Kırmızı halıdan, idam sehpasına.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karides

Üye
    Konu Sahibi
Kırmızı halıdan, idam sehpasına.
Bir dönem çocukların hayranlıkla takip ettiği Power Rangers'ın sevilen oyuncusu Skylar Deleon 3 kişiyi öldürmekten suçlu bulundu ve idam cezasına çarptırıldı. Ceza 16 Ocak'ta infaz edilecek.
2003'te bir kişiyi, 2004'te de teknelerini satın alma bahanesiyle açık denizde bir çifti öldürmekle suçlanan Deleon ve suç ortağı olan eşi Jennifer Henderson hakkında Kaliforniya Mahkemesinin verdiği bu karar ABD basınında ‘Hollywood'dan bir yıldız kaydı' başlıklarıyla yer buldu. Deleon'un eşi Henderson'a ise ömür boyu hapis cezası verildi.
Deleon tarafından öldürülen Tom ve Jackey Hawks'un cesetlerine ulaşılamadı. Çiftin cesetlerinin balıklar tarafından yendiği düşünülüyor. Deleon ve eşi öldürdükleri Hawks çiftinin banka hesaplarını boşaltırken yakalanmış ve cinayeti itiraf etmişlerdi.

POWER

POWER

Üye
Baya sıkı takip ederdim diziyi. Üzüldüm ama tam bir psikopatmış :ss

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
:ss:ss

omayra

Üye
diziyi izlemezdim ama ürkütücü bir durum. sanki sanatçılar suç işlemezmiş gibi...

dreamnurse

dreamnurse

Üye
yazık nerden nereye..

jöly

Üye
bence yazık değil...adam ve karısı psikopatmış...ölen çifte üzüldüm...cesetleri bile yok yani... :S

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hala idam cezası... :hmmm

c3r3n

c3r3n

Üye
Her iki taraf içinde kötü olmuş.Yazık..

Solamente

Üye
Bende izlerdim diziyi inanılmaz traji komik ya adam dizide dünyayı kurtarıp gezegen polisi gerçekte psikopat bi katil:ah:lac:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Çok İzlerdim Power Rangers'i..

Üzücü Bir Durum..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bencede yazık deil bunu bilerek yapıyorsun sonuçda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...