en dogru walla akıl yok karıda allah akıl verırıken bu nerdeydı acaba yemek mı yıyordu:ehe kesinn:)
pelın_ Konu Sahibi enginzz' Alıntı: en dogru walla akıl yok karıda allah akıl verırıken bu nerdeydı acaba yemek mı yıyordu Genişletmek için tıkla ... kesinn
enginzz' Alıntı: en dogru walla akıl yok karıda allah akıl verırıken bu nerdeydı acaba yemek mı yıyordu Genişletmek için tıkla ... kesinn
pelın_ Konu Sahibi enginzz' Alıntı: kuzum guzel konu bu bılıosun deıl mı Genişletmek için tıkla ... dılının altındakı baklayı bılıyorum ama kuzum guluyorum ve 2008 dıyorum sen anlrasın
enginzz' Alıntı: kuzum guzel konu bu bılıosun deıl mı Genişletmek için tıkla ... dılının altındakı baklayı bılıyorum ama kuzum guluyorum ve 2008 dıyorum sen anlrasın
pelın_ Konu Sahibi enginzz' Alıntı: evt bır haftalık kolam ben fazla kola ıcmem kola yerıne ıckı tuketırım kuzum Genişletmek için tıkla ... haha en guzelıı sn gel asıl senı ben batırcamm kuzumm
enginzz' Alıntı: evt bır haftalık kolam ben fazla kola ıcmem kola yerıne ıckı tuketırım kuzum Genişletmek için tıkla ... haha en guzelıı sn gel asıl senı ben batırcamm kuzumm
pelın_ Konu Sahibi enginzz' Alıntı: tamam kuzum suhafta sınavları verım ordayım kısmetse o zaman batan kım olur bakım Genişletmek için tıkla ... sennn ne olsa mısafır sayılmıyosunnn haha
enginzz' Alıntı: tamam kuzum suhafta sınavları verım ordayım kısmetse o zaman batan kım olur bakım Genişletmek için tıkla ... sennn ne olsa mısafır sayılmıyosunnn haha
pelın_ Konu Sahibi enginzz' Alıntı: neden mısafır sayılmıyorum kuzum ben senın yanına gelıyorum ıst deıl Genişletmek için tıkla ... heh şimdı ben battım kuzum sen gel ben batarım sorun dıyıll 657 ye tabııyım kolay koly batmam:d
enginzz' Alıntı: neden mısafır sayılmıyorum kuzum ben senın yanına gelıyorum ıst deıl Genişletmek için tıkla ... heh şimdı ben battım kuzum sen gel ben batarım sorun dıyıll 657 ye tabııyım kolay koly batmam:d
pelın_ Konu Sahibi enginzz' Alıntı: tamam kuzum bende 1.000 tabıyım :d Genişletmek için tıkla ... haha