arkadaşın açtığı diğer konulardan elinde nokia 500 olduğunu zaten belirtmişsen onu bence sat. en ucuz fiyata şuan piyasada en iyi telefon olan C6-01 i AL!!! ve o 500 ü çöpe at.. grafik kartı olmayan 1 Ghz li teli napmayı düşünüyon. bi moka yaramaz!! tavsiye C6-01!!!!

Hocam sakin ya.![]()
sakinim, sadece biraz fazla heyecanlıyım 
arkadas grafik karti ne ise yariyoki? ben bu nokia 500-le istediyim her seyi yapa biliyorum sadece bazi HD oyunlari oynayamiyorum oda hic sorun deyil eger oyun icin telefon alsaydim iphone ne gune duruyorki?arkadaşın açtığı diğer konulardan elinde nokia 500 olduğunu zaten belirtmişsen onu bence sat. en ucuz fiyata şuan piyasada en iyi telefon olan C6-01 i AL!!! ve o 500 ü çöpe at.. grafik kartı olmayan 1 Ghz li teli napmayı düşünüyon. bi moka yaramaz!! tavsiye C6-01!!!!
arkadas grafik karti ne ise yariyoki? ben bu nokia 500-le istediyim her seyi yapa biliyorum sadece bazi HD oyunlari oynayamiyorum oda hic sorun deyil eger oyun icin telefon alsaydim iphone ne gune duruyorki?
arkadas grafik karti ne ise yariyoki? ben bu nokia 500-le istediyim her seyi yapa biliyorum sadece bazi HD oyunlari oynayamiyorum oda hic sorun deyil eger oyun icin telefon alsaydim iphone ne gune duruyorki?
o zaman ne diye oyunları açmıyor diye başka konu açıp soruyorsun? boşuna konuları açma madem. burda bizde sana bilgi veriyoruz..arkadas grafik karti ne ise yariyoki? ben bu nokia 500-le istediyim her seyi yapa biliyorum sadece bazi HD oyunlari oynayamiyorum oda hic sorun deyil eger oyun icin telefon alsaydim iphone ne gune duruyorki?
valla ben Angry birds, asphalt 4hd prince of persia hd,assians creed hd oyunlarini oynuyorum nokia 500-le ve sen ne biliyosunki nokia 500 kotu fotoraf cekiyor? qayet guzel cekiyor 5mpGrafik kartı demek hd kayıt ve daha iyi fotoğraflar demek, akıcı (iphone gibi) bir arayüz demek. Kısaca her işte daha hızlı daha kapasiteli bir telefon demek.
----------Eklendi @ 17:26:02 ---------- Yazıldı @ 17:25:01 ----------
Ayrıca 500'de hiçbir hd oyunu oynayamazsın, Angry birds dahil.
valla ben Angry birds, asphalt 4hd prince of persia hd,assians creed hd oyunlarini oynuyorum nokia 500-le ve sen ne biliyosunki nokia 500 kotu fotoraf cekiyor? qayet guzel cekiyor 5mp

eğer sen gerçekten bu oyunları nokia 500 de oynnayabiliyorsn ben benim N8 i satarım nokia 500 alırım.. biz enayimiyizde gittik 1200 lira verdik HD oyunda oynatabiliyor N8 diye ??? sallarken yavaş salla istersen.. angry birds , fruit ninja oynarsın yani 2D boyutlu oyunları ama diğerlerini oynayamazsın.. bas bas bağrınıyor bilenler 3D graphic yok nokia 500de diye...valla ben Angry birds, asphalt 4hd prince of persia hd,assians creed hd oyunlarini oynuyorum nokia 500-le ve sen ne biliyosunki nokia 500 kotu fotoraf cekiyor? qayet guzel cekiyor 5mp
Bence doğru söylüyor çok sert çıkışmışsıneğer sen gerçekten bu oyunları nokia 500 de oynnayabiliyorsn ben benim N8 i satarım nokia 500 alırım.. biz enayimiyizde gittik 1200 lira verdik HD oyunda oynatabiliyor N8 diye ??? sallarken yavaş salla istersen.. angry birds , fruit ninja oynarsın yani 2D boyutlu oyunları ama diğerlerini oynayamazsın.. bas bas bağrınıyor bilenler 3D graphic yok nokia 500de diye...
o oyunlar dikkat ettiyse 5800'ın da çalıştırabildiği oyunlar bırak da açsn o kadarını.hayır arkadaş başka konu daha açtı işte bu:Bence doğru söylüyor çok sert çıkışmışsıno oyunlar dikkat ettiyse 5800'ın da çalıştırabildiği oyunlar bırak da açsn o kadarını.

Doğru o tavrına sinirlenmende haklısın kardeşimhayır arkadaş başka konu daha açtı işte bu:
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/bi-bakarmisiniz-565888.html
ve bu:
http://www.maxicep.com/symbian-3-cihaz-destek/nokia-500-hd-oyunlari-destekliyormu-yardim-561904.html
şimdi hem bu konuları açıp nasıl sonra gelip burda şunları şunları oynuyorum diyo acaba???benmi yanlış okuyorum heryerde <nokia 500 de 3D graphic yok gpu yok deniliyor>?? olabilir belki fazla çıkıştım ama o açtığı konuları inkar eder gibi bi tavır takınmış burda ona sinirlendim![]()