Dandanakan92
Üye
Git papazla konuş benim konuştuğum çok kafa adamdı
Cihad yapmaya çalıştım yemedi papaz 
Cihad yapmaya çalıştım yemedi papaz 
Paylaştığın resimdeki kiliseye gitmiştim![]()
Bu arada, yakılmış ama sönmüş mumu ben tekrar yakmıştım, dinden çıkmış olurmuyum?![]()
Git papazla konuş benim konuştuğum çok kafa adamdıCihad yapmaya çalıştım yemedi papaz
![]()

Tartısma cıksın diye yazmıyorum. Kotulemekte istemiyorum. Dalgada gecmiyorum. Bunları belirtikten sonra sırf birinden duyduğum ve ilginc olduğu icin sizinle paylasmak istiyorum.
Arkadas sırf meraktan kiliseye gidip ordaki papaza isa allahın oğlumu diye sordu. Papazda evet oğludur. Demis bizim arki peki isanın dedesi kim diye sorunca eşsek sudan gelinceye kadar fena halde dayak yemis. Dayağı niye yedi aceba
Tartısma cıksın diye yazmıyorum. Kotulemekte istemiyorum. Dalgada gecmiyorum. Bunları belirtikten sonra sırf birinden duyduğum ve ilginc olduğu icin sizinle paylasmak istiyorum.
Arkadas sırf meraktan kiliseye gidip ordaki papaza isa allahın oğlumu diye sordu. Papazda evet oğludur. Demis bizim arki peki isanın dedesi kim diye sorunca eşsek sudan gelinceye kadar fena halde dayak yemis. Dayağı niye yedi aceba
S.a Arkadaşlar Kilise kötü bir yer değil kardeşim
korkmayın adamlar sizi yemez onlarda insan lakin şunu hatırlatim Hristiyanlık Çok tahrif edilmiş Tevhidi inanca sahiptiler ama şuan yok incili okudum lakin çok saçma demek yanlış olacak sonuçta kutsal bi kitabımız ama tahrif edilmiş
Aynısını senin dini inancın için söyleseler kürekle kovalarsın işte bu kadar hoşgörünüzBen Meryem Ana'ya gitmiştim evine girdik içerde ağlayanlar zırlaynlar arkadan efkarlı bi müzik enaam noluyo lan dedimGittim papaz efendiyi buldum dedim dayı içerde niye ağlıyolar adam anlamadım Dayı?
dedi Bizim orada büyüğe dayı derler dedim baya bi muhabbet ettik orası hacmıs biz Kabe'ye gidiyoz Hacı oluyoz onlar İzmir'e geliyo
![]()

Aynısını senin dini inancın için söyleseler kürekle kovalarsın işte bu kadar hoşgörünüz![]()