Kırlangıçlar Ne Yer ? Acil Yardım !! ~ Başıma Gelen Güzel Bi Şey :)

Sponsorlu Bağlantılar

hdr...

hdr...

Üye
    Konu Sahibi
üzülme amaa :ağlarım: yada üzül ben teselli ederim :sarıl:

hehheh :P:

--------------- Ekleme ---------------

benim bi kedim vardı ama artık yok başkasına verdik çok özlüyorum onuda. 4 tanede balıkım var. eskiden muhabbet kuşlarım birde 2 tane tavşanımda vardı..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
hehheh :P:

benim bi kedim vardı ama artık yok başkasına verdik çok özlüyorum onuda. 4 tanede balıkım var. eskiden muhabbet kuşlarım birde 2 tane tavşanımda vardı..

Sen de varya iyice şefkat istiyorsun :d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kedim vardı öldü, kuşum vardı öldü diye diye kıza sarılmaya çalışıyorsun çakal :D

JayJayyy

Üye
siz hiç yerde yemlenen kırlangıç gördünüzmü.kırlangıçlar uçarken beslenir havadaki sinek böcek filan onları yakalarlar.bu nedenle manevra kabiliyetleri çok iyi olarak yaratılmışlardır.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Nasıl yani, ağzına direkt versek yemez mi ? :hmmm

● aLuvi ●

Üye
Nasıl yani, ağzına direkt versek yemez mi ? :hmmm

Ne kadar düz mantıksın ya :ehe

Benim de kedim vardı herhalde anlattım mı hatırlamıyorum :hmmm babam dışarıdan aldığımız için ( sokak kedisi olduğu için ) izin vermedi anneannem'e verdik ( kuzenlerim anneannemde kalıyor ) anneannem'inde bahçesi olduğu için oraya bırakıyorduk kuzenlerim de eve çıkartıyordu anneannemde kızdı başka birine verdiler ama çok sadıktı köpek gibiydi yani o diğer kediler gibi nankör değildi ... :( Ama bulduğumuzda çok tatlıydı gözleri maviydi annem sevmek için kucağına aldı kalkıcakken baktık annem'in kucağında uyudu annem'de alalım dedi :) Şimdi'de yavru bir tane tavşan andık pon pon :ehe onunda gözleri mavi ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mantıklı düşün Burak, yerde yemiyor illa havada yiyecek böyle şey mi olur ver ağzına yesin ışte :D

hdr...

hdr...

Üye
    Konu Sahibi
siz hiç yerde yemlenen kırlangıç gördünüzmü.kırlangıçlar uçarken beslenir havadaki sinek böcek filan onları yakalarlar.bu nedenle manevra kabiliyetleri çok iyi olarak yaratılmışlardır.

ben bunu bilmiyodum işte.onun için açmıştım konuyu.eğer bilseydim sinek felan yakalar verirdim. gne hatırladım :ağlarım:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Üzülme yaa :( Ya da üzül ben teselli ederim :d:

JayJayyy

Üye
tavuk mu besliyon arkadaşım bulgur filan:ehe

SAINT1

SAINT1

Üye
Geçmiş olsun arkadaşım ne diyelim.geç gördük konuyu.
Evet sinek,cırcır böceği gibi şeylerle beslenir bu kuşlar.Benim çalıştığım yerdeki depoda onlarca bunlardan.

hdr...

hdr...

Üye
    Konu Sahibi

:kop: olmaz :kop:

tavuk mu besliyon arkadaşım bulgur filan:ehe

yok biraz yemişti ama.

Geçmiş olsun arkadaşım ne diyelim.geç gördük konuyu.
Evet sinek,cırcır böceği gibi şeylerle beslenir bu kuşlar.Benim çalıştığım yerdeki depoda onlarca bunlardan.

keşke erkenden görüp söyleseydiniz bu tür şeylerle beslendiklerini.

kırlangıçgirl

kırlangıçgirl

Üye

sen teselli etme ben ederim :pro:

kıyamam yaa kedinimi özledin sen?:ağlarım: üzülme :op: sen iste ben sana pet shop'ların alayını alır,hayvanat bahçeleride yetmezse amazonun ortasına pembe panjurlu ew dikerim :oke:...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Vayy :kro2:
Rahatsız oluyorsanız biz çıkalım konudan :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ama...ama...ama bunları yeni gördüm ben :ağlarım: üzülmeyin...yada üzülün lan sizimi kırcam ben teselli ederim :kop:
hdr... bak bu ufaklık senin için...çoooook şirin... tedi'nin yerine seversin diye ekledim:sarıl:

:ehe:ehe

Seni gidi seniiii, kırlangıçtan muhabbeti kurdun şimdi hediyeler falan :naughty::naughty::naughty::ehe

Üst Alt