kinetik kaydırma kaldırma?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
kinetik kaydırma kaldırma?
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi flash atmadan kinetik kaydırmayı kaldırabilirmiyiz? Şimdiden teşekkürler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft format atabilirsin.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
eger dosya sılınmeyecek bıyerdeyse soft formatla gıtmez..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nasıl muhabbet bunlar ya kinetik kaydırmanın ne oldugundan haberiniz yok sanırım?

mesut1979

Üye
biraz daha acik yazarmisin arkadas, kendin önceden kinetic scrolling gibi birsey ne yükledin mi ,yüklediysen kaldirman gerekir uygulama yöneticisinden ,kendin birsey ne yüklemediysen birsey yapamassin.

55lim

Üye
bende kendisi kalkmış bulursam tekrar yükleyeceğim nere gitti bu bi fikri olan varmı

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
tamam ben anladım cfw de gömülü olduğu için kaldıramıcam galiba.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
solemek ıstedıgım oydu.. cfw ye gomulu ıse kaldırman ımkansız.. ancak dosyaları acacaksın kı oyle.. ama kendın yuklmıssen bunu sılerek halledebılırsın..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bizde onu söyledik arkadaş cw kullandıgını belırtmemış kendi yukledıyse silinir zaten ama arkadaşın biride nasıl muhabbet bunlar demiş hepımız burda yardımcı olmaya çalışıyoruz eleştırme yapacagına doğru açıklamayı yapabılırdi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bizde onu söyledik arkadaş cw kullandıgını belırtmemış kendi yukledıyse silinir zaten ama arkadaşın biride nasıl muhabbet bunlar demiş hepımız burda yardımcı olmaya çalışıyoruz eleştırme yapacagına doğru açıklamayı yapabılırdi.

biliyormu bakalım abi.

cyber

cyber

Üye
ben kinetik kaydırmayı arıyorm nerden bulurum vardı da flas atınca gitti burda paylaşmışlardı bulamadım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
orasını ben bilemem açıklasaydı bizde bilgi sahibi olurduk en azından sevaba gırmış olurdu?

cyber

cyber

Üye
sağolasın

• Beğen
Tepkiler: emin dayı
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kinetic scroll'u bilmeme ihtimalim mi var?
Ya mod ile yada bazı yazılımlarla sisteme eklenir bildigin menü kaydırmasıdır.
Yazılım ile sisteme yüklenmesini tavisye etmem zira arkadasında verdigi linkte izlerseniz bi ise yaramadıgı aksine kaydırmayı kastıgı görülür.
Kinetik modlarını flash ile atmak daha stabil sonuç verir.
20021192 dosyası ve tema efeklerindeki manifest.mf dosyaları düzenlenerek performans ve görsellik kazandırılabilir.
X6 için hazırladıgım kinetik modum da var performansından memnunum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt