Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kilit kodu çözme
Sponsorlu Bağlantılar
MAXİBUĞRA
Üye
bu konunun java bölümünde ne işi var anlamıyorum zaten kendinde yazmışsın oraya symbian diye ama bence bunu sen yazmadın her forumda aynı yazı aynı sıralama böyle copy paste yani anlıcağın yapmayın şöyle şeyler arkadaşlar konuları düzgün yerlere açalım lütfen...
ßilq€
Üye
pff bnm tel ktlendi. gvenlik kodu yalns girildi ts takmını acamıorm nasıl krablirim yrdm ednnnn
JrSparrow
Üye
sağolasın
şaho0663
Üye
n serilerinde olmuyo
ens25
Üye
n70de de yapamadım nie olmuo
sariha
Üye
kardaş bu ımeı nosunu yazmasak olurmu yada bu ımeı nosunu nerden ögrenicik
rodolfo79
Üye
thanx
webmeydan
Üye
ya bnm 6300 var ime numaramı yazdım Security Mastercode verdi ama bu kodu telefonda nereye yazcam ? sölermisiniz
arkadaslar ben telefonuma kilit kodu koymak istiyorum tus kilidine ama güvenlik kodunu bilmiyorum 12345 yazdım genede kabul etmiyor yukarıdaki siteyede girdim yaptım istenenleri bi sonuc alamadım yardımcı olurmusunuz lütfenn
JrSparrow
Üye
eyw...
canerr60
Üye
abicim bende e250 var yardımcı olurmusun o site hata veriyo bende [email protected] sen beni ekle n olur yardımcı ol
--------------- Ekleme ---------------
yha ben sizzi anla-mı-yo-r-u-m yha bende e250 var arkadaşlar bu durumda telefon açılırkkenn telefon kilidi soruyor siz konuyu saptırmışsınız yha ben de size e250 telefon kilidi kırma soruyorum bilen varsa yardmcı olsn
gencosman03
Üye
ya kardes brnım 6630 ama olmuyo baska bır program varsa bana tavsıye edermısın ascele lazım paylasim içinde saol
haktantayyare
Üye
olmuyo hem ne alakası var java programıyla
ege34
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu siteye gırerek imei numaranızı gırıp kılıt kodunuzu oğrene bılırsınız. (NOKİA içindir..) ( nokıa oldugu halde bazı modeller desteklemez)
alcoliq
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gncbil
Üye
valla olmuor bu hacı
orkunbaser
Üye
arkadaşlar sony ericson için telefon kilidini nasıl bulcaz ben bulmadım yardımcı olur musunuz
onderonline
Üye
bende denedim kodu kabul etmiyor yeni telefonlarda çalışmıyor
tas42
Üye
arkadaşlar ben denedim hiç biri çalışmadı en iyisi siz yeni bir hafıza kartı alın daha iyi n: