Doğru Söylüyorsunuz Aslında Hocam Yani Baktığımız Zaman İNsanlar NEfsi Heyecanlarını Örtmek İçin Artık Yok Onunla Çıktım BUnunla Şöyle Yaptım Onu Sevdim Bunu Sevdim Bunlar Ancak KEndimizi KAndırmamız İLe Gerçekleşecek Olaylar İNsan Bir Kere Sevdimi O İŞ Bitmiştir. Bi Daha Başkasına Bakmaz. Veya Mesela Şöyle DÜşünelim Bİr İnsan Sevdiğini Cehenneme Sürüklemek İSter Mi İstemez Şİmdi Çıkmışlar Kapalı Ablalarımız Abilerimiz Sokakta El Ele Kol Kola Olmaz Kİ Böyle Biz KEndimizi Kandırırız ONa yaklaşıyoruz Sanırız Ama Aslında Uzaklaştığımızın Farkkında Bİle Olamayız. Yani DÜşünsene GayriMeşru Bİr Yaklaşma (Rabb'im Muhafaza Buyursun.) Ne KAdar kötü olur. EE Kardeşim Hani Sen Seviyordun Ne Oldu Hani Onun Hakkında Kötü Bir Nİyetin Yoktu. NE Oldu Senin İş? Olmadı Değil Mi? Olmadı Be. Bırakın KArdeşler
"HARAM İSE GÜLLER DALINDA KALSIN." DemiştiBİ Abimiz Ne GÜzzel Söz Değil Mi? Kardeşim Yapma Bİr İNsan Sevdiğini GÖz Göre GÖre Cehenneme Atmak, Yakmak İster Mi? Eğer Böyle Bir Düşüncesi Olan Varsa Bırak Kardeşim Sen Sevmemişsin ki Yazık Be Abi Belki BUnun Tanımmını Yapmak Bana DÜşmez Ama Belki BEn
@messevim hocam kadar bilemem Bu İŞi Ama
"İnsan Sevdiğine Bakmaya Bile Kıyamaz Be Abi Zina Nedir?" Eğer Ben Sevdiğimin Arkasından O Gözle Bakacaksam Bin Kere Yazıklar Olsun Bana! İNsan Düşünmeli Ya Bİlmiyorum Düşünceler Farklı Olabilir Ben Böyle Düşünüyorum. Bİ De Şöyle Dşünmek LAzım bAkın: Dİyelim Bir Kız 5 Kİşiyle Çıkmış. Düşünür (Ahmet şöyleydi, Mehmet böyleydi, İsmail' şu konuda daha iyiydi) Falan Artık EVleneceği Adamda BUnların HEpsine Bakar Bİri Eksik Kalsa Yıkılır. VEyahut O Daha Önce 5 kişiye Erkeğim Diye Baktı Ya Evlenince Kocasına Nasıl BAkacak?? EVlen KArdeşim (Yooook Abi SOrumluluk Alamam)Diyorlar O zaman yok kardeşim O zaman Yok! Veya Bir Erkek 10 Kızla Çıktı Hepsine Sevgilim Dİye Seviyorum Diye BAktı
Evlenince Eşine Olan Sadakatini Nasıl Koruyacak?? Nasıl BEn Seni Seviyoruum Diye Yüzüne Bakacak?? Olmaz Değil Mİ Olmaz BE Abim!
Sürç-ü Lisan Ettiysem Affola!