hepsinden kalmayı düşünüyorum. bıçaklasın biri beniO değilde Türk Ekonomisi quizinden 90 almışım. Üni hayatımda ilk defa bu hocanın 60dan fazla not verdiğini gördük sınıfça. Dİğerleride 85 90 75 falan ..
tenis maçı gibi bi mikro vurur bi makro vururAdam iktisatçı.. ne hayatından bahsediyon

Onlar kolay ya.. Sen ekonometriyi gör.. Tamam AA aldık ama o hoca sayesindetenis maçı gibi bi mikro vurur bi makro vurur![]()
İstatistik II'den ilk vizemde 5 puan aldım 100 üzerinden
Sonra CB ile geçebildik finale kasarak..Onlar kolay ya.. Sen ekonometriyi gör.. Tamam AA aldık ama o hoca sayesindeİstatistik II'den ilk vizemde 5 puan aldım 100 üzerinden
Sonra CB ile geçebildik finale kasarak..

mühendislik okuyom abi ben, bilmem öyle ayrıntılarOnlar kolay ya.. Sen ekonometriyi gör.. Tamam AA aldık ama o hoca sayesindeİstatistik II'den ilk vizemde 5 puan aldım 100 üzerinden
Sonra CB ile geçebildik finale kasarak..

1, 2 nedir yahu
ashjfgdhasd1.sınıfta 5 dersten kalmak iyimiş.. Askerliği uzatmaya mı çalışıyon biraderİlk dönemi 5 dersten kalarak kapattım la siz ne diyorsunuz? Havanız kime? Yakarım la burayı...
Farkındasın ki yüzde yüz performans artışına tekabül etmekte1, 2 nedir yahuashjfgdhasd
Kasaturam şurda bi yerde olacaktı bi bekle bakayım senİlk dönemi 5 dersten kalarak kapattım la siz ne diyorsunuz? Havanız kime? Yakarım la burayı...
Yok be bunalımdayım bari hakkını vereyim bunalımın dedim.1.sınıfta 5 dersten kalmak iyimiş.. Askerliği uzatmaya mı çalışıyon birader
Kamoooooooooonnnnn!Kasaturam şurda bi yerde olacaktı bi bekle bakayım sen
İyi ki ilk notun 0 değilmiş o zamanFarkındasın ki yüzde yüz performans artışına tekabül etmekte