KEYnetik RockNScroll Beta 1.0 S60v3 - Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
KEYnetik RockNScroll Beta 1.0 S60v3 - Unsigned
Arkadaşlar bazı forumlarda bu programın arandığını gördüm.
Burdada bazı yerlerde adının geçtiğini görünce yabancı bir siteden buldum eklemek istedim.
İngilizcem kötü bu yüzden anlayamadım ne yazdığını ama kurulum heralde beceririz el birliği ile:)

I have told you yesterday that I was honoured by Keynetik to receive RockNScroll as one of very fewfew elected people to have a look at it even before the public release.

It is clear for me to present you all the features of this amazing application in this large preview and I really hope to succeed in fulfilling the quality of this application.

Dont care if you dont know anything about RockNScroll, I will start completely from the beginning.

What the Application is about

Accelerometer technology is currently amazing most of the users of current Nseries phones. The amount of available new concepts and new applications isnt stopping.

The most famous developer of accelerometer using applications, Samir, has started the wave of accelerometer application with rotateMe, a wave which didnt stop till now and wont stop so soon.

Samirs next project was Nokmote, the first application which brought motion input to S60 devices.

Nokmote was actually developed for playing games and was simply too sensitive to work satisfying for menu navigation.

Shortly after its release, a video occurred on YouTube showing an application you could mistake as a Nokmote copy. However, only a little deeper glance showed that RockNScroll developed by the worlds leading motion input enterprise, Keynetik, is everything else than that.

RockNScroll is a single sensor based application providing motion input to latest Nseries phones like the N82, N95, N95 8GB and also the coming N96. That means you can control your phone only with movements without pressing any ***, providing access to nearly all functions of an S60 phone.

The application is not only thought for menu navigation; it offers also a gaming mode bringing new gaming experiences in a similar way like Nokmote. Of course this is just a little extract of what this powerful software can do. Read on to discover more about its other features.

RockNScroll gives you the possibility to navigate in the menus of your accelerometer supporting Nokia device by using different gestures. With little flicks of your wrist in the corresponding direction, you are able to move the cursor right and left, up and down.

Menu navigation consists of course not only of moving the cursor. RockNScroll supports a Push gesture which is used to confirm a selection and a Pull gesture for back or exit command. As you can see, Keynetik thought about all necessary possibilities to make menu navigation as comfortable as possible. It didnt work with Nokmote like this, not only because of the high sensitivity, but also because of the lack of a Back gesture.

While navigating, you can hold the device in nearly every angle you like; the application adjusts itself to the phones position. Also an advantage in comparison to Nokmote which worked only in a certain angle.

1. Up/Down/Left/Right tilt gestures to emulate single press on navigation pad. Will be operable in any orientation (portrait/landscape) and any position (horizontal/vertical/in between) as shown in the video. Good for menus and some games.
2. Some noise filtering. It won't be totally immune to interference, but it will be usable while in motion (walking, driving, etc.)
3. Adjustable sensitivity levels
4. Scroll mode: Tilt (same as 1) and hold for scrolling to emulate press and hold on nav pad. Good for phone books, media player, etc.
5. Game mode: Orientation and position specific based on device tilt and angle. Meaning you will have to hold in horizontally at 0 angle in landscape orientation. Good for at home gaming.
6. Screen rotation: Rotating device from portrait to landscape.

Files in this release (make sure to read the pdfs):

* KEYnetik RockNScroll End User Agreement
* RockNScroll Beta 1 Manual
* RockNScroll.SIS

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 1aci, CV-Aurora, Ferzan ve 7 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Umarım programın tam olarak ne işe yaradığını bilen arkadaşlar bizi bilgilendirirler. :)

mmmust

Üye
nokmote diyte bi program vardı.onun daha iyi ve kullanıulabilir hali.hem sallayarak menülerde kullanabiliyosun hem de telefonu yan tutunca ekran yan dönüyo.hoş bi program ama daha geliştirilmesi lazım aksi taktirde kafayı yiyebiliyorsunuz.

pasb7272

Üye
bir türlü yapamadım çok fazla uğraştım nokmote olsun rich olsun şimdide bu olmuyor hep sorun veriyor aynı hata sertifika ne yapsam olmadı yani bir yardımcı olanda yok:)artık 5yıl sonra kullanırız.

orcthesorc

orcthesorc

Üye
Bu program,eğer kısaca ifade edecek olursak daha önce bu sitede sunulmuş olan NOKMOTE uygulamasının bir benzeri olduğunu anlatıyor.Ayrıca bu programıon nokmote programının daha geliştirilmiş olduğunu...hassaslığın giderildiğini ve daha kolay kullanım sağladığını anlatıyor.Ayrıca ek olarak telefonunuzu yatay olarak çevirdiğinizde ekranında o şekilde yatay döndüğünü de eklediklerini anlatıyor.tıpkı i-phone 3g reklamında çok hoş görünen ekran dönmesi gibi..

saygılar sevgiler...

eddyredline

eddyredline

Üye
bir türlü yapamadım çok fazla uğraştım nokmote olsun rich olsun şimdide bu olmuyor hep sorun veriyor aynı hata sertifika ne yapsam olmadı yani bir yardımcı olanda yok:)artık 5yıl sonra kullanırız.
zuhaha arkadas site okadar geliştiki yetişemes hal aldık maxi cep uyeliginin en guzel yani aradıgın bir cok sorun ve cözümü bir arada sunmaktir tekrar buraya girip bakarsan al senin sorununun cözümü asagıdaki vermiş oldugum link aramaya meraklı almadigin belli ayagına getirdim işin sakası buda sorunun buradan %90 cözülmüş olarak çikmani isterim
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...rtifika-sorununa-son-hellocarbide-145522.html

HACKERTHT

HACKERTHT

Üye
E seçilmiş insanlar çok fewfewin biri, onda bir bakışa hatta sahip oldukları gibi I, RockNScroll'u almak için Keynetik tarafindan şereflendirildiği sen dün söyledi meden önce genel yayım.
O, siz açık bu uygulamanın niteliğini yerine getirmekte başarmak için gerçekten ümit bu büyük önizleme ve I'DE uygulamayı bu hayrete düşürmenin bütün özelliklerini sunmak benim içindir.
Dont merakı eğer dont sen başlamaktan tamamen başlatacağı bir şey RockNScroll I'SInden bilgisi olursan.

Uygulama nasıl olduğu.
Halen ivmeölçer teknolojisi, geçerli Nseries telefonlarının kullanıcısının en çoğunu hayrete düşürüyor. Duranı kullanılabilir yeni kavramların miktarı ve yeni uygulamalar isnti.
Uygulamalar Samir'ini ivmeölçer kullananın en ünlü geliştiricisi, yakında öyleyse ve şimdi, dura alıştığına kadar hangi didnt duru bir dalga rotateMe ile ivmeölçer uygulamasının dalgasını başlattı.
Sonraki proje samirs, hareket girişini S60 aygıtlarına getiren ilk olarak uygulama Nokmote'ydi.
Gerçekte nokmote, menü gezintisi için tatmin etmeyi çalıştırmayı çok hassas yalın şekildeyil101,03 geliştirildi ve.
Bir video yayım, bir uygulamaya YouTube gösterende meydana geldikten sonra kısaca sen yanlış anlayabilirdin diği gibi bir Nokmote kopyası. Biraz daha derin bakış sadece fakat gösterilmiş RockNScroll hareket giriş kuruluş Keynetik'ine yol gösteren dünyalar ile geliştirilmiş başka her şeydir den.
Rocknscroll bir tek algılayıcı, N96'ya N82 N95 N95 8GB'I gibi en son Nseries telefonlarına yeter ki hareket girişi uygulamayı ve aynı zamanda gelmek kurulur. Yol bir S60 telefonunun bütün işlevleri hemen hemen e yeter ki erişim herhangi bire basmadan taşımalar ile sadece telefonunuzu idare edebilirsiniz.
Uygulama, menü gezintisi için sadece düşünülmüştür ; benzer Nokmote benzer bir yol yeni kumarbazlık tecrübelerinde getiren her zaman bir kumarbazlık modunu önerir. Bu kursun, bu kuvvetli yazılım ne yapabileceği şimdi biraz özetidir. Başka özellikler daha fazla onunkunu keşfetmek içinde hakkında okudunuz.
Rocknscroll, farklı jestleri kullanmak ile Nokia aygıtını destekleyen ivmeölçerinizin menülerinde gezinmek için olanağa siz verir. Yöne karşılığı olanda bileğinizin küçük fiskeleri ile, dalgalı imleç doğru ve solünü hareket etmek için maharetlisiniz.
Menü gezintisi ibaret olur elbette imleci hareket etmenin sadece. Rocknscroll, arka yada çıkış komutu için bir seçim ve bir Çekme jesti eskiden onaylama olan bir Darbe jestini destekler. Olasıdığı gibi rahattığı gibi menü gezintisini yapmak için bütün gerekli olanaklar hakkında düşünülmüş Keynetik'i görebileceğiniz gibi. Bir Geri jestinin eksiklisinin çünkü yüksek duyarlılığın çünkü belki bu sadece gibi Nokmote ile didnt işi o.
Gezinmek, benzer her Açı hemen hemen de aygıtı tutabilirken ; uygulama kendisi telefonlar konumuna alışır. Nokmote'ye karşılaştırmada aynı zamanda bir avantaj kesin bir Açı'da sadece çalışan.
1. Gezinti yastığında tek basını öykünmek için aşağı-sol-sağ-den yukarı eğilme jestleri. Video ulandığı gibi herhangi bir yönlendirmede çalıştırılabilir ve herhangi bir konum olacak. Menüler için iyi ve birkaç şampiyona. (portre-manzara) (yatay-düşey-içeri arasında).
2. Süzeni birkaç gürültü. O, müdahale etmesine tamamen immune olmayacak fakat harekette irken kullanılabilir olacak. (sürmeyi yürümek başkayı).
3. Ayarlanabilir duyarlılık düzeyleri.
4. Modu kaydırın: Nav yastığına eğin ve tutun ve dayanırsın. Telefon kitaplar Media Player'i için iyi başka. (1'dIği_gibi same).
5. Oyun modu: Yön ve konum özel aygıtına dayanarak, ve Açı'yı eğerler. Meaning sen, manzara yönlendirmesinde 0 Açı'da yatay şekilde de tutmaya sahip olacaksın. Ev kumarbazlığında için iyi.
6. Ekran dönüşü: Bahçe düzenlemek için portreden aygıta döndürmek.

Dosyalar bu yayımda (PDF'leri okunana emin olunuz)
KEYnetik RockNScroll son kullanıcı Antlaşma'sı.
RockNScroll Beta 1 Elle'si.
RockNScroll.SIS.

alicans

Üye
E seçilmiş insanlar çok fewfewin biri, onda bir bakışa hatta sahip oldukları gibi I, RockNScroll'u almak için Keynetik tarafindan şereflendirildiği sen dün söyledi meden önce genel yayım.
O, siz açık bu uygulamanın niteliğini yerine getirmekte başarmak için gerçekten ümit bu büyük önizleme ve I'DE uygulamayı bu hayrete düşürmenin bütün özelliklerini sunmak benim içindir.
Dont merakı eğer dont sen başlamaktan tamamen başlatacağı bir şey RockNScroll I'SInden bilgisi olursan.

Uygulama nasıl olduğu.
Halen ivmeölçer teknolojisi, geçerli Nseries telefonlarının kullanıcısının en çoğunu hayrete düşürüyor. Duranı kullanılabilir yeni kavramların miktarı ve yeni uygulamalar isnti.
Uygulamalar Samir'ini ivmeölçer kullananın en ünlü geliştiricisi, yakında öyleyse ve şimdi, dura alıştığına kadar hangi didnt duru bir dalga rotateMe ile ivmeölçer uygulamasının dalgasını başlattı.
Sonraki proje samirs, hareket girişini S60 aygıtlarına getiren ilk olarak uygulama Nokmote'ydi.
Gerçekte nokmote, menü gezintisi için tatmin etmeyi çalıştırmayı çok hassas yalın şekildeyil101,03 geliştirildi ve.
Bir video yayım, bir uygulamaya YouTube gösterende meydana geldikten sonra kısaca sen yanlış anlayabilirdin diği gibi bir Nokmote kopyası. Biraz daha derin bakış sadece fakat gösterilmiş RockNScroll hareket giriş kuruluş Keynetik'ine yol gösteren dünyalar ile geliştirilmiş başka her şeydir den.
Rocknscroll bir tek algılayıcı, N96'ya N82 N95 N95 8GB'I gibi en son Nseries telefonlarına yeter ki hareket girişi uygulamayı ve aynı zamanda gelmek kurulur. Yol bir S60 telefonunun bütün işlevleri hemen hemen e yeter ki erişim herhangi bire basmadan taşımalar ile sadece telefonunuzu idare edebilirsiniz.
Uygulama, menü gezintisi için sadece düşünülmüştür ; benzer Nokmote benzer bir yol yeni kumarbazlık tecrübelerinde getiren her zaman bir kumarbazlık modunu önerir. Bu kursun, bu kuvvetli yazılım ne yapabileceği şimdi biraz özetidir. Başka özellikler daha fazla onunkunu keşfetmek içinde hakkında okudunuz.
Rocknscroll, farklı jestleri kullanmak ile Nokia aygıtını destekleyen ivmeölçerinizin menülerinde gezinmek için olanağa siz verir. Yöne karşılığı olanda bileğinizin küçük fiskeleri ile, dalgalı imleç doğru ve solünü hareket etmek için maharetlisiniz.
Menü gezintisi ibaret olur elbette imleci hareket etmenin sadece. Rocknscroll, arka yada çıkış komutu için bir seçim ve bir Çekme jesti eskiden onaylama olan bir Darbe jestini destekler. Olasıdığı gibi rahattığı gibi menü gezintisini yapmak için bütün gerekli olanaklar hakkında düşünülmüş Keynetik'i görebileceğiniz gibi. Bir Geri jestinin eksiklisinin çünkü yüksek duyarlılığın çünkü belki bu sadece gibi Nokmote ile didnt işi o.
Gezinmek, benzer her Açı hemen hemen de aygıtı tutabilirken ; uygulama kendisi telefonlar konumuna alışır. Nokmote'ye karşılaştırmada aynı zamanda bir avantaj kesin bir Açı'da sadece çalışan.
1. Gezinti yastığında tek basını öykünmek için aşağı-sol-sağ-den yukarı eğilme jestleri. Video ulandığı gibi herhangi bir yönlendirmede çalıştırılabilir ve herhangi bir konum olacak. Menüler için iyi ve birkaç şampiyona. (portre-manzara) (yatay-düşey-içeri arasında).
2. Süzeni birkaç gürültü. O, müdahale etmesine tamamen immune olmayacak fakat harekette irken kullanılabilir olacak. (sürmeyi yürümek başkayı).
3. Ayarlanabilir duyarlılık düzeyleri.
4. Modu kaydırın: Nav yastığına eğin ve tutun ve dayanırsın. Telefon kitaplar Media Player'i için iyi başka. (1'dIği_gibi same).
5. Oyun modu: Yön ve konum özel aygıtına dayanarak, ve Açı'yı eğerler. Meaning sen, manzara yönlendirmesinde 0 Açı'da yatay şekilde de tutmaya sahip olacaksın. Ev kumarbazlığında için iyi.
6. Ekran dönüşü: Bahçe düzenlemek için portreden aygıta döndürmek.

Dosyalar bu yayımda (PDF'leri okunana emin olunuz)
KEYnetik RockNScroll son kullanıcı Antlaşma'sı.
RockNScroll Beta 1 Elle'si.
RockNScroll.SIS.

:kop::kop::kop: tarzanca çeviri olmuş bu

kavutlar

kavutlar

Üye
Hemen yükleyip deniyeceğim .Teşekkürler bobmarley :)

--------------- Ekleme ---------------

Ama hangisini indircez 2 tane program war :S

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
hepsi yalan ben 1 senedir bu uygulamayı yapmak istiyorum ama ne yazıkki MAXİ CEP deki hiçbir medatör admin güzel nasıl olacak ne nerden yapılacak cer *** sertifika nasıl alınacak programlar nereden indirilip nerelere kurulacak hiç bir gerekli ve düzenli acıklama yok adım adım acıklama yok part dosyaları veriyorsunuz evet ADMİNLER SİZE DİYORUM o part dosyaların acinde sizin pdf dosyalarında anlattıgınız gibi eklentiler yok yazıklar olsun MAXİ CEP ÜYELİGİME

KptSyrDft

KptSyrDft

Üye
güzel paylaşım

volpan

volpan

Üye
tşkler ben beğenmedim proğramı ama emeğine saygı teşeüklr

kemal_pasa

Üye
sagol

sedat8

sedat8

Üye
Dün ben Keynetik ile bir çok kişi seçildi fewfew olarak kamu yayın önce ona bir göz atmak RockNScroll almak için onur olduğunu söylediler.

Benim için bu büyük Önizleme Bu inanılmaz uygulamanın tüm özellikleri size sunmak için açık ve gerçekten bu uygulamanın kalite yerine getirmede başarılı umuyoruz.

Dont bakım RockNScroll bilgisi Bir hesabınız yoksa, ben tamamen baştan başlar.

Uygulama hakkında ne

Accelerometer teknolojisi şu anda mevcut nseries telefonu kullanıcıların en inanılmaz. Kullanılabilir yeni kavramlar miktarı ve yeni uygulamaları durdurmak isnt.

Accelerometer en ünlü geliştirici uygulamalar kullanarak, Samir, rotateMe ile accelerometer uygulaması, bir dalga şimdi ve alışkanlık durdurmak bu kadar çabuk kadar olan didnt durak dalga başladı.

Samirs sonraki proje Nokmote olan S60 cihazlara hareket girişi getiren ilk uygulama oldu.

Nokmote aslında oyun için geliştirilmiştir ve sadece çok menü gezinme için tatmin edici iş duyarlı idi.

Piyasaya sunulduğundan kısa bir süre sonra, bir video YouTube'da bir Nokmote kopya olarak hata olabilir bir uygulama gösteren oluştu. Ancak, biraz daha derin bakışta bu RockNScroll Dünyanın hareket girişi kurumsal lider tarafından geliştirilen gösterdi, Keynetik, daha her şeyin olduğunu.

RockNScroll uygulama giriniz N82, N95, N95 8GB ve önümüzdeki n96 gibi son nseries telefonları için hareket sağlayan tek bir sensör kurulmuştur. İşte size hareketleri ile basılarak herhangi bir *** telefonunuzu kontrol edebilirsiniz, bir S60 telefon neredeyse tüm işlevlerine erişim sağlamak anlamına gelir.

Bu uygulama sadece menü gezinme için düşünce değildir; aynı zamanda bir oyun modu Nokmote gibi benzer bir şekilde yeni oyun deneyimleri getirerek sunmaktadır. Elbette bu güçlü yazılım neler yapabileceğini biraz ayıklamak olduğunu. Okumak da diğer özellikleri hakkında daha fazla bulmak için.

RockNScroll size accelerometer ve menüler farklı jestlerini kullanarak Nokia cihazı destekleme gezinmek için imkanı verir. Ilgili yönde bileğinizin küçük sinema ile, imleci hareket ettirmek için sağ ve aşağı ve yukarı sol edebiliyoruz.

Menü Navigasyonu sadece imleci hareket ders oluşmaktadır. RockNScroll bir seçimi onaylamak ve arka çıkmak veya komut için jest çek kullanılan bir itin jest destekler. Görüldüğü gibi, Keynetik gerekli tüm olanakları hakkında olabildiğince rahat menü gezinti yapmak sanıyordum. Geri bir jest bulunmaması nedeniyle yüksek hassasiyeti sadece nedeniyle bu gibi Nokmote ile didnt work, aynı zamanda.

Bu gezinmede, sizin gibi hemen her açıdan cihaz elde edebilir; uygulama telefonlar konuma kendini ayarlar. Ayrıca bir avantaj kıyasla belirli bir açı sadece çalıştı Nokmote için.

1. Yukarı / Aşağı / Sol / Sağ gezinme pedi üzerinde tek basın taklit için jestleri eğilme. Herhangi bir yönlendirme (dikey / yatay) ve herhangi bir konuma (yatay / dikey / arasında) video gösterildiği gibi ameliyat olacak. Menülerde ve bazı oyunlar için iyi.
2. Bazı gürültü filtreleme. Tamamen girişim için bağışıklık olmaz, ancak kullanılabilir süre olacak hareket (araba, vs) yürüyüş
3. Ayarlanabilir hassasiyet düzeyleri
4. Kaydırma modu: Tilt (1) olarak aynı ve taklit ve NAV yastığı bekle kaydırma için basılı tutun. Telefon kitaplar için, medya çalar, vb İyi
5. Oyun modu: Oryantasyon ve konum özel cihaz ve eğim açısı dayalı. Siz yatay olarak yatay yönü 0 açıyla tutun gerekir Anlamı. Eve oyun iyi.
6. Ekran rotasyon: portre kimden manzaraya cihaz Döner.

Bu sürümde Dosyaları (ve PDF'leri okumak için emin olun):

* KEYnetik RockNScroll Son Kullanıcı Anlaşması
* RockNScroll Beta 1 Manuel
* RockNScroll.SIS

!!!!!!!!!!!!!!! ALIN SİZE TÜRÇE OLANI HADİ KOLAY GELSIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

democles34

democles34

Üye
tşk.

comue65

Üye
AÇIKLAMANIN TÜRKÇESİ;
Dün ben Keynetik ile bir çok kişi seçildi fewfew olarak kamu yayın önce ona bir göz atmak RockNScroll almak için onur olduğunu söylediler.

Benim için bu büyük Önizleme Bu inanılmaz uygulamanın tüm özellikleri size sunmak için açık ve gerçekten bu uygulamanın kalite yerine getirmede başarılı umuyoruz.

Dont bakım RockNScroll bilgisi Bir hesabınız yoksa, ben tamamen baştan başlar.

Uygulama hakkında ne

Accelerometer teknolojisi şu anda mevcut nseries telefonu kullanıcıların en inanılmaz. Kullanılabilir yeni kavramlar miktarı ve yeni uygulamaları durdurmak isnt.

Accelerometer en ünlü geliştirici uygulamalar kullanarak, Samir, rotateMe ile accelerometer uygulaması, bir dalga şimdi ve alışkanlık durdurmak bu kadar çabuk kadar olan didnt durak dalga başladı.

Samirs sonraki proje Nokmote olan S60 cihazlara hareket girişi getiren ilk uygulama oldu.

Nokmote aslında oyun için geliştirilmiştir ve sadece çok menü gezinme için tatmin edici iş duyarlı idi.

Piyasaya sunulduğundan kısa bir süre sonra, bir video YouTube'da bir Nokmote kopya olarak hata olabilir bir uygulama gösteren oluştu. Ancak, biraz daha derin bakışta bu RockNScroll Dünyanın hareket girişi kurumsal lider tarafından geliştirilen gösterdi, Keynetik, daha her şeyin olduğunu.

RockNScroll uygulama giriniz N82, N95, N95 8GB ve önümüzdeki n96 gibi son nseries telefonları için hareket sağlayan tek bir sensör kurulmuştur. İşte size hareketleri ile basılarak herhangi bir *** telefonunuzu kontrol edebilirsiniz, bir S60 telefon neredeyse tüm işlevlerine erişim sağlamak anlamına gelir.

Bu uygulama sadece menü gezinme için düşünce değildir; aynı zamanda bir oyun modu Nokmote gibi benzer bir şekilde yeni oyun deneyimleri getirerek sunmaktadır. Elbette bu güçlü yazılım neler yapabileceğini biraz ayıklamak olduğunu. Okumak da diğer özellikleri hakkında daha fazla bulmak için.

RockNScroll size accelerometer ve menüler farklı jestlerini kullanarak Nokia cihazı destekleme gezinmek için imkanı verir. Ilgili yönde bileğinizin küçük sinema ile, imleci hareket ettirmek için sağ ve aşağı ve yukarı sol edebiliyoruz.

Menü Navigasyonu sadece imleci hareket ders oluşmaktadır. RockNScroll bir seçimi onaylamak ve arka çıkmak veya komut için jest çek kullanılan bir itin jest destekler. Görüldüğü gibi, Keynetik gerekli tüm olanakları hakkında olabildiğince rahat menü gezinti yapmak sanıyordum. Geri bir jest bulunmaması nedeniyle yüksek hassasiyeti sadece nedeniyle bu gibi Nokmote ile didnt work, aynı zamanda.

Bu gezinmede, sizin gibi hemen her açıdan cihaz elde edebilir; uygulama telefonlar konuma kendini ayarlar. Ayrıca bir avantaj kıyasla belirli bir açı sadece çalıştı Nokmote için.

1. Yukarı / Aşağı / Sol / Sağ gezinme pedi üzerinde tek basın taklit için jestleri eğilme. Herhangi bir yönlendirme (dikey / yatay) ve herhangi bir konuma (yatay / dikey / arasında) video gösterildiği gibi ameliyat olacak. Menülerde ve bazı oyunlar için iyi.
2. Bazı gürültü filtreleme. Tamamen girişim için bağışıklık olmaz, ancak kullanılabilir süre olacak hareket (araba, vs) yürüyüş
3. Ayarlanabilir hassasiyet düzeyleri
4. Kaydırma modu: Tilt (1) olarak aynı ve taklit ve NAV yastığı bekle kaydırma için basılı tutun. Telefon kitaplar için, medya çalar, vb İyi
5. Oyun modu: Oryantasyon ve konum özel cihaz ve eğim açısı dayalı. Siz yatay olarak yatay yönü 0 açıyla tutun gerekir Anlamı. Eve oyun iyi.
6. Ekran rotasyon: portre kimden manzaraya cihaz Döner.

Bu sürümde Dosyaları (ve PDF'leri okumak için emin olun):

* KEYnetik RockNScroll Son Kullanıcı Anlaşması
* RockNScroll Beta 1 Manuel
* RockNScroll.SIS

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
:D:D

macman

macman

Üye
emeğine sağlık ama bilmediin şeyi neden paylaşıyosun onu anlamadım..

serar1993

Üye
teşekürler

vlqn

Üye
program sayesinde G Sensör kullanan telefonlarda telefonu sallayarak ikonlar arasında ilerliyorsunuz (joystick yerine iyi bir alternatif) kendinize doğru dik hoplatınca hangi ikon üzerinndeyseniz ona giriyor (joystick'e dik basmak)

Takipçi Satın Al

Üst Alt