Telefon Tavsiyesi Kiyaslama: sizce hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
603 al...

cargo3230

cargo3230

Üye
inat etme al şu C6-01'i :ehe

n000k

n000k

Üye
arkadaşın açtığı diğer konulardan elinde nokia 500 olduğunu zaten belirtmiş :D sen onu bence sat. en ucuz fiyata şuan piyasada en iyi telefon olan C6-01 i AL!!! ve o 500 ü çöpe at.. grafik kartı olmayan 1 Ghz li teli napmayı düşünüyon. bi moka yaramaz!! tavsiye C6-01!!!!

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
arkadaşın açtığı diğer konulardan elinde nokia 500 olduğunu zaten belirtmiş :D sen onu bence sat. en ucuz fiyata şuan piyasada en iyi telefon olan C6-01 i AL!!! ve o 500 ü çöpe at.. grafik kartı olmayan 1 Ghz li teli napmayı düşünüyon. bi moka yaramaz!! tavsiye C6-01!!!!

Hocam sakin ya. :D

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
arkadas grafik karti ne ise yariyoki? ben bu nokia 500-le istediyim her seyi yapa biliyorum sadece bazi HD oyunlari oynayamiyorum oda hic sorun deyil eger oyun icin telefon alsaydim iphone ne gune duruyorki?

qsaw

qsaw

Üye
arkadas grafik karti ne ise yariyoki? ben bu nokia 500-le istediyim her seyi yapa biliyorum sadece bazi HD oyunlari oynayamiyorum oda hic sorun deyil eger oyun icin telefon alsaydim iphone ne gune duruyorki?

iphone alacağına psp al :hehe

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye

Grafik kartı demek hd kayıt ve daha iyi fotoğraflar demek, akıcı (iphone gibi) bir arayüz demek. Kısaca her işte daha hızlı daha kapasiteli bir telefon demek.

----------Eklendi @ 17:26:02 ---------- Yazıldı @ 17:25:01 ----------

Ayrıca 500'de hiçbir hd oyunu oynayamazsın, Angry birds dahil.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
o zaman ne diye oyunları açmıyor diye başka konu açıp soruyorsun? boşuna konuları açma madem. burda bizde sana bilgi veriyoruz..

• Beğen
Tepkiler: symbianmanyağı
orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Grafik kartı demek hd kayıt ve daha iyi fotoğraflar demek, akıcı (iphone gibi) bir arayüz demek. Kısaca her işte daha hızlı daha kapasiteli bir telefon demek.

----------Eklendi @ 17:26:02 ---------- Yazıldı @ 17:25:01 ----------

Ayrıca 500'de hiçbir hd oyunu oynayamazsın, Angry birds dahil.
valla ben Angry birds, asphalt 4hd prince of persia hd,assians creed hd oyunlarini oynuyorum nokia 500-le ve sen ne biliyosunki nokia 500 kotu fotoraf cekiyor? qayet guzel cekiyor 5mp

SilentOne

SilentOne

Üye
500 tavsiye etmem c6-01 ile 500 le karşılaştırma yaptım 500 bmw m1 c6-01 bugatti veyron onu diyem

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
valla ben Angry birds, asphalt 4hd prince of persia hd,assians creed hd oyunlarini oynuyorum nokia 500-le ve sen ne biliyosunki nokia 500 kotu fotoraf cekiyor? qayet guzel cekiyor 5mp

Bak arkadasim sen o oyunlari oynarsin ama benim oynamaktan kastim takilmadan akici sekilde oynamak gpu bunu saglar anlatabildim mi? Kamerana kotu dedigimi hatirlamiyorum ama gpu olan telefonda daha iyi sonuclar alirsin ve daha yuksek cozunurluklu videolar cekersin mesela 500'le vga cozunurlugunden fazla video cekemezsi ama gpulu bir nokia hd video destekler. ben 500 kullandim ki biliyorum telefonunu kotulemek hic mi hic degil amacim ama senin bu konuyu acman demek telefonundan pek memnun olmadigi anlamina gelir ben de madem bu konuyu actin sana c6-01 oneriyorum zaten oyle bir telefonu kullaninca bana hak vereceksin :)

• Beğen
n000k

n000k

Üye
eğer sen gerçekten bu oyunları nokia 500 de oynnayabiliyorsn ben benim N8 i satarım nokia 500 alırım.. biz enayimiyizde gittik 1200 lira verdik HD oyunda oynatabiliyor N8 diye ??? sallarken yavaş salla istersen.. angry birds , fruit ninja oynarsın yani 2D boyutlu oyunları ama diğerlerini oynayamazsın.. bas bas bağrınıyor bilenler 3D graphic yok nokia 500de diye...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
eğer sen gerçekten bu oyunları nokia 500 de oynnayabiliyorsn ben benim N8 i satarım nokia 500 alırım.. biz enayimiyizde gittik 1200 lira verdik HD oyunda oynatabiliyor N8 diye ??? sallarken yavaş salla istersen.. angry birds , fruit ninja oynarsın yani 2D boyutlu oyunları ama diğerlerini oynayamazsın.. bas bas bağrınıyor bilenler 3D graphic yok nokia 500de diye...
Bence doğru söylüyor çok sert çıkışmışsın :D o oyunlar dikkat ettiyse 5800'ın da çalıştırabildiği oyunlar bırak da açsn o kadarını.

n000k

n000k

Üye
Bence doğru söylüyor çok sert çıkışmışsın :D o oyunlar dikkat ettiyse 5800'ın da çalıştırabildiği oyunlar bırak da açsn o kadarını.
hayır arkadaş başka konu daha açtı işte bu:

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/bi-bakarmisiniz-565888.html

ve bu:

http://www.maxicep.com/symbian-3-cihaz-destek/nokia-500-hd-oyunlari-destekliyormu-yardim-561904.html

şimdi hem bu konuları açıp nasıl sonra gelip burda şunları şunları oynuyorum diyo acaba???benmi yanlış okuyorum heryerde <nokia 500 de 3D graphic yok gpu yok deniliyor>?? olabilir belki fazla çıkıştım ama o açtığı konuları inkar eder gibi bi tavır takınmış burda ona sinirlendim :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
hayır arkadaş başka konu daha açtı işte bu:

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/bi-bakarmisiniz-565888.html

ve bu:

http://www.maxicep.com/symbian-3-cihaz-destek/nokia-500-hd-oyunlari-destekliyormu-yardim-561904.html

şimdi hem bu konuları açıp nasıl sonra gelip burda şunları şunları oynuyorum diyo acaba???benmi yanlış okuyorum heryerde <nokia 500 de 3D graphic yok gpu yok deniliyor>?? olabilir belki fazla çıkıştım ama o açtığı konuları inkar eder gibi bi tavır takınmış burda ona sinirlendim :D
Doğru o tavrına sinirlenmende haklısın kardeşim :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt