Kilit Sesi ve Tuş Sesi Değiştirme ?

Sponsorlu Bağlantılar

devilhack

Üye
    Konu Sahibi
Kilit Sesi ve Tuş Sesi Değiştirme ?
Arkadaşlar bu siteye minnettarım cok sey ögrendim yukledim kullandım şimdi bişey isteyecem N8 de tuş kilidi sesimi ve tuş seslerimi degistirmek istiyorum iphone sesleri hosuma gidiyor sistem dosyalarını değiştirmekle olur bu iş ama bilen biri yardım etse cogumuzun işine yarar lutfen yardım.:hih:

ciwan__47

ciwan__47

Üye
evet bende bu konuyu acmak için siteye bakmıstım ki gordum burada yazayim dedim.. tuş sesinden ziyade dokunma sesi cunku tus sesi ile dokunma sesleri farklı.. dokunma seslerinin bulundugu klasorun nerede oldugunu bilen varmı ayrıca bunu degistirme sistem de sorun yaratır mı??

devilhack

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle yaratmaz arkadasım ama biri bize yardım eder insallah ? moderatör yardım plsss

ciwan__47

ciwan__47

Üye
yokmu bilen bi arkadaş?????

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
s60v3 te bu tarz bir program kullanmıştım ama çok randımanlı olmamıştı keytune mu neydi ismi de
o zaman biraz daha acemiydim çok fazla üstüne düşmemiştim şuan cfw ile yapılabilir en basit şekliyle. tabi belco2, kurtuluş abi veya madness farklı bir yöntemini biliyor olabilirler

devilhack

Üye
    Konu Sahibi
e hadi ama biri yardım etsin

devilhack

Üye
    Konu Sahibi
admin yardım ya kurtuluş abi yardım

selam12345

Üye
aslında ben sesli arama tuşunu değiştirmeyi çok istiyorum. proğram atamak istiyorum

devilhack

Üye
    Konu Sahibi
biri bu konuya admin çagırsın yaa! yardım ltfn

selam12345

Üye
sanırım kimse okumuyor

ciwan__47

ciwan__47

Üye
yok mu bilgisi olan???

ciwan__47

ciwan__47

Üye
hadi ama biri görsün..

ens.aslan

ens.aslan

Üye
arkadaşlr tuş , dokunmatik ve uyarı seslerinin z:/resource/avkonsystemsounds klasöründe tabikide sistem hackli ve de x-plore programı olması lazım (değiştirmeyi denemedim güzel bi ses dosyası bulursam sonuçları yazarım)

• Beğen
Tepkiler: mahmut ketme

Üst Alt