Kinoni Remote Desktop v.1.02 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Kinoni Remote Desktop v.1.02 Signed
Bi arkadaş istekte bulunmuş daha önce paylaşılmış fakat süre kısıtlamalıymış sanırım ben denedim 15 dakika kadar bağlı kaldım bi sorun çıkarmadı örnek videoyu kendi telefonumdan çektim masaüstünüzü tamamıyla kontrol edebileceğiniz bir uygulamadır.

kurulum
1. IAP 0.3.1
2. In-App Analytics 3,08
3. Kinoni Remote Desktop v.1.02
bunları aynı sırayla tele kuruyoruz sonra pc için olanı kuruyoruz pc de kurulum sonunda bi şifre belirlemenizi isteyecek telefonla bağlanmak istediğinizde o şifreyi yazmanız gerekecek. pc ye kurduktan sonra bişey yapmanıza gerek yok yani çalıştırmanız gereken bi program deil pc ye kurulan sadece bağlantı kurulmasını sağlıyor güle güle kullanın.

[video=youtube;FXBxJfqvwKI]http://www.youtube.com/watch?v=FXBxJfqvwKI&feature=g-upl[/video]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: nokia 808, yeauw, MEHMET ÇİFTÇİ ve 2 diğerleri

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler

keys1903

keys1903

Üye
vayy super

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
video biraz yılık yamuk oldu idare edin artık :) yinede anlaşılıyo alışkın deilim bi telle video çekip dieriyle işlem yapmaya :)

'Sefer

'Sefer

Üye
tam sürüm dimi :eller:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

dediğim gibi normali 5 dk yı geçmiyomuş ben 15 dk civarı kullandım sorun çıkmadı bulduğum sitede de tam sürüm olarak geçiyo e bi denemekten zarar çıkmaz dimi :) ama gerçekten mükemmel bi uygulama herkese tawsiyemdir.

tempestshine

tempestshine

Üye
deniyorum.teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
jatvalca

jatvalca

Üye
çoktan indirmeye başladım bile
bu valla iyi oldu babamın laptopada kuruyum sonrada alet bozuk diyip para sömürüyüm ondan
kardeş emeğe saygı teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
çoktan indirmeye başladım bile
bu valla iyi oldu babamın laptopada kuruyum sonrada alet bozuk diyip para sömürüyüm ondan
kardeş emeğe saygı teşekkürler
seni hınzır seni :) walla ben çok sewdim bunu gerçekten çok kullanışlı güle güle kullan kardeşim bu arada payıma düşeni benim hesaba yatırırsın artık :) nede olsa vesile olduk dimi.

• Beğen
Tepkiler: Yigit315 ve jatvalca
jatvalca

jatvalca

Üye

seni hınzır seni :) walla ben çok sewdim bunu gerçekten çok kullanışlı güle güle kullan kardeşim bu arada payıma düşeni benim hesaba yatırırsın artık :) nede olsa vesile olduk dimi.

ayıp ettin be kardeşim hemen bi hesap numarası alıyım :ehe:ehe
ya fakat şöyle bir sorun var ben dün soft format attım cihaza dolayısıyla hackte gitti
1.dosyada süresi geçmiş sertifika diyor tarihi geride aldım denedim baya bi aynı hata

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ayıp ettin be kardeşim hemen bi hesap numarası alıyım :ehe:ehe
ya fakat şöyle bir sorun var ben dün soft format attım cihaza dolayısıyla hackte gitti
1.dosyada süresi geçmiş sertifika diyor tarihi geride aldım denedim baya bi aynı hata

hmm ona dikkat etmemişim şimdi baktımda 24.04.2012 de bitmiş sertifikası tarihi ona göre at öyle yükle ok.

• Beğen
Tepkiler: jatvalca
jatvalca

jatvalca

Üye
23.04.2012 - 22.04.2012 vs vs aldım yine süresi geçmiş sertifika diyor haclemek gerekiyor galiba onada pek yanaşmak istemiyorum artık çok kasıyo telefon

'Sefer

'Sefer

Üye
benim telefonum hackli fakat 1. dosya güncelleştirme hatası veriyor önceki sürümü sildim denedim yine aynı hatayı veriyor :hmmm

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
23.04.2012 - 22.04.2012 vs vs aldım yine süresi geçmiş sertifika diyor haclemek gerekiyor galiba onada pek yanaşmak istemiyorum artık çok kasıyo telefon

walla anlamadım zamanı doğru girince yüklenmesi gerekmiyomu bunun hackle bence niye kasıyo ki hacklemekle kasıntının bi alakası olmaması lazım benim telde hackli artı bi ton şey yüklü öle bi kasıntı olayı yok tabi sen bilirsin ama bence hackle hacksiz olmuyo symbian illaki istiyo :)

---------- Eklendi @ 12:26:53 ---------- Yazıldı @ 12:23:24 ----------

benim telefonum hackli fakat 1. dosya güncelleştirme hatası veriyor önceki sürümü sildim denedim yine aynı hatayı veriyor :hmmm

tel hackliyse sorun çıkarmaması lazım ben hepsinide sorunsuzca yükledim bence sen başka bişey sildin çünkü o uygulamanın aynısı yoksa o hatayı kesinlikle vermez tel e o uygulama yüklüyse bunu yüklemene gerek yok diğerlerini yükleyipte bi dene bence hoş onun ne işe yaradığını bende anlamadım ama bulduğum sitede hepsini sırayla kurun diyodu ben yaptım benim telde oldu.

melgklay1

Üye
bu net üzerinden çalışıyor demi? Yani wifi yada bluetooth değil.. Doğrumu?

jatvalca

jatvalca

Üye

walla anlamadım zamanı doğru girince yüklenmesi gerekmiyomu bunun hackle bence niye kasıyo ki hacklemekle kasıntının bi alakası olmaması lazım benim telde hackli artı bi ton şey yüklü öle bi kasıntı olayı yok tabi sen bilirsin ama bence hackle hacksiz olmuyo symbian illaki istiyo :)

valla birader iki kere hackledim cihazı.tamam herşey stabil,unsigned uygulamalar yükleniyor fakat zaman geçtikçe ovi mağaza sorunu başlıyor onu hallediyosun bi şekilde uğraşarak ama kasmaya gelince ne yaptıysam ne ettiysem kasma sorunu geçmedi.En son hack baya bi uzun gitti iki gün öncede uygulamalar hata vermeye çalışmamaya kamera hata vermeye başlamıştıki patlattım soft formatı tabikide hackte gitti ama bu gidişle yine bir hack olacak gibi ne yapalım çok ısrar edilirse :naughty: :ehe yine yaparım bir hack.galiba benim cihaz fabrikasyon hatası ne biliyim çok çektim açıkçası bu cihazdan kardeş

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bu net üzerinden çalışıyor demi? Yani wifi yada bluetooth değil.. Doğrumu?

yok kardeş wifi kablosuz ağ üzerinden çalışıyor

---------- Eklendi @ 23:41:14 ---------- Yazıldı @ 23:38:20 ----------

valla birader iki kere hackledim cihazı.tamam herşey stabil,unsigned uygulamalar yükleniyor fakat zaman geçtikçe ovi mağaza sorunu başlıyor onu hallediyosun bi şekilde uğraşarak ama kasmaya gelince ne yaptıysam ne ettiysem kasma sorunu geçmedi.En son hack baya bi uzun gitti iki gün öncede uygulamalar hata vermeye çalışmamaya kamera hata vermeye başlamıştıki patlattım soft formatı tabikide hackte gitti ama bu gidişle yine bir hack olacak gibi ne yapalım çok ısrar edilirse :naughty: :ehe yine yaparım bir hack.galiba benim cihaz fabrikasyon hatası ne biliyim çok çektim açıkçası bu cihazdan kardeş

walla senin tel bi tuhaf o zaman :) ben belle ye geçmeden önce bi hard format çekip teli tamamen sıfırlayıp rahatlattım sonra belle yükledim sonra hackledim o zaman dan beri hackli kullanıyorum hiç bi sorun çıkartmıyo canawar gibi maşallah benimki :)

• Beğen
Tepkiler: jatvalca
jatvalca

jatvalca

Üye
veeee sonunda hackelemeden başardım bu işi
ovi mağazadan yükledim pc olanınıda yükledim çalışıyor gayet güzel bir şekilde
emeğe saygı teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
veeee sonunda hackelemeden başardım bu işi
ovi mağazadan yükledim pc olanınıda yükledim çalışıyor gayet güzel bir şekilde
emeğe saygı teşekkürler
helal olsun sen biliyosun bu işi :) nasıl ama güzel dimi pc parmaklarının ucunda ben walla tuttum bu proyu. tekrar rica ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt