Kiliseyi Merak Ediyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Paylaştığın resimdeki kiliseye gitmiştim :D
Bu arada, yakılmış ama sönmüş mumu ben tekrar yakmıştım, dinden çıkmış olurmuyum? :D

kelimeyi şahadeti anlamıyla bilip söyleyen kişi nasıl müslümanlıgı kabul etmiş oluyorsa . Bir
mum yakanda o dini kabul etmiş oluyor. her kelime şahadeti getiren müslüman mı o da tartışılır tabi

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Git gör sorun yok.Benimde birkaç kere gitmişliğim vardır.

ammarakca

ammarakca

Üye
S.a Arkadaşlar Kilise kötü bir yer değil kardeşim
korkmayın adamlar sizi yemez onlarda insan lakin şunu hatırlatim Hristiyanlık Çok tahrif edilmiş Tevhidi inanca sahiptiler ama şuan yok incili okudum lakin çok saçma demek yanlış olacak sonuçta kutsal bi kitabımız ama tahrif edilmiş

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Tartısma cıksın diye yazmıyorum. Kotulemekte istemiyorum. Dalgada gecmiyorum. Bunları belirtikten sonra sırf birinden duyduğum ve ilginc olduğu icin sizinle paylasmak istiyorum.
Arkadas sırf meraktan kiliseye gidip ordaki papaza isa allahın oğlumu diye sordu. Papazda evet oğludur. Demis bizim arki peki isanın dedesi kim diye sorunca eşsek sudan gelinceye kadar fena halde dayak yemis. Dayağı niye yedi aceba

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Tartısma cıksın diye yazmıyorum. Kotulemekte istemiyorum. Dalgada gecmiyorum. Bunları belirtikten sonra sırf birinden duyduğum ve ilginc olduğu icin sizinle paylasmak istiyorum.
Arkadas sırf meraktan kiliseye gidip ordaki papaza isa allahın oğlumu diye sordu. Papazda evet oğludur. Demis bizim arki peki isanın dedesi kim diye sorunca eşsek sudan gelinceye kadar fena halde dayak yemis. Dayağı niye yedi aceba

acaba?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dikkatli olun sonucta tahriş ve kitabı oynanan bir din.

zombaka

zombaka

Üye
Öyleyse benim tipimı beğenmediler

Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşın haketmiş..

The East

The East

Üye
Aynisini bende gidip yapcam :) ama beni dovemezler ben doverim onlari :aha:

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
S.a Arkadaşlar Kilise kötü bir yer değil kardeşim
korkmayın adamlar sizi yemez onlarda insan lakin şunu hatırlatim Hristiyanlık Çok tahrif edilmiş Tevhidi inanca sahiptiler ama şuan yok incili okudum lakin çok saçma demek yanlış olacak sonuçta kutsal bi kitabımız ama tahrif edilmiş

aleyküm selam

enterneoll

enterneoll

Üye
Ben Meryem Ana'ya gitmiştim evine girdik içerde ağlayanlar zırlaynlar arkadan efkarlı bi müzik enaam noluyo lan dedim :D Gittim papaz efendiyi buldum dedim dayı içerde niye ağlıyolar adam anlamadım Dayı? :o dedi Bizim orada büyüğe dayı derler dedim baya bi muhabbet ettik orası hacmıs biz Kabe'ye gidiyoz Hacı oluyoz onlar İzmir'e geliyo :ehe
Aynısını senin dini inancın için söyleseler kürekle kovalarsın işte bu kadar hoşgörünüz :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt