Cm 11 kurulurmu bunun ustuneByBlaCk4' Alıntı:Crystalpa romunu kullanıyorum su anda ve chrono kernelin r1.5 sürümü ile kullanıyorum asphalt 8 gibi ağır bi oyunu ayarlama falan yapmadan kasmadan açıyor donma falanda yok romda pil kullanımı diğer romlarla aynı gibi ben sürekli oyun oynamama rağmen cihaz fazla ısınmıyor crystalpa kullanmanızı tavsiye ederim
Cm 11 kurulurmu bunun ustune
Modern combat 2 var bizim cihazda baska cihazlara örnek vericek olursak arkadasımda note 2 var modern combat 5 bedava bazı cihazlarda the amazing-spiderman ücretsiznormalde paralı olup ama samsung apps de ücretsiz olan neler var ?
kardeşim cm 11 kuramıyorum installition abored status 7 hatası veriyo nasıl çözerim acillModern combat 2 var bizim cihazda baska cihazlara örnek vericek olursak arkadasımda note 2 var modern combat 5 bedava bazı cihazlarda the amazing-spiderman ücretsiz
kardeşim cm 11 kuramıyorum installition abored status 7 hatası veriyo nasıl çözerim acill
yanlız crystal romu kurdu ama cm 11 e gelince fosStock rom yükle root at ve cwm üzerinden yüklemeyi dene
yanlız crystal romu kurdu ama cm 11 e gelince fos

%100 türkçe değil ama nrydr biraz kullanayımCrystalpa bence cm11 den daha iyi en iyisi biraz rom değiştirmemek![]()
%100 türkçe değil ama nrydr biraz kullanayım

Root atstok romda nasıl oc yapacaz acaba?
4.4.4 kernelini kurdum telefon samsung yazısında kalıyor
LiquidSmooth v3.2 Nightlies - CodinaHangi rom üzerine kurdun
Ext4 kernelmi yoksa f2fs olanımı kurdunLiquidSmooth v3.2 Nightlies - Codina
f2fsExt4 kernelmi yoksa f2fs olanımı kurdun