kesinlikle

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle
az para teorisi bir tutam idare hukuku vergisiz olmaz onun da hukuku var türkiye ekonomisine kalkınma iktisadıyla bakarsak uluslar arası iktisat yanında iktisatta karar alma teknikleriyle bu iş tamam

Mert

Mert

Üye
vize haftasından sonra gençler(temsili değil)

Revengeful

Emekli Yönetici
O değilde Türk Ekonomisi quizinden 90 almışım. Üni hayatımda ilk defa bu hocanın 60dan fazla not verdiğini gördük sınıfça. Dİğerleride 85 90 75 falan ..

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
O değilde Türk Ekonomisi quizinden 90 almışım. Üni hayatımda ilk defa bu hocanın 60dan fazla not verdiğini gördük sınıfça. Dİğerleride 85 90 75 falan ..
hepsinden kalmayı düşünüyorum. bıçaklasın biri beni

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Mert

Mert

Üye

• Beğen
Tepkiler: Enes

Revengeful

Emekli Yönetici
Adam iktisatçı.. ne hayatından bahsediyon

• Beğen
Tepkiler: Enes

Revengeful

Emekli Yönetici
tenis maçı gibi bi mikro vurur bi makro vurur :D
Onlar kolay ya.. Sen ekonometriyi gör.. Tamam AA aldık ama o hoca sayesinde :ehe İstatistik II'den ilk vizemde 5 puan aldım 100 üzerinden :zzz: Sonra CB ile geçebildik finale kasarak..

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Mert

Mert

Üye
Onlar kolay ya.. Sen ekonometriyi gör.. Tamam AA aldık ama o hoca sayesinde :ehe İstatistik II'den ilk vizemde 5 puan aldım 100 üzerinden :zzz: Sonra CB ile geçebildik finale kasarak..
mühendislik okuyom abi ben, bilmem öyle ayrıntılar :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İlk dönemi 5 dersten kalarak kapattım la siz ne diyorsunuz? Havanız kime? Yakarım la burayı...

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

Revengeful

Emekli Yönetici
İlk dönemi 5 dersten kalarak kapattım la siz ne diyorsunuz? Havanız kime? Yakarım la burayı...
1.sınıfta 5 dersten kalmak iyimiş.. Askerliği uzatmaya mı çalışıyon birader

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Benim okul da en az 5 gider gibi. Bakalım ne olacak. Belki de 10 yıl sonra bu hâlime bakıp güleceğim ama şimdi o vakit değil malesef.

Revengeful

Emekli Yönetici
Deveye sormuşlar 'boynun neden eğri?' diye, 'medula spinalisin merkezi ilk omurun miyeli sinirlere yaptığı lokal baskıdan ötürü dorsal ve ventral motorik sinirler sıkıştığı için' demiş

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Oğuzhan
Serhan

Serhan

Üye
Aha derslere bak :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt