Kız arkadaşa açılmaa yardım :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuzeyfirtinasi

kuzeyfirtinasi

Üye
    Konu Sahibi
Kız arkadaşa açılmaa yardım :D
Abiler,kardeşler.Lisedeyim.Başka bir sınıftan hoşlandığım bir kız var.Fakat kızla muhabbet kurmam lazım.İşin kötüsü kızla hiç ortak arkadasımız yok.Tanışmışlığımızda yok ama baya görmüşüzdür birbirimizi.Malum 15 tatilide yaklaşıyor.Tatile girmeden konuşmam lazım.Ama nasıl konuya gireceğimi bilmiyorum.Yardımlarınızı esirgemeyin.

Enes

Enes

Üye
sanki benlik bi konu var burda :ehe

Enes

Enes

Üye
Güzin ablamız da geldiiii :ehe
bakalım 2'de 2 olacak mı ? Heyecanlar bekliyoruz
ama bu dehşet ümitsiz vaka gibi duryor ayrıca 5 te 5 dcektin sanırım ben şu ana kadar 4 te 4 performansla gidiyorum :ehe

semihguney

semihguney

Üye
yanına git yerlere bak birşey arıyormus gibi yap . Ne arıyorsun diye sorarsa 'tanışmak için bahane arıyorum' dersin oradan yürürsün artık

CABBAR

CABBAR

Üye

ama bu dehşet ümitsiz vaka gibi duryor ayrıca 5 te 5 dcektin sanırım ben şu ana kadar 4 te 4 performansla gidiyorum :ehe

Ben onlara şahit olmadım. Neyse konuyu dağıtmayalım arkadaşa yardımcı olun lütfen buyurun :ehe

Enes

Enes

Üye
duygusallık vs gibi bi konuşma zaten hazırlanamaz tek çıkar yolvar sevgilisi olmadığından eminse çekip köşeye konuşacak başka yolu yok :ehe

Enes

Enes

Üye
çok sürmez :locked: :D

furkan5800

furkan5800

Üye
Abiler,kardeşler.Lisedeyim.Başka bir sınıftan hoşlandığım bir kız var.Fakat kızla muhabbet kurmam lazım.İşin kötüsü kızla hiç ortak arkadasımız yok.Tanışmışlığımızda yok ama baya görmüşüzdür birbirimizi.Malum 15 tatilide yaklaşıyor.Tatile girmeden konuşmam lazım.Ama nasıl konuya gireceğimi bilmiyorum.Yardımlarınızı esirgemeyin.

Belki kırıcı olacak biraz ama kız havalıysa biraz, muhabbetiniz yoksa sende bu işlerde çekingensen biraz uzak dur derim. Sonra daha çok üzülürsün

TheCower

TheCower

Üye
aynen kız seni yerine koyabilir bu da sana acı verir

Samet.25

Yavas yavas yakinlas surekli gozu seni gorsun ama yuz verme alisinca konusmalara filan basla acil

kuzeyfirtinasi

kuzeyfirtinasi

Üye
    Konu Sahibi
duygusallık vs gibi bi konuşma zaten hazırlanamaz tek çıkar yolvar sevgilisi olmadığından eminse çekip köşeye konuşacak başka yolu yok :ehe
Bakın bu güzel bir fikir :aha:Ama kızın sınıftaki çocuklarlada papaz olmayalım şimdi.Kız genelde sınıfta oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...