Kilit & Güvenlik Kodunu Öğrenme ve Kırma Anlatımları by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

eneskuru

Üye
çok saol işime yaradı

sselo_97

Üye
yha abi bişey dicem bunalrı yaptım ama telefonu bulmuyo bu programlar telefonda kablo bağlantısı için güvenlik kodu giriniz diyo ama ben unuttum ona bi yardım edersek ...

CeZoPa

Üye
ya kanki benimki özel durum xD tuş kilidi var açamıyorum dolayısıyla da NSS'ye okutamıyorum :( dediğin gibi 3nolu programı indirdim ve kurdum.telefonun kablosunu çıkarıp tekrar taktıgımda da hiçbirşey değişmedi :( yarDmCcı OlAbilR misiN ?

nokia 5800X

Üye
NSS hata veriyo hiç bi işede yaramadı bu anlatılanlar. ayrıca kilitli kalan telefonla PC Suite'de bağlanılamıyo. kısaca foss

--------------- Ekleme ---------------

ben önce denemek için şifresini bildiğim telefonla uğraştım. o şekilde bile hata verdi.

--------------- Ekleme ---------------

5130 için bi çözüm arkadaşlar. tuş kilidi için

kartal0707

Üye
sLm.. hocam oncelıkle anlatımın ıcın cok tskler elıne saglık
bende nokia 6500 slide war onun g.kodunu unuttum yanı telefonun guvenlık kodunu acamadıgım ıcın pc suıte secenegını de secemıyorum soyledıklerın 3 programı da ındırdım 3 unude kurdum ama hala telefonumu okumadı bu nedenle NSS de error werıyor alttacvplarını beklıorum.. sımdıden tsklerr

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Telefonu NSS' ye okutamayanlar bir de şunu denesin.PC Suite programı açıkken telefonunuzu "PC Suite" modunda bağlayın.Pc Suite programı telefonunuzu gördükten sonra çıkış yapın.Sonra kabloyu çıkartıp yeniden PC Suite modunda bağladıktan sonra NSS ye girip telefonunuzu görüp görmediğini kontrol edin.

Konu anlatımı için teşekkürler.

halla-

Üye
eyvallahh

1602199212

Üye
arkadasm ya otamatik kilit var acmıyor :S nası balıcam kabloyu indirdm özel durmu olmadı :S

nokia 5800X

Üye
arkadaşım telefonu kabloyla pcye bağlayınca telefonda öncelikle ''güvenlik koruması kilidini açın'' diyor. bizim amacımız zaten bilmediğimiz bu kodu kırmak :S hadi bunada yardım

haklioglu

Üye
(Kilit & Güvenlik Kodunu Öğrenme) açıklamalarınız,
5130 için işe yaradı. çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar.

by_vitaminsiz

Üye
ya 12345 deniyorum güvenlik kodu kırılmıyoorrr:hmmm

mehmetlenk

Üye
hocam mükemmelsin ya..ben de nss ile bağlanmak istediğimde error yazıyodu.sonra nokia pc suite kapatıp bağlandığımda gördü ve harfiyen dediklerini yapınca oldu.allah razı olsun. bu arada tlf 6500 slide

salihlicasper

Üye
tskkrlr

yaSin-56

yaSin-56

Üye
ben bişe y sorcam tamamen format atabiliyozmu ben bi kaç yere baktım hepsi fabrika ayarlarına döndürüyo bn tamamen format atsın istiyom telefonumun modeli nokia 6233

jutki

Üye
Bilgilendırme icin tskurler işe yaradıı

hiprayim

hiprayim

Üye
Ben de de aynı sorun var 5 satırı yok acaba kilit kodunu sayısal olarak girmediğimden mi kaynaklanıyor. Sanırım harflerden oluşuyordu kod.

ultranil

Üye
dostum çok sağol

ONUR688

Üye
kardeş ben nss programında scan deyince telefona göremiyorum bi yardım et ya acil..

lestat_13

lestat_13

Üye
emeğinize sağlık benim 5130 oldu walla =D 2. el almıştım, ama şimdi oldu tekrar çoook sağolun =)

nasip_63

Üye
benimki 6500 sidee olmiyor verdiği kod kabul etmi

Üst Alt