Kilit kodunu biliyorum ama açılmıyor !..

Sponsorlu Bağlantılar

mstf92

Üye
    Konu Sahibi
Kilit kodunu biliyorum ama açılmıyor !..
Nokia 6120 Classic cep telefonum var.Kilit kodu 5 kez üst üste yanlış girildi. Telefonun kilit kodu bloke oldu. Doğru kilit kodunu girdiğim halde "Kilit kodu 5 kez yanlış girildi.Kod blokesi beş dakika içinde açılacak." diye hata veriyo. Ne yapmam lazım acil pls.!..

xkadir61

xkadir61

Üye
tabiki doğru kodu bilsende 5 dakika sonra girmen gerekiyor. 5 dk sabır yani:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
bilsen nsl acılmaz

eren6523

eren6523

Üye
arkadaşlar aynısı benim 6600 ada olmuştu kilit kodunu bildiğim halde açılmıyordu gerçekten

arkadaşım sen googleden kilit kodu kırma diye arat ordan rahatça halledersin işini ben öyle yapmıştım olmuştu kilit kodu

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
Nokia 6120 Classic cep telefonum var.Kilit kodu 5 kez üst üste yanlış girildi. Telefonun kilit kodu bloke oldu. Doğru kilit kodunu girdiğim halde "Kilit kodu 5 kez yanlış girildi.Kod blokesi beş dakika içinde açılacak." diye hata veriyo. Ne yapmam lazım acil pls.!..
Arkadaşim azicik sabret 5 dk.diyosa sen 1O dakka bekle sonra yeniden dene olmazsa da şansına küs!

hakaka

Üye
nası halledecez 20 dakka bekledım yıne olmadı telefon gıttımı sımdı

murat_sago

murat_sago

Üye
yaw bi site vardı symantec mi neydi öle bişi vardı ımei yazınca çıkıyodu ismini unuttum bulursam sölerim

mservank

mservank

Üye
Türkçe biliyorsan çözersin.

Wagrant5757

Wagrant5757

Üye
6120 classic var bende de master kodunuda giriyorum hala yok açılmıyor yardım lütfen :(

sebepsiz_kız

Üye
10 dakka snra grsende bıse olmuyoo

pusak

Üye
arkadaşlar nokia n73 kilit kodunun unuttum lütfen yardımcı olun

Catty

Catty

Emekli Yönetici

Ya cidden 5 dakka sabredemedin mi?5 dakka bekle ondan sonra dene,

muratgoktas1976

Üye
eline saglık kanka

azrael1983

azrael1983

Üye
bataryayı çıkar tak tamam

kaan0

kaan0

Üye
olmazsa nss den yap reis'in resimli anlatımı var...

adreil

Üye
Arkadaşlar bndede aynı sroun vardı sinirden hızlı hızlı yaptım hemen ok ok ok yaptım gldi şifremi yazdım girdi hemen kaldırdım ama sonra ekran arada bir gidip gelmeye başladı

testere1234

Üye
Arkadaşlar benimde n73 üm arkadaşımdaydı okulda teli açmak için denemiş 5 kez üst üste ve şimdi bloke oldu. 5 dakika içinde açılacaktır yazıyor ama bu 3. gün bataryasını çıkarttım denedim olmadı ve telefona format attım ve hala bloke kalkmadı ne yapacağımı bilemiyorum...:vur arkadaşım bir kaç gün bekledim düzeldi dedi ama bende onu bekliyorum. ayrıca orada 5 dakika yazsa başına gelen herkesin 5 dakikadan fazla beklediğine bahse girerim. bir çaresi varsa lütfen yardım...!

--------------- Ekleme ---------------

buldummmmmmmmm. Arkadaşlar lütfen bunu paylaşın!!!! OLAY BU:
Kilit kodunu açın ve telefonu kilit kodunda 6 7 dakika bekletin ve sonra şifrenizi girebilirsiniz...

furkanbaskan06

Üye
15 saat geçti hala acılmıyor

busra..

Üye
aynısı bana da olmuştu, telefonu kapatıp öyle 5 dakika beklediğim zaman açıldı benimki

sprstr1907

Üye
beyler en kötüsü bnki ben kilt kodunuda blmyorum telefon açlmadan kilit kodunu soruyo napcam ben:hmmm