Kişisel Tercihlere Saygı Duyacaksanız Ben Geldim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Niye yaşama hakkını net aleminde arıyorsun ki!!!
Ne aleminde vefa olduğunu düşünmen bile yanlış.....Sana diyeceğim sadece ANI YAŞA.......

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
arkadaş sen bu durumu neden açıklama gereği duyuyorsun ki, takıl paylaşım yap dosya çek sohbet et, sen bu durumunu ön plana çekerek bizlerden saygı bekleyeceğine kendine saygı duy.. Kendi kendini dışlıyosun

Salihyet

Salihyet

Üye
Ne yazık ki burda da durum aynı. Hep ezilen tarafız. Kadın olmak erkek olmak nasıl birşeyse bu da öyle birşey bunun nesiyle alay ediyosunuz anlamadım. Bize yaşama hakkı yk mı ?

Arkadaş sana destek olmaya çalıştık da, gördüğün gibi yengeler birliği kararı veto etti :) sağlıcakla kal, ne diyeyim.. :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
arkadaş sen bu durumu neden açıklama gereği duyuyorsun ki, takıl paylaşım yap dosya çek sohbet et, sen bu durumunu ön plana çekerek bizlerden saygı bekleyeceğine kendine saygı duy.. Kendi kendini dışlıyosun
Çok doğru bir söz oldu bu...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

Alkışlanacak yorum işte bu. :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

yorum farkı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt