Tavsiye Kilit ekranı resimlerimizi paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu da benim kilit ekranı. Biraz bekledik ama değdi:kop:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, YasirTaHazal ve The Benefit

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi

afedersiniz bu arada ortadaki kilit ekranını daha anlamış degilim kısaca anlatabilir misiniz :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
afedersiniz bu arada ortadaki kilit ekranını daha anlamış degilim kısaca anlatabilir misiniz :D
O yuvarlak olan yer aslında resmin o bölgesinin yuvarlatılmış hali. Kilit ekranını yukarı doğru kaydırdığımızda o da dönerek normal resim halini alıyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
O yuvarlak olan yer aslında resmin o bölgesinin yuvarlatılmış hali. Kilit ekranını yukarı doğru kaydırdığımızda o da dönerek normal resim halini alıyor.
:tşk: ben daha üstün birşey bekliyordum kilit gibi :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Özgür Yapmışsın yine damardan :D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Rainesto
The Benefit

The Benefit

Üye

Admin 8.1'in keyfini sürüyor anlaşılan. Maşallah. Resmi çıkana kadar biz 8.0'a devam. :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ali Kemal nisbet yapma bak :sinir

kamuraN021

kamuraN021

Üye
ali abı çoktan almış 8.1 biz daha program mrogram diye kendimizi kandıralım :D

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
o beyaz yuvarlaklarda bence saat, dakika ve saniyeyi temsil ediyor. Gayet şık ve akıllıca olmuş bence.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o beyaz yuvarlaklarda bence saat, dakika ve saniyeyi temsil ediyor. Gayet şık ve akıllıca olmuş bence.
aslında Windows Phone 8.1 siz geliştiricilere çok güzel kapılar açtı. Bir tanesi de "kilit ekranı temaları"

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
aslında Windows Phone 8.1 siz geliştiricilere çok güzel kapılar açtı. Bir tanesi de "kilit ekranı temaları"
evet kilit ekranına bizleri ulaştırmaları iyi olacak :) Gerçekten çok farklı, ilginç kilit ekranları göreceğiz gibi. Ben de kesinlikle bu API'yı kullanarak uygulama yayınlayacağım.

skynet

Üye

Üst Alt