KEYnetik RockNScroll Beta 1.0 S60v3 - Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

rapman

rapman

Üye
hepsi yalan ben 1 senedir bu uygulamayı yapmak istiyorum ama ne yazıkki MAXİ CEP deki hiçbir medatör admin güzel nasıl olacak ne nerden yapılacak cer *** sertifika nasıl alınacak programlar nereden indirilip nerelere kurulacak hiç bir gerekli ve düzenli acıklama yok adım adım acıklama yok part dosyaları veriyorsunuz evet ADMİNLER SİZE DİYORUM o part dosyaların acinde sizin pdf dosyalarında anlattıgınız gibi eklentiler yok yazıklar olsun MAXİ CEP ÜYELİGİME

nasıl anlatmıyorlar? sitede hellocarbide,secman,freesigner,rootsigner,xsign ve çin sitesinden sertifikalandırmak gibi bir sürü yararlı şeyler var !

mabdussamed

mabdussamed

Üye
Teşekkürler

hateing238

hateing238

Üye
bir türlü yapamadım çok fazla uğraştım nokmote olsun rich olsun şimdide bu olmuyor hep sorun veriyor aynı hata sertifika ne yapsam olmadı yani bir yardımcı olanda yok:)artık 5yıl sonra kullanırız.

arkadaşım opda sitesinden telefonunu hackle.bunu forumda da anlatan vardır.biraz araştırırsan bulursun. e 72 kullanıyorum.kuramadıgım program yok... bi gün bekliyosun . ve .cer dosyalarını indirmek için ama ondan sonrası çocuk işi. bi araştır forumda eminim yardımcı olucak bilgiyi bulursun. yardımcı olabildiysem ne mutlu...

'Şeref'

Emekli Yönetici
teşekkürler:oke:

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
teşekkürler

Üst Alt