Kim bunu çözebilir ?!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Kim bunu çözebilir ?!?
Arkada$lar benim tel nokia 6120 classic tele format atmak için hafiza kartini telefondan çikarttim ve formatmi yaptim ama hafiza kartini telofona takinca yüklü olan programlari göremiyorum hemde programlarimin yüklü olmasina rahmen , onun için sizden yardim istiyorum cevap veren arkada$lara $imdiden çok te$$ekürler saolun iyi forumlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tek çaren programları yeniden kurman başka türlü onları menüde göremezsin..

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Cevabin için te$$eküler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birşey değil..

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Pardon bir sorum daha olucak ba$ka sefer ne yapmaliyim format atinca bu sorunla kar$ila$mamak için ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yapacak birşey yok ikisine aynı anda kuracaksın..çünkü programlar telefon hafızasına bazı dosyalar atarlar o dosyalar olmadan programlar çalışmaz..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Format atmadan önce yedegini la telefonun bazı programların yedek almada özelligi var ama hesinde degil.
Yedek almak için
Hafıza kartına git ve telefonu yedekle de oky biraz zaman alır bu sayede foto müzik rehber gibi kişsel bilgilere geri yükleyebilirsin.
Format aınca aynı yerden kartan geri yükle dedidginde eski haline gelir yalnız tüm programve younlar degil,bazıları

monteci

Üye
arkadaşlar meraba!
benim telefonumda monte s5620 bazı sitelerde java desteklenmiyo acilen ne yapmam gerektiğini kim söyleyebilir.
gerekli kullanılabilecek yazılımın olmadığını söylüyo bazı kişiler ne türlü yazılım (adobe gibi filan) kulanılabilir.
tırım tırım arıyorum.

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Ba$ka cevap yazan yokmu arkada$lar ?!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt