kilit kodu çözme

Sponsorlu Bağlantılar

MAXİBUĞRA

Üye
bu konunun java bölümünde ne işi var anlamıyorum zaten kendinde yazmışsın oraya symbian diye ama bence bunu sen yazmadın her forumda aynı yazı aynı sıralama böyle copy paste yani anlıcağın yapmayın şöyle şeyler arkadaşlar konuları düzgün yerlere açalım lütfen...

ßilq€

ßilq€

Üye
pff bnm tel ktlendi. :(:( gvenlik kodu yalns girildi ts takmını acamıorm nasıl krablirim yrdm ednnnn :(

JrSparrow

JrSparrow

Üye
sağolasın

şaho0663

Üye
n serilerinde olmuyo

ens25

Üye
n70de de yapamadım nie olmuo

sariha

Üye
kardaş bu ımeı nosunu yazmasak olurmu yada bu ımeı nosunu nerden ögrenicik

rodolfo79

rodolfo79

Üye
thanx

webmeydan

Üye
ya bnm 6300 var ime numaramı yazdım Security Mastercode verdi ama bu kodu telefonda nereye yazcam ? sölermisiniz

--------------- Ekleme ---------------

msn adresim:[email protected] eklerseniz söylerseniz sevinirim tşkler

ersenzeki

Üye
arkadaslar ben telefonuma kilit kodu koymak istiyorum tus kilidine ama güvenlik kodunu bilmiyorum 12345 yazdım genede kabul etmiyor yukarıdaki siteyede girdim yaptım istenenleri bi sonuc alamadım yardımcı olurmusunuz lütfenn:islik

JrSparrow

JrSparrow

Üye
eyw...

canerr60

Üye
abicim bende e250 var yardımcı olurmusun o site hata veriyo bende [email protected] sen beni ekle n olur yardımcı ol

--------------- Ekleme ---------------

:(:@ yha ben sizzi anla-mı-yo-r-u-m yha bende e250 var arkadaşlar bu durumda telefon açılırkkenn telefon kilidi soruyor siz konuyu saptırmışsınız yha ben de size e250 telefon kilidi kırma soruyorum bilen varsa yardmcı olsn

gencosman03

Üye
ya kardes brnım 6630 ama olmuyo baska bır program varsa bana tavsıye edermısın ascele lazım paylasim içinde saol

haktantayyare

Üye
olmuyo hem ne alakası var java programıyla

ege34

Üye
bu siteye gırerek imei numaranızı gırıp kılıt kodunuzu oğrene bılırsınız. (NOKİA içindir..) ( nokıa oldugu halde bazı modeller desteklemez)

alcoliq

alcoliq

Üye

gncbil

Üye
valla olmuor bu hacı

orkunbaser

Üye
arkadaşlar sony ericson için telefon kilidini nasıl bulcaz ben bulmadım yardımcı olur musunuz

onderonline

Üye
bende denedim kodu kabul etmiyor yeni telefonlarda çalışmıyor

tas42

Üye
arkadaşlar ben denedim hiç biri çalışmadı en iyisi siz yeni bir hafıza kartı alın daha iyi
:):sn::pro::turkiye::maxicep::scooter::destere::kac::kac::kac::eller::birak::oha2::dance::muha::sahan2::sahan::hehe::hehe::pasta::pasta::dgunu::sofer:

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Sağol Kardeş

Üst Alt