızının evlenmeden bekaretini vermesine kızmıyo hamile kalmasına kafayı takıyo yakında onada birşey demezler. Gitti batılilarin bütün kötü alışkanlıklarını aldık onlardan onlar gibi giyiniyoruz onlar gibi konuşuyor onlar gibi hareket ediyoruz ama bi Allah'in kulu demiyo onlar gibi çalışalım başarılı olalım git gide dinden uzaklaşıyor ülke şunuda unutmayın osmanlı dinden uzaklaştı die yok oldu. Allah göstermesinde bu ülke bir savaşa daha girse (böyle giderse aç gözlü ülkeler kesin üşüşur Türkiyemin başına) sanmayın ki o çanakkalede askerlerimizin yanında savaşan melekler yine bize yardıma gelir o zamanlar osmanlı torunuyduk müslümanlığın son kalesiydik şimdikiler osmanlıyıda müslümanlığıda inkar eder hâlâ geldi. Allah yardımcımız olsun
Ben kapalı giyinmelerinden yanayım ki Allah'a şükür öyleler.
anneannem türban değil baş örtüsü takar annem modern giyinir lafına takıldım ben ne yani kapalı olanlar modern değilmi gözlerinizi açın az bakın ne hale gidiyoruz 5 6 sene öncesine kadar millet evlendirme programlarına farklı gözle bakardı evlenmeden çocuk sahibi olmak topluma ters birşeydi ama batıya o kadar özendikki şimdi televizyonlar evlenmek için programlara doluyo millet evlenmeden hamile kalıp bu doğal birşey olarak kabul ediliyo hatta aileler öyle bi hâlâ geldi ki adam kızının evlenmeden bekaretini vermesine kızmıyo hamile kalmasına kafayı takıyo yakında onada birşey demezler. Gitti batılilarin bütün kötü alışkanlıklarını aldık onlardan onlar gibi giyiniyoruz onlar gibi konuşuyor onlar gibi hareket ediyoruz ama bi Allah'in kulu demiyo onlar gibi çalışalım başarılı olalım git gide dinden uzaklaşıyor ülke şunuda unutmayın osmanlı dinden uzaklaştı die yok oldu. Allah göstermesinde bu ülke bir savaşa daha girse (böyle giderse aç gözlü ülkeler kesin üşüşur Türkiyemin başına) sanmayın ki o çanakkalede askerlerimizin yanında savaşan melekler yine bize yardıma gelir o zamanlar osmanlı torunuyduk müslümanlığın son kalesiydik şimdikiler osmanlıyıda müslümanlığıda inkar eder hâlâ geldi. Allah yardımcımız olsun

Pm atarsanız daha rahat konuşursunuz genel bi konuda özel tartışma yapmak yasak üste bende Ata abiye soru sordum cvplamadı. Özelden hallettik burda sizi rahatsız etmemiş olduk.![]()

Saygısızlık mı var senceLütfen kişisel görüşlere saygı duyalım.

![]()
Konu siyasi tartışmaya çok meyilli.
Lütfen sadece konuda sorulanı cevaplayınız. Korsan yorumlarda bulunmayınız
Yoksa konu kilitlenir!
Ayrıca bir kişiye soru sormak istiyorsanız özel mesaj da atabilirsiniz.
![]()
Konu siyasi tartışmaya çok meyilli.
Lütfen sadece konuda sorulanı cevaplayınız. Korsan yorumlarda bulunmayınız
Yoksa konu kilitlenir!
Ayrıca bir kişiye soru sormak istiyorsanız özel mesaj da atabilirsiniz.

Hiç giyinmeyin olsun bitsin![]()

anneannem türban değil baş örtüsü takar annem modern giyinir lafına takıldım ben ne yani kapalı olanlar modern değilmi gözlerinizi açın az bakın ne hale gidiyoruz 5 6 sene öncesine kadar millet evlendirme programlarına farklı gözle bakardı evlenmeden çocuk sahibi olmak topluma ters birşeydi ama batıya o kadar özendikki şimdi televizyonlar evlenmek için programlara doluyo millet evlenmeden hamile kalıp bu doğal birşey olarak kabul ediliyo hatta aileler öyle bi hâlâ geldi ki adam kızının evlenmeden bekaretini vermesine kızmıyo hamile kalmasına kafayı takıyo yakında onada birşey demezler. Gitti batılilarin bütün kötü alışkanlıklarını aldık onlardan onlar gibi giyiniyoruz onlar gibi konuşuyor onlar gibi hareket ediyoruz ama bi Allah'in kulu demiyo onlar gibi çalışalım başarılı olalım git gide dinden uzaklaşıyor ülke şunuda unutmayın osmanlı dinden uzaklaştı die yok oldu. Allah göstermesinde bu ülke bir savaşa daha girse (böyle giderse aç gözlü ülkeler kesin üşüşur Türkiyemin başına) sanmayın ki o çanakkalede askerlerimizin yanında savaşan melekler yine bize yardıma gelir o zamanlar osmanlı torunuyduk müslümanlığın son kalesiydik şimdikiler osmanlıyıda müslümanlığıda inkar eder hâlâ geldi. Allah yardımcımız olsun
Sevgilim = Çok açık giyinmemeli, çok dar yada kısa vs. Hele bikini hayatta giymemeli..
Anne,Abla = Yaşları belli bir seviyeye geldiği için örtünmeleri gerekiyor, onları sıkmam zorlamam ama kapanmaları gerekiyor..
sevgili kapanacağını biliyor, benim kurallarım böyle..