Afbuyur :D boşver bi yanlış anlaşılma :D
SHS Üye Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: Mesajı yazmaya üşendin hemen kestirip attın Genişletmek için tıkla ... üşenmedim bazı üyeler bi süre ifade kullanmamaya karar verdi.. kin ne ki deki ya bakmadan sordum
By_GaBLiN' Alıntı: Mesajı yazmaya üşendin hemen kestirip attın Genişletmek için tıkla ... üşenmedim bazı üyeler bi süre ifade kullanmamaya karar verdi.. kin ne ki deki ya bakmadan sordum
pelın_ Ateş Böceği :)' Alıntı: Tutarım,her yapılanıda aklımın bir kenara yazarım Genişletmek için tıkla ... bende unutmam ama kin de tutamam ya
Ateş Böceği :)' Alıntı: Tutarım,her yapılanıda aklımın bir kenara yazarım Genişletmek için tıkla ... bende unutmam ama kin de tutamam ya
SHS Üye Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: Ifadeler olmadan olur mu onlar sanalda hayatımızın birer parçası Genişletmek için tıkla ... valla iyi direniyorlar
By_GaBLiN' Alıntı: Ifadeler olmadan olur mu onlar sanalda hayatımızın birer parçası Genişletmek için tıkla ... valla iyi direniyorlar
SHS Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Çok çabuk sinirlenirim. Ama 5 dakika sonra neye sinirlendiğimi bile unuturum Genişletmek için tıkla ... demekki tutmuyorsun abi
Praetor' Alıntı: Çok çabuk sinirlenirim. Ama 5 dakika sonra neye sinirlendiğimi bile unuturum Genişletmek için tıkla ... demekki tutmuyorsun abi