Kinoni Remote Desktop v.1.02 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

yutkun

yutkun

Üye
adamın kralısın sen.... kalite yayıldı koptu gidiyor valla :tşk::good:

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
wifidende oluyomu bu

---------- Eklendi @ 20:49:21 ---------- Yazıldı @ 20:47:02 ----------

gerçi daha usb debnde bağlanamadım ama :D

jatvalca

jatvalca

Üye

helal olsun sen biliyosun bu işi :) nasıl ama güzel dimi pc parmaklarının ucunda ben walla tuttum bu proyu. tekrar rica ederim

kesinlikle çok güzel bir program ya günboyu onunla uğraşıyorum hep

'Sefer

'Sefer

Üye
valla telefonum hackli ama o 1.ci uygulamayı yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum :off:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
wifidende oluyomu bu

---------- Eklendi @ 20:49:21 ---------- Yazıldı @ 20:47:02 ----------

gerçi daha usb debnde bağlanamadım ama :D

zaten wifi üzerinden bağlanıyo kardeş usb falan olmuyo yani

---------- Eklendi @ 23:46:04 ---------- Yazıldı @ 23:43:55 ----------

valla telefonum hackli ama o 1.ci uygulamayı yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum :off:

güncelleştirme hatası veriyosa o uygulamanın başka bi versiyonu telde mevcut demektir istersen onu es geç diğer ikisini kur da dene bi. O 1. uygulama her neyse bi tek benim telde yokmuş heralde direkt kuruldu benim tele :)

5800v60

Üye
allah ne muradın varsa versin be kardeşim.sen dahisin valla.helal olsun.603 ten pc yi yönetiyorum sayende.

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım eyvallah sağol,belle yüklü n8 de sorunsuz yüklendi vede harika çalıştı.umarım süre kısıtlamalı vs.değildir.

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
allah ne muradın varsa versin be kardeşim.sen dahisin valla.helal olsun.603 ten pc yi yönetiyorum sayende.

rica ederim kardeş güle güle kullan

---------- Eklendi @ 23:19:20 ---------- Yazıldı @ 23:18:19 ----------

Arkadaşım eyvallah sağol,belle yüklü n8 de sorunsuz yüklendi vede harika çalıştı.umarım süre kısıtlamalı vs.değildir.

rica ederim dediğim gibi ben kaç kere bağlandım ilk denemem de 15 dk civarı bağlı kaldım şimdilik hiç bi sorun yok mükemmel çalışıyo

sameet33

sameet33

Üye
harikasın yani ne diyiym :) sayende gece yataktayken masaüstüye bağlanıp şarkı değiştirebilicem :D çok teşekkür ederim :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
harikasın yani ne diyiym :) sayende gece yataktayken masaüstüye bağlanıp şarkı değiştirebilicem :D çok teşekkür ederim :)

rica ederim kardeşim sırf bunun için mi istemştin bu proyu :)

ciwan__47

ciwan__47

Üye
ben ip adresi programa girdigim sifreyi netten ip adresine baktim onu da girdim ama bi turlu bana mısın demedi... tel c7 belle kaçak yuklu :) bi çare lutfen...

- - - Eklendi - - -

hep ilk ekrana donuyor tel de...

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ben ip adresi programa girdigim sifreyi netten ip adresine baktim onu da girdim ama bi turlu bana mısın demedi... tel c7 belle kaçak yuklu :) bi çare lutfen...

- - - Eklendi - - -

hep ilk ekrana donuyor tel de...

walla bilemicem kardeş ben ilk kulandığımda proyu açtım direkt benim pc yi gördü ip ide yazıyodu bağlan dedim pc de belirlediğimiz şifreyi istedi girdim sorunsuzca bağlandı daha sonraki bağlantılarda şifre falan istemiyo otomatikmen bağlanıyo yani hiçbi sorun yaşamadım senin sorunun hakkında bi fikrim yok maalesef.

eshot96

Üye
pro deyil arkadaşlar...

u_cosar

u_cosar

Üye
Teşekkürler

• Beğen
23palulu23

23palulu23

Üye