Galaxy Ace 2 i8160 [KERNEL][3.2.0][GPU/CPU OC]Chrono kernel r1.3

Sponsorlu Bağlantılar

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
onu nasil yapıcaz yoks
1- CWM yi ve şu dosyayı indirip sd kartınıza atın. (CWM : Dev-Host - update.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service) (Dosya : )
2- Telefonu recovery moda alıp cwm yi yükleyin.
3- CWM den verdiğim dosyayı yükleyin.
4- CWM den advanced - reboot recovery yapın karşınıza cwm nin daha gelişmiş bir sürümü gelecek.
5- Mounts and storage bölümüne girin ve toggle f2fs <-> ext4 migration a gelin ve bir kez basın.
6- Aynı bölümden format /data - f2fs ve format /cache - f2fs seçin.
7- İndirdiğiniz F2FS destekli kerneli yükleyin.
8- Reboot system now (NOT : İlk açılış biraz uzun sürebilir.) bu f2fs ye formatlama tersini yaparsan ext4 de formatlarsın

[JB+KK][3.1.10] Chrono Kernel (1.25 GHz'e kadar overclock desteği !!!) - MaxiCep burda zaten anlatılyo

mustafainceli01

mustafainceli01

Üye
1- CWM yi ve şu dosyayı indirip sd kartınıza atın. (CWM : Dev-Host - update.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service) (Dosya : )
2- Telefonu recovery moda alıp cwm yi yükleyin.
3- CWM den verdiğim dosyayı yükleyin.
4- CWM den advanced - reboot recovery yapın karşınıza cwm nin daha gelişmiş bir sürümü gelecek.
5- Mounts and storage bölümüne girin ve toggle f2fs <-> ext4 migration a gelin ve bir kez basın.
6- Aynı bölümden format /data - f2fs ve format /cache - f2fs seçin.
7- İndirdiğiniz F2FS destekli kerneli yükleyin.
8- Reboot system now (NOT : İlk açılış biraz uzun sürebilir.) bu f2fs ye formatlama tersini yaparsan ext4 de formatlarsın

[JB+KK][3.1.10] Chrono Kernel (1.25 GHz'e kadar overclock desteği !!!) - MaxiCep burda zaten anlatılyo
ben stock romda direk yükledim bunda yüklesem olmazmı

wlknmys

Üye
Crystalpa nasil guzrlmi onerirmisin

wlknmys

Üye
stabilmi rom yani şarjı falan iyimi ?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Hiz performans sarj heoa ortak kasman isinmayn rom yani bide cm 11 mi s4 rommu

Crystalpa romunu kullanıyorum su anda ve chrono kernelin r1.5 sürümü ile kullanıyorum asphalt 8 gibi ağır bi oyunu ayarlama falan yapmadan kasmadan açıyor donma falanda yok romda pil kullanımı diğer romlarla aynı gibi ben sürekli oyun oynamama rağmen cihaz fazla ısınmıyor crystalpa kullanmanızı tavsiye ederim

wlknmys

Üye
Modern combat ın ace 2 için uyumlu olan bi linkini verirmisin lütfen 2 tane indirdim ikiside sorunlu cıktı 2 ve 3 ü yada kasmıyosa 4 5 de olur

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Modern combat 2 samsung apps de var ücretsiz ve modern combat 3 1.1.2 sürümü su anda bende var ve sorunsuz calısıyor.modern combat 4 android.mob isimli sitede var ve o da kasmadan oynanıyor.Modern combat 5 de kasmıyor ancak apk olarak yüklersen gameloft lisans hatası verebilir

wlknmys

Üye
crystal pa kullanıyorum samsung apps yok nasıl yüklerim onu google playdede yok combat 3 ün linkini verirmisin ?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
crystal pa kullanıyorum samsung apps yok nasıl yüklerim onu google playdede yok combat 3 ün linkini verirmisin ?
İnternetten samsung apps apksini indir root explorer ile system/priv-app icine at cihazı yeniden baslat samsung apps hazır ilk girdiğinde güncelleme yap

Modern combat 3 her sitede var ben 1.1.2 sürümünü yükledim sorunsuz calısyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt