Kısayol Oluştururken "Kısayol" Yazısının Görünmesini Engellemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Kısayol Oluştururken "Kısayol" Yazısının Görünmesini Engellemek
Eğer sürükle - bırak yöntemini kullanarak bir kısayol oluşturursanız Windows, bu kısayolu standart olarak ilişkili dosyanın isminin önüne kısayol kelimesini ekleyerek isimlendirir. Bu tür kısayolları simgenin sol alt köşesinde bulunan küçük ok resminden de ayırt edebilirsiniz. Bu nedenle açıklama kelimesinin kullanılmasını istemiyorsanız bu ipucu sizin için.

İpucu:

Başlat / Çalıştır komutu ile ekrana gelen pencereye regedit yazarak entera basın ve Kayıt Defteri Düzenleyicisini çalıştırın. Ekrana gelen penceredeki HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer anahtarını etkinleştirin. Pencerenin sağındaki listede "link" isminde bir öğe göreceksiniz. Değerini değiştirmek üzere İkili Değer Düzenle iletişim penceresini açmak için üzerine çift tıklayın. Bu anahtarın değerini "00 00 00 00" olarak değiştirin ve bunun için ilk olarak değiştirmek istediğiniz değeri DEL tuşuna basarak silin ve daha sonra yenisini girin. Editör penceresini Dosya / Çık komutunu kullanarak kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Artık Windows, oluşturduğunuz kısayolları isimlendirirken "Kısayol" kelimesini eklemeden, orjinal dosyanın ismini aynen kullanacaktır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Lina_TR

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
teşekkürler

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

chakır66

chakır66

Üye
teşekkürler valla işe yaradı

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim Burak

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Teşekkürler abi benim bi sorunum varda pc açıyorum deleskobu yeniden yükle butonu çıkıyo ne yapıyım. Pc her açıldığında çıkıyo

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Sanırım bu yöntemi uyguladıktan sonra yeniden başlatmaya gerek yok.Teşekkürler Adem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...