Kilit & Güvenlik Kodunu Öğrenme ve Kırma Anlatımları by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

karlı1

Üye
htnhgfhn

elomelo42

Üye
daha önceden unutmuş olduğum nokia 3600 cep telefonumun güvenlik kodunu bu paylaşım ile buldum. Çok teşekkür ederim. Bu tür faydalı paylaşımları yapan arkadaşları kutluyorum.

terrymore

Üye
wow supersın :D saol

swat01

Üye
toshiba ts 605 telefonumun kilit kodunu unuttum nasıl yapmalıyım arkadaşlar

burashka

Üye
walla helal olsun hem güzel anlatmışsın hemde çalışıyor n95 8 gb da ok çalışır durumda son modellerde sorunsuz çalışır gibime geliyor çok eskilerde belki olmaya bilir ama yinede deneyin saygılar

tech24

Üye
reis gerçekten teşekkürü hakediyosun. Bu ne birikim helal diyorum.. Büyük sıkıntıdan kurtardın beni........:oke:

underzero21

Üye
dostum süpersin e63 de oluyor

yahumedangel

Üye
abi güvenlik kodu var telefonu açtığımda zaten otomatik olarak tuş kilitli ve 3. madde nedir anlamadım biraz açıklayabilir misin?

casper_neo

Üye
telefon kilitli kaldı açılmıyo ne yapmalıyım .acilll yardımm ltfeenn :(5610

orcun_y

Üye
slm 3600 sılte var eror verıyo olmuyo neden yardım edersenız sevınırım

rapceset

Üye
saqoL ama Nerde

SABANAKGUN

Üye
ya ben goremıyorum lınkı nerde acabaaaaaaaaaaaaaa

maktama

maktama

Üye
arkadaşlar, hangi lnki göremiyorsunuz?!! Ben hepsini görüyorum
Nemesis(nss)'i bluetooth ile çalışıramazsınızz. Öyle bir imkanınız olsa bile(ki yok bildiğim kadarıyla) yapmayın zaten, bağlantınız giderse sorununuz daha büyük olur.
nemesis de error veren arkadaşlar, arkada nokia pc suit ya da ovi çalışıyorsa önce onları kapatın. Telefonunuzu kapatıp açın ve nemesisle bağlanmayı tekrar deneyin.

zlm-_-

Üye
Açılmıyor ya ,ben kendi koyduğum kilit kodunu bulmak istiyorum aslında yok ama telefona format ataarken istiyo ama ben koymadım kilit kodu çünkü tuş kilidine geçmiyor ki koysam geçer demi;) ımeı numarasından girdim kabul etmedi napıcam ben hafıza kartınada bozuk diyo zaten telefon n73 yardım ediin lutfen!!!

dark_clown

Üye
Gerçekten çok teşekkür ederim hemen çözdüm çok kolay

Ekremdin

Ekremdin

Üye
Zora benziyo ama güzel

Godfather

Godfather

Üye
Eline sağlık abim :)

Ekremdin

Ekremdin

Üye
Eline sağlık da bazı telefoncular bedava bile kırıyo

yilo1234

Üye
kardeş bu security master code dedigin sitede imei çalma olayı flan varmı?

israfilyilmaz25

Üye
ben yaptım oldu gerçekten çok teşekkür ederim

Üst Alt