Kimlikler Değişiyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kimlikler Değişiyor !

İşte yeni kimlik kartlarımız. 2010 yılından itibaren şuanki kimlik kartlarımızın yerine verilmesi planlanıyor. Ayrıca sürücü belgesi, e-devlet uygulamalarında kimlik doğrulama amaçlı bir belge, pasaport, SSK karnesi, Maliye Bakanlığının vergi uygulamalarında kullanılacak.

Kart seçimlerde de kullanılacak. Kopyalanmaya karşı büyük önlemler alınmış. Fazla ayrıntıya girmedim merak eden varsa yazabilirim.

• Beğen
Tepkiler: ωίт¢н кίηg, djoz-, Odysseus ve 5 diğerleri

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bu kartın bir okuyucusu da lazım Erol acaba o nasıl bir şey olcak:)Cırt cırt cırt misali

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Aha buda okuyucusu isa :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Savaol aydınlattığın için:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
alt + f4 yapınca da kaydı siliyo :ehe

--------------- Ekleme ---------------

kuru kuru savol mu olur insan bi teşekkür butonuna basar dussuz

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
HeE çok gereklıydı ben de merak edıyordum kımlıgım degısırse nasıl olacak dıye:)Yok yere ıcad,
Al hadı al istediğin teşekkür olsun:D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öbür kimlik cüzdanda fallanfoş oluyo, bu öyle olmaz ne güzel işte, hemde aynı anda birçok işe yarıyo, senin paran olmadığı için cüzdan taşımanın ne demek olduğunu bilmezsin tabi

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:D:DUlan dıyene bak sankı bana dolar mılyarderi yaa:)
Parasız adam olabılırım fakır de olabılırım ama gururlu ve onurlu bağrı yanık bır Anadolu gencıyım bızı bozar elektronık insan tanıma sıstemlerı bız de kafa kagıdına da gerek yok suretten adamın secerisini sayarız evel Allah,
Ne konustum beee tarihe gecsın bu sözler:)

zibidi39

zibidi39

Üye
vallah su dewletın yaptıgı en ıyı ıs oh be kardesım ne o ole saglık karnesı gıbı nufu cuzdanımı olur en sonunda kavuscaz 4 gosle beklıom valla helal erol tesekkurunu verdım kardesım

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saol kardeş :) bak isa bilinçli okuyucu nasıl oluyo :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:P:P

Godfather

Godfather

Üye
teşekkürler erol abide şimdi y 20gun sonra kimlikleri değiştirecekmiyiz

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok kesin değil o tarih düşünüyolarmış sadece, mart nisanı bulur bence
Bide arkadaşlar teşekkür etmeyin hayu :ehe ben isaya şaka dedim onu

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bas git lan.!Nasıl da kaptı tesekkurlerı:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
isa teşekkürü geri al yanlış anlaşılma olmasın ;) onca emeğime teşekkür edilmiyo onlara et :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Anlayan anlasın

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
bolu pilot bölgeydi demek sonunda tüm yurda yansıtacaklar bu işlemi.Eskisinden iyi olur umarım , bir türlü cüzdana sığdıramıyorum şimdikini

futbol123

futbol123

Üye
yeni kimlikler daha güzel

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bu haberi yaklaşık 1 ay önce kadar okumuştum.Bencede iyi olur cüzdana sıgdırabilmek için kimliğin sağını solunu kesmekten gına geldi.Bu seferde nemden sudan korumak gerekli sanırım yoksa manyetik okuyucu bozulur gözümüz gibi bakacagız anlaşılan.Birde kimlik değiştirme adı altında 20 TL civarı ücret isterler al sana ek gelir :D

haltie

haltie

Üye
bi kaybet hayatın kayar:aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt