Kılıfın değerini daha iyi anladım

Siz telefonunuzda kılıf kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    33
Kılıf ve jelatinsiz telefonu kullanmak daha güzel ve zevkli.Bu gibi durumları düşünmezsek

Seglopsi

Üye
Her ne kadar g2 kullansam da hem hayallerimi süslemiştir N9... Elime alıp incelemek bir türlü kısmet olmadı ..
donanımı daha iyi olsa birde driverları şifreli olmasa 5 yıl daha gider bi cihaz ama bakalım driverları çalıştırmak için kernel 3.4 projesi var, onu bekliyorum heyecanla.

Siyah Nokia CC-1043 kılıf kullanıyorum.

Telefonumu 2013 Nisan'da almıştım, cihazı aldıktan 1 hafta sonra da kılıfını aldım

Tepkiler: mehsevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
donanımı daha iyi olsa birde driverları şifreli olmasa 5 yıl daha gider bi cihaz ama bakalım driverları çalıştırmak için kernel 3.4 projesi var, onu bekliyorum heyecanla.
Kernel mernel işlerinden anlamıyorum ..
Siyah Nokia CC-1043 kılıf kullanıyorum.

Telefonumu 2013 Nisan'da almıştım, cihazı aldıktan 1 hafta sonra da kılıfını aldım
En mantıklısı bu

PriZm

Üye
Flip cover var ama aylardır kullanmıyorum.

Herkas malının kıymetini bilmeli korumalı sakınmalı. Sanırım bu forumda kimse Ferit Şahenk'ten zengin değil. Selamlar

G2 me spigen taktim kafa rahat

benimde kılıf vardı kırıldı gerçekten kılıf olması lazım şimdi internetten flipcover almayı düşünüyorum

Aynen dediğin gibi yere çakıldı ekranı kırılmıştı 1 aylık s3 ün .s

Invoke

Üye
Ben de hemen almıştım, kılıfsız kullanamam Nexus 5'i ama XZ'lerden biri olsa kılıf takmazdım.

Kılıf demeyin bana canım neo hybrid çekiyo sadece nettemi var satan yer yokmu

Tepkiler: Invoke
Amin cümlemizin