Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Killer Mobile TotalRecall v4.2.0 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned ed-ErESPDA Bip Sesi Yok
Sponsorlu Bağlantılar
irsoy
Üye
telefonum 5800 xm ama ne yaptıysam olmadı neyse sağlık olsun
tecman
Üye
5800 de beep sesi alan arkadaşlar telefonunuz hack li ise rom patch den remove record ton yamasını aktif edin
fatih6767
Üye
evet arkadasimizin dedigi gibi bende de 5800 kurdum hemde iki tane ayri ayri tele kurdumm ayarlarida yapdim maalesef bip sesi cikiyor mümkün degil bip siz olmuyor yokmu bunun yolu yaaa
foreveryoungto
Üye
Emeğine sağlık tşk ler.N96 da sorunsuz çalışıyor resimdeki gibi yüklenildiği zaman
Mertolozzi
Üye
Teşekkürler
utkum2008
Üye
E 52 de benimde bip sesi duymayacağım kayıt proğramı varmıdır?
axaxx
Üye
5800 kullanıyorum. bendede bip sesi çıkıyordu. Şu şekilde yaptım.
-Settings e girin
-Beep Suppression u Enable yapın. Hemen altında Beep Fine Tune seçeneği açılacak
-Beep Fine Tune seçeneğinie girip derecesini Low yani en kısık hale alın.
beep suppression'ayarını enabled yap altında "beep fine tune" diye bi ayar çıkıyor onu en sola çek kapanıyo galiba yaklaşık bir dakikalık bi konuşma yaptım biplemedi
ayrıca program için teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
benden önce cevaplamışlar .bide ben bunun bi önceki versiyonunu n81 8gb tada kullanıyorum onda da biplemiyor profilden uyarı seslerini kapatıyorum onunla alakalı sanırım
taner8042
Üye
arkadaşım teşekkür ederim fakat, "güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez" uyarısı ile yükleme sonlanıyor telefonum E51, bana yardımcı olurmusun.
mehmetmrt
Üye
Bip sesi var ama karşıdan duyulmuyo sadece ana telefonda yani programın kurulu oldugu telefonda inceden bir beep sesi var. 5800da kurdum denedim. Program süper teşekkürler.
edarguner
Üye
Programı sertifikaladım ve sorunsuz kurdum ama menüde programa tıkladığımda hiç açılmıyor. Telefonum 5800
arkadaşım teşekkür ederim fakat, "güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez" uyarısı ile yükleme sonlanıyor telefonum E51, bana yardımcı olurmusun.
arkadaşım eminmisin n96 ya uygun ses kaydı yapan bir program bir türlü byulamadım bu inş olur
resimdeki gibi ayar yapınca yani beep suppersion olan kısıma enable(adv) yapınca kayıt edilen görüşmeleri dinleyemiyorum.Ama bu kısmı direk disable yapınca kayıtları dinleyebiliyorum.Neden acaba bu konuda bilgisi olan var mı.Ayrıca şimdilik beep sesi yok ama bu programın bir önceki versiyonunu kullandım n96 da en fazla 3 gün sürüyor daha sonra devam ediyor beppe sesi gelmeye.Bakalım bu kaç gün gidecek.
ttt123
Üye
arkadaşım bip sesi çıkıyor disable yapsan bile ben denedim olmuyor bip sesi çıkıyor
5800 kurdum bip sesi var diğer telefondanda konuşma esnasında duyuluyor çift telefon kullananlar benim gibi deneyebilirler.
kerim5534
Üye
tesekkur
kayamehmet15
Üye
eline sağlık kardeş yüklemeye çalıştım ama güvenlik uyarısı veriyor program yüklenmiyor n97 mini var bende ne yapmam gerekli şimdiden çok teşekkürler.
hakan5800
Üye
bu kayıt ederken kesik kesik kaydediyor neden acaba ekleyen arkadaş yardımcı olur mu?