hdr...
Üye
Kırlangıçlar Ne Yer ? Acil Yardım !! ~ Başıma Gelen Güzel Bi Şey :)
Arkadaşlar dün Taksim'de bi kırlangıç yavrusu buldum, gerçi kocaman bi yavru kanatlarını açtığında boyu iki karışı geçio ama yavru olduğu her halinden belli tüyleri felan
...
yürürken baktm bi koşede titrio ama almadım yaklaşık bi 200 m daha yürüdükten sonra dayanamadım geri döndüm aldım.elime aldığımda ayaklarıyla parmaklarımı okadar sıkı tuttuki parmaklarım hep çizildi yara oldu
otobuse binersem rahatsız olur bişe olur ölür die eve (şişli) yürüyerek geldim.
yolda üşümesin die iki elmlede acıtmadan avucma almştm.gelrkn bi anda çırpnmaya başladı heralde ileşti uçucak sandım bıraktım kanatları çırptı bikaç kez ama uçmadı.eve getrdm ekmek felan verdm yemedi.sabah okula giderken anneme kuşa yemesi için birşeyler vermesini soledim bulgur alp vermş oda yemiş birazda su içmiş
.ama ben bu kuşların neyle beslendiğini bilmiyorum ne yapmalıyım ne vermeliyim bunlar nasıl ortamlarda yaşar öğrenmek istiyorum.çok tatlı bir kuş.adınıda koymadım daha.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Google'da arattım ençok yukarıdaki türe benzio.
Arkadaşlar dün Taksim'de bi kırlangıç yavrusu buldum, gerçi kocaman bi yavru kanatlarını açtığında boyu iki karışı geçio ama yavru olduğu her halinden belli tüyleri felan
...yürürken baktm bi koşede titrio ama almadım yaklaşık bi 200 m daha yürüdükten sonra dayanamadım geri döndüm aldım.elime aldığımda ayaklarıyla parmaklarımı okadar sıkı tuttuki parmaklarım hep çizildi yara oldu

otobuse binersem rahatsız olur bişe olur ölür die eve (şişli) yürüyerek geldim.
yolda üşümesin die iki elmlede acıtmadan avucma almştm.gelrkn bi anda çırpnmaya başladı heralde ileşti uçucak sandım bıraktım kanatları çırptı bikaç kez ama uçmadı.eve getrdm ekmek felan verdm yemedi.sabah okula giderken anneme kuşa yemesi için birşeyler vermesini soledim bulgur alp vermş oda yemiş birazda su içmiş
.ama ben bu kuşların neyle beslendiğini bilmiyorum ne yapmalıyım ne vermeliyim bunlar nasıl ortamlarda yaşar öğrenmek istiyorum.çok tatlı bir kuş.adınıda koymadım daha.yardımcı olursanız çok sevinirim.Google'da arattım ençok yukarıdaki türe benzio.
Garipler gibi bir şeymiş baksana yolda bulmuşsun.Tez zamanda iyileşip kanatlanması dileğiyle
bugün veterinere götürcektim...
üzüldüm ya büyüyecekti adı dost olacaktı
ekmek ıslattıp küçük bir parça verdim ama yemiyor.bide sanırım uykusu var.yani gözleri hep kapalı..acaba ölümü
veterinere götürmedim.aradığımdada..çok geçmez ölür dedi.. tam sopalık adam yani