kilit kodu çözme

Sponsorlu Bağlantılar

RocK_FaTiH

RocK_FaTiH

Üye
Saol dostum çok faydalı bilgiler yazmışsın umarım doğrudur :oke::oke:

unknownone

Üye
Bu kilit çözmenin bir alternatifi daha var... Ikinci el telefon almıştım bundan 6 ay önce kilit kodunu bilmiyordum sonra usb kablosunu pc ye taktım suite yi açtım bilgisayarda sonra telefonun yazılımı güncelledim standart koda dönüştü 12345 ama telefonun şarjı bu sırada dolu olmalıdır. Her telefonda yazılım güncellemesi olmuyor. Yazılım güncelleme ile detaylı bilgi nokia nın kendi web adresinde mevcut

hakan hulusi

Üye
Olmuyor denedım ama normalde benım baska kullanmıs oldugum tlf da master code var ama denedım olmadı sımdı burda denıyorum yıne olmuyor neden acaba merak edıyorum

selcuk123456

Üye
n70 olmadı..

Laz¥

Laz¥

Üye
Emeğe saygı

enterkey

Üye
ya arkadaşlar bende n73 var kilit kodu denicem ama nerden giriliyo imei nereye yazıyoruz...????

SARIŞEKER CEYDA

Üye
Telefonum(n95) kilit kodu bloke oldu telefon açılmadıgından ımeı koduna da ulaşamıyorum yardımcı olurmusunuz ımeı koduna baska nereden ulaşabılırım

cewar

cewar

Üye
denedim olmadı...

resulemrah

resulemrah

Üye
olmadı

Compact™

Compact™

Üye
sağol dostum :)

--------------- Ekleme ---------------

sağol dostum

sağol dostum

sağol dostum

armağan83

Üye
motorola K1 tam adı sanırım Motorola MOTOKRZR K1 canary olan telefonumun kodunu yanlış girdim.. nasıl kırıcam kodunu???? bu konuda bana yardımcı olabilecek bir var mı?*

cellchuck

cellchuck

Üye
çk lazım oluyo bu prog. çk tşkkrlr

derman*bobo

Üye
nokıa 6220 kilid kodunu kimseler yapamadı kaç telefoncuya götürdüm yapamadılar... yardımcı olursanız lüftennn...

kerem_2o

Üye
6300'da DenediM oLmuO SaLLamaYın ArkaDaSLar..!!

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
6300 da da olmuyo ama saol

cihat emre_1

Üye
ulan cok guldum

yunus_fb

Üye
arkadaşlar girdim ama sonra o kodu nereye yazacağım kilit kodunda yanlış diyor

windowsxp

Üye
Ya herkez sagol yazmıs ama bir çözum yokki burda 6288 var güvenlik kodunu nasil kırıcaz ?

srn_yqz

Üye
nereye yazıcaz bu kodu yha?

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
bu program bi boka yaramadı ben daha öncede denemiştim zaten sen ımeı numaranı yazıyon sana saçma sapan seyler weriyo geerçekten bi işe yaramaz en azından bende bi işe yaramadı

Üst Alt