Kilit kodunu biliyorum ama açılmıyor !..

Sponsorlu Bağlantılar

kopalserkan

kopalserkan

Üye
benim tel de aniden kilit kodu sormaya başladı.hard format attım.herşeyim gitti.hala kilit kodu soruyor.12345 te kar etmedi :(

v3yc3ll

v3yc3ll

Üye
yha bendede bugün oldu hard format atın düzelir hard format atmak için:arama tuşu,yıldız ve 3 e basın

pisko73

Üye
ben kiliti bilmiyom ya sıfır aldım öyle gilit milit verilmedi bana yardım etinnnnnnnnnnnnnnn

Furkankadıoğlu

Üye
bakın arkadaşlar bende nakia e63 var * 3 arama tuşuna ve ardındanda kapatma tuşuna basarak format attım kapalı iken telefonum açıldı ve ayarları yaptım (ülke-şehir-saat vs.) sonra lock code ( kilit kodu) geldi ve bende unuttum kilir kodumu kırmak istiyorum ve bi türlü olmuyo nemesis service suite kurdum olmadı 5dk bekledim olmadı olmuyo internetteki bütün adımları yaptım (yok büyüteç ce bas tools tıkla factory settings sonra reset format falan vs vs vs olmuyo başka bi bildiğiniz varsa yazın 12345 11111 00000 falan filan yazmayın ben hepsini denedim.

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
* 3 yes ve acma tusuna tek seferde hepsne bas ve tuşları bırakma format atılır ve gübvenlk kodu sıfırlanır

Mc_AHiReT

Mc_AHiReT

Üye
FoRMaT ATMaK LaZiM TéLéFQN KaPaLiYKéN *3 ARaMa TuSu ACMa KaPaMa TuSuNa AYNi ANDa ßaSiLi TuT éKRaNa FoRMaTiNG DiYé ßiSi GéLCéK Q ßiTTiĞiNDé SiM KaRTiNi TaK KoDu GiR QLuR:oke:

mdnhkn

mdnhkn

Üye

burayı kullanarak halledebilirsin arkadaşım.

--------------- Ekleme ---------------

cihazı bataryasın çıkar ve 7 dakika bekle sonra tak bildiğin kodla aç.sorun çözülecektir.yapman gereken beklemek.yine olmaz ise master cod la açmayı dene yukarıda link verdim.kolay gelsin cevabı bildir.