Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş emegine sağlık ancak Bip sesini disable yaptığım halde görüşme sırasında bip sesi gelmeye devam ediyor telefonum N96 neden böyle oluyor
atakanpower
Üye
Güncel
muerid
Üye
S.a. kardeş symbian 3v 6730 da hiç bir kayıt programında beep sesi kapanmıyor. sizden ricam varsa Rom-Pacher için remove beep Pach eklermisin. şimdiden sağol.
karahanlı
Üye
paylasim icin tesekkurler cok guzel program N73 de sorunsuz calisiyor
yigidim
Üye
N73 te bipsiz çalıştı programı açın en alttaki LİSTe gelin seçenekler deyin ve start a gelip tamam deyin gerisini bende anlamadım. ah ah lisede ingilizceyi asmamak lazımmış ahanda hayatta karşımıza çıkıyor işte
bronxanarchy
Üye
programı yukledım denedım, her şekilde bip sesini veriyor, ( e 72 )
isencur
Üye
sağolasın kardeş
kapki
Üye
saolllllllllll
eldodo1
Üye
korumalı uygulama yüklenmez hatası veriyor ne yapılır çare
atlas20007
Üye
Proyu yuklediginizde ilk aramada bip sesini vercek ancak daha sonra bip sesi kesilecektir.
kadir1142
Üye
slm n86 8mp sertifika istiyor kuramıyorum ne yapmam lazım
atlas20007
Üye
Program harika ancak tek kusuru su bilmiyorum fark ettiniz mi? Arama bekletme servisindeki konusunken dıt dıt sesini iptal ediyor, yani biriyle konusurken arayan diğer kisinin uyarı tonu gelmiyor. Program tus seslerini kısıyor. Program acikken tus sesini kontrol edin ses gelmiyecektir, haliyle arama bekletme servisinin sesi de gelmemektedir