night_jack
Üye
Tamam yalan demiyorum,zamanında bir mankenle bile çıktım ama onlar iç dünya diye birşey aramaz karşındakinde,tepkisizlerdir,karşısında öl sana bakıp helvanı yerAçıkçası ben dış görünüş olayını aşalı yıllar oluyor.Ergenlik bitti dış görünüşe takılma olayı bitti benim hayatımda.Görüşleri, hayata bakışı benim gibi olmayan kadın dünya güzeli olsa ne yazar...Önemli olan anlaşmak.Zaten günümüzdeki problemlerin en büyüğüde bu.Sadece dış görünüşlerine aşık olup evlenip bir süre sonra birbirinden sıkılıp ayrılıyor bir çok kişi.Dış görünüş tabiki önemli ama içi çürük olduktan sonra dışı güzel bir elma neye yarar.
Davul bile dengi dengine
güzel çirkini kısa uzunu kel sırma saçlıgı sişman zayıfı fakir zengini
severse karşılık bulamaz
Ediyle,büdü diyor yani
Ben kelim sevgilim sirma saclim (o ne oluyor bilmiyorum) ama sevgilimin saci var
Eyvah! Benim 2-3 sene evvel ki hareketlerime benziyorsun kardesim. Aman dikkat et sığ sularda yüz, gitme derine boğulmanı istemeyiz dogrusu.
yok yok ben ki ince eleyip sığ dokurum bir iki pürüz hariç inşallah tam aradığım kişi o
- - - Eklendi - - -
dış görünüş önemli değil bence ama dış şu konuda önemli. Mesela ben diyordum ki baş örtülü olacak, namaz kılıyor olacak vs. bunları dış görünüşe göre anlıyorsun. Ama işte sevgi saygı vs. de önemli onu da ikinci aşama olarak karşına alıp konuşuyorsun.
benim bildiğim o yozgattı tozu tuzu gızıÇankırılı mı?
Eger Çankırılıysa 'tozu tuzu gızı' derler bilirsin evcimen ve hayalıdırlar.Hakkınızda hayırlısı
benim bildiğim o yozgattı tozu tuzu gızı
tamam yaaÇankırı.
Dünyanın en büyük tuz magarası Çankırı'da neyin Yozgatıymıs o
Bende Burdan Merve'ye Sesleneyimm ..
Merveeee .. Bu Adam Seni Cok Seviyorrrrr ..
Bende Burdan Merve'ye Sesleneyimm ..
Merveeee .. Bu Adam Seni Cok Seviyorrrrr ..
tülaaaay seni çok seviyooom aşgıııım n'ooooooolur geri dön tülaaaaaaaaay
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürler abigerçekten çok seviyorum
tülaaaay seni çok seviyooom aşgıııım n'ooooooolur geri dön tülaaaaaaaaay
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
neyseki forumlardan 'seni çok seviyorum aşkım' diyecek bi' manitam yok
allah kurtarsınkimse umurumda değil aşığım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?