Kırık resimler war sılmek isteyince genel sistem hatası weriyo !

Sponsorlu Bağlantılar

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
Kırık resimler war sılmek isteyince genel sistem hatası weriyo !
Nasl silcem yardım ? <script src='http://img64.imageshack.us/shareable/?i=scr000053d.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Nasl silcem yardım ? <script src='http://img64.imageshack.us/shareable/?i=scr000053d.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

kullandığın herhangi bir fw var mı??? yoksa orjinal 5800 fwsi mi kullanıyorsun???

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6 orjinal

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
Skyfire ve ozone web browser kurdum en son ama 2 sıde clsmadı sildm

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
Ewet 2 gbt

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
Saol. Kartı ckarıp taktım kayboldu

SilentOne

SilentOne

Üye
sen bi telefon ve hafıza kartına format at :D

pcwolf

pcwolf

Üye
Sen hafıza kartında o sorunu yaşamışsın. Ben dahili hafızadaki fotodan aynı sorunu yaşadım da şükür çözebildim:d

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
konuyu kapatmak ve silmek istiyorum yardım

elerebi

elerebi

Üye
arkadaşlar benim de aynı sorun var hafıza kartını kaybettim telefona yazılım yükledim format attım yine duruyo resimler kırık link şeklinde silinmiyor ne yapabilirim acil yardım.......PLSSS

istanbulcad1

Üye
pcwolf merhaba aynı sorun bendede var e72 telefonumda telefon hafızasında kırık fotolar var hard format normal format atmama rağmen gitmedi hafıza kartınıda biçimlendirdim olmadı sen nasıl hallettin ?

pcwolf

pcwolf

Üye
Foto çek veya herhangi bir fotonun adını silinmeyen fotonun adıyla değiştir. Klasör olarak da aynı ismi koyman lazım ama. Sonra galeriye girip silmen lazım. Silmen laızm diyorum çünkü başıma o olay geleli çok oldu.

_hakkı_

Üye
:vur arkadaslar lütfen yardım edin aynı sorun bendede var söylediklerinizi denedim fakat silinmiyor ırık resim sistem hatası verip duruyor|-)ACİL YARDIM LÜTFENNN:aman2:

pcwolf

pcwolf

Üye
Dediğimi yaptıysan çözülmesi lazım, fotoğrafın yolu silinmeyen fotoğrafla aynı olmalı isimle beraber.

cortabet

Üye
kırık resimleri bende açamıyorum bi türlü... bu sorunu çözen birisi yokmu?(tlf E72)

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
tek çözüm hard format