Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kişisel Tercihlere Saygı Duyacaksanız Ben Geldim...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™
Üye
Niye yaşama hakkını net aleminde arıyorsun ki!!!
Ne aleminde vefa olduğunu düşünmen bile yanlış.....Sana diyeceğim sadece ANI YAŞA.......
Samsunspor
Emekli Yönetici
arkadaş sen bu durumu neden açıklama gereği duyuyorsun ki, takıl paylaşım yap dosya çek sohbet et, sen bu durumunu ön plana çekerek bizlerden saygı bekleyeceğine kendine saygı duy.. Kendi kendini dışlıyosun
Ne yazık ki burda da durum aynı. Hep ezilen tarafız. Kadın olmak erkek olmak nasıl birşeyse bu da öyle birşey bunun nesiyle alay ediyosunuz anlamadım. Bize yaşama hakkı yk mı ?
arkadaş sen bu durumu neden açıklama gereği duyuyorsun ki, takıl paylaşım yap dosya çek sohbet et, sen bu durumunu ön plana çekerek bizlerden saygı bekleyeceğine kendine saygı duy.. Kendi kendini dışlıyosun