Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kırık resimler war sılmek isteyince genel sistem hatası weriyo !
Sponsorlu Bağlantılar
The Best OEZIL
Üye
Konu Sahibi
Kırık resimler war sılmek isteyince genel sistem hatası weriyo !
Nasl silcem yardım ? <script src='http://img64.imageshack.us/shareable/?i=scr000053d.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
Sen hafıza kartında o sorunu yaşamışsın. Ben dahili hafızadaki fotodan aynı sorunu yaşadım da şükür çözebildim:d
The Best OEZIL
Üye
Konu Sahibi
konuyu kapatmak ve silmek istiyorum yardım
elerebi
Üye
arkadaşlar benim de aynı sorun var hafıza kartını kaybettim telefona yazılım yükledim format attım yine duruyo resimler kırık link şeklinde silinmiyor ne yapabilirim acil yardım.......PLSSS
istanbulcad1
Üye
pcwolf merhaba aynı sorun bendede var e72 telefonumda telefon hafızasında kırık fotolar var hard format normal format atmama rağmen gitmedi hafıza kartınıda biçimlendirdim olmadı sen nasıl hallettin ?
pcwolf
Üye
Foto çek veya herhangi bir fotonun adını silinmeyen fotonun adıyla değiştir. Klasör olarak da aynı ismi koyman lazım ama. Sonra galeriye girip silmen lazım. Silmen laızm diyorum çünkü başıma o olay geleli çok oldu.
_hakkı_
Üye
arkadaslar lütfen yardım edin aynı sorun bendede var söylediklerinizi denedim fakat silinmiyor ırık resim sistem hatası verip duruyorACİL YARDIM LÜTFENNN
pcwolf
Üye
Dediğimi yaptıysan çözülmesi lazım, fotoğrafın yolu silinmeyen fotoğrafla aynı olmalı isimle beraber.
cortabet
Üye
kırık resimleri bende açamıyorum bi türlü... bu sorunu çözen birisi yokmu?(tlf E72)