messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
eyvAllah. o telefon yere düşsede birşey olmaz zaten . .Geçmiş olsun
Ben kullanmıyorum Nokia C5-03 için de değmez zaten :P
300,400 liralik bi telefon çok görmeyinKirilsin yada bozulsun benim icin önemli degil ki zaten bir üst model çıkınca alma mantığı oldugundan bozulsada yaptirmanAltı ustu elektonik alet benden de degerli degil
Bende her ikisi var. flip cover telefonu biraz kaba gösterdiği için silikon kılıf kullanıyorum çoğunlukla. bugünkü darbeyi de silikon kılıf ile yedi .kardeş silikon kılıfmı iyi flip cover kılıfmı ben flip cover kılıf kullanıyorum devam edeyimmi flip cover kılıfla
Herkez sizin gibi zengin olsa keşke ..Kirilsin yada bozulsun benim icin önemli degil ki zaten bir üst model çıkınca alma mantığı oldugundan bozulsada yaptirmanAltı ustu elektonik alet benden de degerli degil
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin2.5 Yıldır iPhone 4S kullanıyorum en az 200 kere yere düştü 300 kerede kafa atmışımdır hiç kılıf kullanmadım mutluyum
2500 tl telefon düşdümü görürüm seni senden değerlimi değilmi tabiki sonuçta elektronik alet mala gelsin cana gelmesin ama bir söz vardır mal canın yongasıdırKirilsin yada bozulsun benim icin önemli degil ki zaten bir üst model çıkınca alma mantığı oldugundan bozulsada yaptirmanAltı ustu elektonik alet benden de degerli degil
Öyle kılfılar var ki telefonun orjinal tasarımından telefona daha bir karizma katıyor ..O kadar para verip gösteriş için telefon alıyoz kılıf takıp telefonun bütün albesini bitiriyoruz :-D
Ben kılıfsız kullanyorum
Geçmiş olsun size
SanmamÖyle kılfılar var ki telefonun orjinal tasarımından telefona daha bir karizma katıyor ..
katılıyorum sana yok metal kasa cam kasa fln filan bakıyosun 10 tl plastik kılıf takıyor nerde kaldı o kadar verdiğin para samsung plastik yapıyor biraz dandik ama sonradan ucuzluyor ve daha fazla satıyorO kadar para verip gösteriş için telefon alıyoz kılıf takıp telefonun bütün albesini bitiriyoruz :-D
Ben kılıfsız kullanyorum
Geçmiş olsun size
Hocam tamam zenginsin. Rabbim daha fazla versin .Bozulan elektronik aleti tamir ettirmem yada kendim de tamir etmem en basitinden ekrani yada dokunmatik cam'i kirildi desek minimum en ucuz telefonda bile 200 tl gidicek bozulduysa cekmecede dursun derim,yeni alirim. Tamir edildigi zaman icime sinerek kullanamiyorum ki hep hatasini hatirliyorum oylelikle soguyorum urundenBu konuda bir lafim vardir,sagliginizdan onemli degil
Sanmam değil. Ben kullanıyorumSanmam
Hem daha kapa hem daha kullanışsız oluyo
Hayatinizla eş deger tutmaniza gerek yok ki elinizde ki telefonu,önemli olan sizin iyi olmanizdir gerisi önemsiz2500 tl telefon düşdümü görürüm seni senden değerlimi değilmi tabiki sonuçta elektronik alet mala gelsin cana gelmesin ama bir söz vardır mal canın yongasıdır
Telefoncu dedigimiz adam zaten sizden su parasina alip altin kaplama fiyatina satan mantikta ki kisidirHocam tamam zenginsin. Rabbim daha fazla versin .herkes senin fikrinde olsaydı telefoncular kepenk kaparlardı
Sanmam değil. Ben kullanıyorum
Normal g2 nin tasarımından daha zarif gösteriyor kılfı telefonu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?