Kırlangıçlar Ne Yer ? Acil Yardım !! ~ Başıma Gelen Güzel Bi Şey :)

Sponsorlu Bağlantılar

hdr...

hdr...

Üye
    Konu Sahibi
Kırlangıçlar Ne Yer ? Acil Yardım !! ~ Başıma Gelen Güzel Bi Şey :)

Arkadaşlar dün Taksim'de bi kırlangıç yavrusu buldum, gerçi kocaman bi yavru kanatlarını açtığında boyu iki karışı geçio ama yavru olduğu her halinden belli tüyleri felan :)...
yürürken baktm bi koşede titrio ama almadım yaklaşık bi 200 m daha yürüdükten sonra dayanamadım geri döndüm aldım.elime aldığımda ayaklarıyla parmaklarımı okadar sıkı tuttuki parmaklarım hep çizildi yara oldu :)
otobuse binersem rahatsız olur bişe olur ölür die eve (şişli) yürüyerek geldim.
yolda üşümesin die iki elmlede acıtmadan avucma almştm.gelrkn bi anda çırpnmaya başladı heralde ileşti uçucak sandım bıraktım kanatları çırptı bikaç kez ama uçmadı.eve getrdm ekmek felan verdm yemedi.sabah okula giderken anneme kuşa yemesi için birşeyler vermesini soledim bulgur alp vermş oda yemiş birazda su içmiş :) .ama ben bu kuşların neyle beslendiğini bilmiyorum ne yapmalıyım ne vermeliyim bunlar nasıl ortamlarda yaşar öğrenmek istiyorum.çok tatlı bir kuş.adınıda koymadım daha.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Google'da arattım ençok yukarıdaki türe benzio.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kırlangıçlar ele avuca gelmez kolay kolay ben de yakalamıştım zamanında bir yavru kırlangıç.Annen iyi yapmış bulgur falan verebilirsiniz ama küçük bulgur cinsleri var kırık bulgur da derler bunları ıslayıp yedirebilirsiniz.
Yine ıslatılmış ekmek vs. yumuşak şeyler de yiyebilir bence.Ad kısmına gelince çok severim ad koymasını:)
Bİraz garip olacak ama bence adı garip olsun:DGaripler gibi bir şeymiş baksana yolda bulmuşsun.Tez zamanda iyileşip kanatlanması dileğiyle

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
evet bulgur buğday ve saire yerler adı dost olsun :)

hdr...

hdr...

Üye
    Konu Sahibi
:( bugün veterinere götürcektim...
ölmüş... :( :( :( :( :(

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Tüh..

hdr...

hdr...

Üye
    Konu Sahibi
:( :( :( :( :( :( :( :( veterinere götrcektim geç kaldım.galiba düşümüştü biyerne bişe olmuştu içten ama belli olmuodu hiç.ölmezdi yoksa :( :( :( :( :( çok güzeldi :( :( :( :( :(

EroL

EroL

Emekli Yönetici
elinden geleni yapmışsın için rahat olsun :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Gerçekten insanlık vazifeni layıkı ile yapmışsın sen:)
Ama bu tür kuşlara annesinden başka hiçbir canlı bakamaz hemen ölür:)
Sen canını sıkma en doğrusunu yaptın.

hdr...

hdr...

Üye
    Konu Sahibi
keşke hemen veterinere götrseydim..
ilk defa başıma bole bişey geldiği için bole olcaını düşünemedim.zaten eve getrdiğimde canlanmıştı baya.yaşıycak sanmıştım.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:ağlarım: üzüldüm ya büyüyecekti adı dost olacaktı :(

hdr...

hdr...

Üye
    Konu Sahibi
:( ilgilendiğiniz için tesekkürler arkadaslar...

kırlangıçgirl

kırlangıçgirl

Üye
Bir yavruda bana denk geldi bugün...pamuktan yaptığım yatağının içinde şuan.oyuncak gibi çok şirin birşey:op:ekmek ıslattıp küçük bir parça verdim ama yemiyor.bide sanırım uykusu var.yani gözleri hep kapalı..acaba ölümü:ağlarım:gerçi hastada olabilir hala nefes alıyor:hmmmveterinere götürmedim.aradığımdada..çok geçmez ölür dedi.. tam sopalık adam yani :off:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
e yuvasından ayrılmış minicik bi yavru ! yaşaması biraz şansa bağlı veteriner haklı :(

huri$

huri$

Üye
yapma bee :(:(:(:( ofyaa

kırlangıçgirl

kırlangıçgirl

Üye
Dün gece öldü... (size tavsiyem eğer yuvasından düşmüş bir kırlangıç yavrusuyla karşılaşırsanız...arkanıza bile bakmadan uzaklaşın ordan...)öyle yada böyle doğanın kanunu işte...

Revengeful

Emekli Yönetici
Dün gece öldü... (size tavsiyem eğer yuvasından düşmüş bir kırlangıç yavrusuyla karşılaşırsanız...arkanıza bile bakmadan uzaklaşın ordan...)öyle yada böyle doğanın kanunu işte...
Zor bişey ama ya

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Biraz geç olacak ama neyse Basın sağolsun, mekanı cennet olsun, Allah taksiratıni affetsin :hmmm

Üst Alt